Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Neviem, len sa pýtam. Teraz som prvý krát narazil na take x-ko.
zrejme preklep, one x by malo mat 32gb nie? a x+ 64? inac dost dobra cena zanho 
za tu cenu nekupis lepsi, v podobnej cene sa pohybuje iba lg 4x hd
za tu cenu nekupis lepsi, v podobnej cene sa pohybuje iba lg 4x hd
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsak sa normalne predavaju 16gb verzie, ceknite si napr alzu
To som netušil. 370 za 16GB verziu sa mi zdá veľa, no uvidím zajtra, možno dá nejakú vianočnú akciu 
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna by si to osekal na 345
-
galbavymartin
Light Professional
Re: RE: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
kup Lumiu 920 ma relatívne menší displej a systém ani pri neviem kolko aplikáciách sekať nebude
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express
-
Arkaz
Addict
Myslite ze Xperia P je dobry herny super pre Galaxy S2 ? GPU ma rovnaku Mali 400 co je udajne jedna z tych slusnejsich.
Ja mám jednu otázku. Dá sa na kradnutý či nájdený mobil vystaviť nová záruka niekde v obchode? Už dlhšie sledujem X-ka na bazoši ktoré predávajú nejaký chalani http://mobil.bazos.sk/inzerat/20907206/ ... -Biely.php, http://mobil.bazos.sk/inzerat/20949374/HTC-one-X.php. Sú už tam dlhšie ako mesiac, stihli si už aj veľa krát zmeniť mená, predpokladám že pre negatívne ohlasy ale mali tam dosť aj pozitívnych takže neviem, no viem že mobily sú tam tie iste u dvoch predávajúcich.
-
guess.whoo
Redeemer
to je dobry deal..ak ma k nemu papiere nemas o com premyslat
Ten z BJ spustil len 10 evri
Rozmýšľam či zájsť do Stropkova za tým X-kom za 325 evri, alebo som potom ešte našiel v BJ čisto nový LG 4X za 300 evri. Máte niekto s tým LG skúsenosti? Mal by mať podobný výkon ako One X keďže majú tegru 3.
vyber si sam ci sa ti to oplati, su to rovnake telefony, akurat lg ma trocha lepsiu bateriu+microsd sa mi zda, v prospech htc ale hovori premakane sense
.. rozhodni sa sam, hw maju rovnaky
Plusom u LG by bolo to že ma podporu micro sd, mínus možno to že ma slabší foťak čo som čítal. A ku One X ma ťahá práve to sense. Takže neviem
Možno keby sa vyjadril niekto kto ma s tým mobilom skúsenosti, lebo na LG som počul málo dobrého.
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 18:31)
Rozmýšľal som že keď zoberiem to LG tak ho rootnem a nahodím tam niečo ine, no ale nejak nemôžem nájsť žiadne rom-ky na ten telefón
Na One X-ku by som to určite nerobil hneď keďže sense prostredie sa mi páči, možno časom keby som chcel experimentovať.
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 18:31)
Rozmýšľal som že keď zoberiem to LG tak ho rootnem a nahodím tam niečo ine, no ale nejak nemôžem nájsť žiadne rom-ky na ten telefón
Na One X-ku by som to určite nerobil hneď keďže sense prostredie sa mi páči, možno časom keby som chcel experimentovať.
ono 4x hd ma uz vyladeny system, prvy system od lg, ktory je fakt vydareny, cize tak cierne by som to zas nevidel , porovnavat ho ale so sense nejdem, lebo nema sancu 
vsetko to co si pocul o lg je pravda, ale iba do modelu 4x hd
vsetko to co si pocul o lg je pravda, ale iba do modelu 4x hd
Vážne nad tým LG uvažujem, keďže cena je celkom fajn ale mobil už potrebujem čím skôr, najlepšie do piatka. Takže keď si nezoženiem žiadne One X tak pôjdem do toho LG. A z aktualizáciou u LG je to ako?
-
Supersonic
Light Professional
biedne LG je vascinou posledne zo vsetkych vyrobcov alebo neaktualizuje vobec...u tych lepsich fonov to mozno bude trocha lepsie...
-
guess.whoo
Redeemer
aj ked je toto lg na tom po vsetkych strankach lepsie ako jeho predchodcovia, stale sa nechyta na htc co sa tyka spolahlivosti a softverovej podpory. ak mas doplatit nejakych smiesnych 20€ na htc tak nevahaj. ziskas istotu a kvalitu
+ ešte cesta tam. Ale tak nie, chápem, aj ja tak rozmýšľam. Zajtra alebo v piatok skočím do SP ale keby to nevyšlo tak asi zoberiem to LG, keď sa medzi tým nenájde ešte niečo zaujímave.
http://www.fony.sk/clanky/6816-predstav ... vy-android
Ascend D2
štvorjadrový 1,5 GHz procesor, 4.1 Jelly Bean, 5-palcový displej 1 080 x 1 920 bodov, 13-megapixelový fotoaparát, 3000 mAh batéria, ked tomu celemu nasadi Huawei svoju Huaweisku cenu, bude to král
(nepadla informacia o ram a rom, ja osobne ocakavam 2gb a 32gb+micro sd)
Ascend D2
štvorjadrový 1,5 GHz procesor, 4.1 Jelly Bean, 5-palcový displej 1 080 x 1 920 bodov, 13-megapixelový fotoaparát, 3000 mAh batéria, ked tomu celemu nasadi Huawei svoju Huaweisku cenu, bude to král
(nepadla informacia o ram a rom, ja osobne ocakavam 2gb a 32gb+micro sd)
no neviem ... ich D quad bol predstavený na CES 2012 a ešte stále nie je v európe