Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Aký mobil by ste mi doporučili ak hľadám niečo čo má Android a Wi-Fi?
Viem že dnes to má už skoro každý mobil, ale ja hľadám niečo "jednoduché". Myslím to tak že nehľadám a nepotrebujem mobil ktorý stojí 500 €.
Viem že dnes to má už skoro každý mobil, ale ja hľadám niečo "jednoduché". Myslím to tak že nehľadám a nepotrebujem mobil ktorý stojí 500 €.
android a "jednoduche" by som ja osobne teda nespajal 
takto ti vyberat telefon je oničom ... otvor si alzu, daj si tam cenovy strop, zoradit podla ceny a napis sem 3-4, ktore si si vybral, mi ti uz poradime
takto ti vyberat telefon je oničom ... otvor si alzu, daj si tam cenovy strop, zoradit podla ceny a napis sem 3-4, ktore si si vybral, mi ti uz poradime
Bol by som rád keby ste mi poradili niečo do 200€
Na Alze som pozeral, ale nikdy predtým som mobily nejak veľmi neriešil tak do toho veľmi nevidím 
ak nechces bazarovku, tak prakticky vsetci najvacsi vyrobcovia smartfonov prave vypadli a ostalo ti ZTE a Huawei
3,5" Huawei Sonic
3,5" ZTE Blade
3,5" ZTE Blade II
4,0" Huawei G300
4,3" ZTE Skate
3,5" Huawei Sonic
3,5" ZTE Blade
3,5" ZTE Blade II
4,0" Huawei G300
4,3" ZTE Skate
Na Alze mi do 200€ vyskočili aj tieto:
Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Black
HUAWEI Vision
Tak teda ktorý z tých všetkých ktoré si sem dal ty aj ja je podľa teba najlepšia voľba?
Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Black
HUAWEI Vision
Tak teda ktorý z tých všetkých ktoré si sem dal ty aj ja je podľa teba najlepšia voľba?
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Prečo alzu? daj si Heuréku alebo inú stránku s porovnaním cien rôznych obchodov.
Na Alze som hľadal hlavne modely, z čoho si môžem vyberať
Samozrejme že ak si nejaký vyberiem tak si to dám na Heureku 
Ide o to, že ak si dáš strop 200 na Alze, nemusí ti nájsť nejaké telefóny, ktoré by sa inde do toho stropu zmestili. 
-
Fabo
Hardcore addict
lahke OT: Preco? Nikto ti nekaze babrat sa v systeme ak nechces. Ked sa v tom babrat nebudes, budes mat normalny telefon s normalnym OS, pripadne s nadstavbou vyrobcu. Ked si kupis nejaku Nokiu, budes mat telefon s nejakym akozeOS, a funkciami ktore ti dal vyrobca.CheZteR napísal:android a "jednoduche" by som ja osobne teda nespajal
Ked ti daco bude vadit alebo nefungovat v Nokii, spravis hovno.
Ked ti daco bude vadit alebo nefungovat na Droide, bud si na tom rovnako (ked sa ti nechce alebo nevies), alebo s tym nieco spravis.
(Priklad - aplikacia na Facebook je v Nokii C5-03 nepouzitelna. Otec musi chodit cez web, aby sa aspon trochu dalo. Na androide by mal pravidelne updatovanu oficialnu aplikaciu, a vyber z mnohych dalsich napr. Friendcaster.)
Ked ti daco bude chybat v Nokii, spravis hovno (vacsinou).
Ked ti daco bude chybat na droide, pojdes na Play Store a stiahnes si. Veci od programu ktory zapisuje tvoje volania do google kalendara, cez TV program, po klienta pre Spritmonitor.
-
sobrancan16
Star
caute mam Sony Ericsson Xperia Mini Pro od Orange a ešte stale nemožem nainštalovat oficialny Android 4.0 cez Pc Companion čo mam robit ?
-
Fabo
Hardcore addict
Ked skusis dar aktualizaciu priamo z telefonu urobi to nieco? Telefon si dal do tovarenskeho nastavenia? PC Companion mas najnovsiu verziu?
-
sobrancan16
Star
dam vyhladat aktualizacie a vypiše Mate najnovší softvér ......... , nedaval som ho do tovarenskeho nastavenia a PC Companion mam najnovšiu verziu 
Čaute potrebujem poradiť
Podmienky: HD VideoKamera čo najkvalitnejší reproduktor tým myslím čo najhlučnejší
a samozrejme čo najlepšie parametre pre hry
do 200 Eur 
-
galbavymartin
Light Professional
Eddy0914
keby ti nevadi ze nema HD video beriem 3GS mas istotu ze ak stiahnes hru pojde plynule....alebo Galaxy Ace 2 (grafika ako ma S2 aj S3)...este by som uvazoval o SE Sola....
(milujem ked niekto znizi karmu je mi to v podstate jedno ale aspon sa podpisem! a nie anonymne)
keby ti nevadi ze nema HD video beriem 3GS mas istotu ze ak stiahnes hru pojde plynule....alebo Galaxy Ace 2 (grafika ako ma S2 aj S3)...este by som uvazoval o SE Sola....
(milujem ked niekto znizi karmu je mi to v podstate jedno ale aspon sa podpisem! a nie anonymne)
Kamarát chce nový mobil. Rozhoduje sa medzi Sensation XE a Razr XT910. Ktorý by ste odporučili? Motorola je tenšia a ľahšia ale hovoril že chce hrať aj hry, HTC má Adreno 220 a Razr PowerVR SGX540, takže ktorú by ste odporučili?
-
galbavymartin
Light Professional
kvoli vyladenosti SW by som bral Sensation XE....
Dávam do pozornosti, keby mal niekto záujem
http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=580
-
D4vid
Medium Star
No ale vážne... Ako sa oblokúvavajú androidy?
-
Arkaz
Addict
Objednal som ten LG prada z telekom benefit. Vraj to ide odblokovat aj u nich po predlozeni dokladu o kupe
alebo vsade na nete je odblok do par eur. Len som sa chcel spytat osobne som tam nenasiel ziaden figel. Myslite ze to je natolko ,,ciste" ?
-
uplink
VIP
Ja som vzal tú Pradu. Btw. neviete aký je v tom catch? Však tú simku s easy free nemusím ani aktivovať. To jednoducho zasponzorovali mobily v hodnote 320-380 evri bez DPH len preto, že si k ním eventuélne niekto aktivuje tie sim karty?