Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
momentalne? nie. chvilku pockaj. Pozri si aj index Cena/vykon na www.mobilmania.cz v Katalogu mobiluFilipito napísal:chalani oplati sa momentalne SE K770i? myslim pomer/cena/vykon atd. ak ho mate tak neake staznosti etc.. a hlavne ci sa kazi alebo ne
-
RoQa
Darca
http://mobil.bazos.sk/ericsson/?hledat= ... 5&kitx=ano
Mas tam fony okolo 3.500.- aj so zarukou ak pravda nechce uplnu funglovku z obchodu , a u operatora pochbujem ze najdes ,lebo uz je na trhu dost dlho ...
Mas tam fony okolo 3.500.- aj so zarukou ak pravda nechce uplnu funglovku z obchodu , a u operatora pochbujem ze najdes ,lebo uz je na trhu dost dlho ...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
->slavo<-
Addict
LG KS20 čo viac dodat je to snad najlepšia kupa čo možete spravit .
nejake info :
http://www.gsmpress.com/cze/reviews-lg-ks20-review.html
ja som majitelom tochto LG a jedinu nevyhodu ktoru som spozoroval ma tu ,ze mu chyba Gps modul a je nanho zle vidiet za slnečneho svetla ,ale inač všetko ostatne na 1

nejake info :
http://www.gsmpress.com/cze/reviews-lg-ks20-review.html
ja som majitelom tochto LG a jedinu nevyhodu ktoru som spozoroval ma tu ,ze mu chyba Gps modul a je nanho zle vidiet za slnečneho svetla ,ale inač všetko ostatne na 1
-
Silmer
Darca
potreboval by som poradit, chcemsi kupit telefon 6280 ..., neviete aka je jeho normalna cena? trhova..
a mozno si ho kupim z bazaru, a ci sa mi to vyplati, proste by som rad vedel cenu za aku sa ho oplati kupit teraz aby ma neo*ebali
alebo proste keby ste ho predavali, tak ze za aku cenu
dufam,ze tento prispevok som zaradil spravne
a mozno si ho kupim z bazaru, a ci sa mi to vyplati, proste by som rad vedel cenu za aku sa ho oplati kupit teraz aby ma neo*ebali
alebo proste keby ste ho predavali, tak ze za aku cenu
dufam,ze tento prispevok som zaradil spravne
ahojte, mozete mi poradit, aky mobil si mam vybrat z ponuky orange? pausal P90+30 sms, cena do 2000,-. mohlo by to byt nieco stylove, nakolko som pred koncom VS, tak nech som "in". z konstrukcie vecko, alebo klasiku. slider nie. ja som verna nokii (ale nemusi byt), takze mam asi na vyber 6120, 5310, E51. prioritnym pouzivanim bude telefonovanie, sms, potom uz bezne veci, ako kalendar, budik, sem tam hry, sem tam mp3. net ani nic podobne nevyuzijem. alebo ak mate nejake tusenie, ci sa oplati pockat, ci orange nieco da do ponuky neskor... vdaka za kazdy nazor a radu 
-
->slavo<-
Addict
Ja už mam druhu LG KS 20 a ani na jednej problem nemam .
ked si vies zvyknut na qwerty klav tak v poho . a dasa stiahnut aj qwerty klav vačšich rozmerov kebyže velkost niekomu prekaža tak neviem v čom vydia problem . smskujem pravidele a prostredie Windowsu je super viem si pekne zoradit čopotrebujem a pisanie jedna radost. zo stylusom. Prstami jedine na vačšej qwerty už som niečo take videl vyzera to potom ako Iphone klav celkom fajn .
ked si vies zvyknut na qwerty klav tak v poho . a dasa stiahnut aj qwerty klav vačšich rozmerov kebyže velkost niekomu prekaža tak neviem v čom vydia problem . smskujem pravidele a prostredie Windowsu je super viem si pekne zoradit čopotrebujem a pisanie jedna radost. zo stylusom. Prstami jedine na vačšej qwerty už som niečo take videl vyzera to potom ako Iphone klav celkom fajn .