ak vezmes L9 krok vedla neurobis....mal som ju a spokojnost...chcel som skusit WP8 tak som zobral 8S ale sklamanie s WP8...Kok napísal:Maro dal si mi chorbaka do hlavyasi ho vezmem
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
galbavymartin
Light Professional
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
CheZteR:
Sám neviem
Väčšinou pri elektronike premýšľam a kombinujem až to prekombinujem a nič z toho
Mal som ho zobrať hneď ako som chcel.
Najprv som čakal na Nexus 4, ktorý nepriniesol to čo som očakával.
Teraz by som však rád počkal ako sa vyvinie cena ZTE Grand S alebo Huawei D2.
Xperia Z má podľa odhadov stáť okolo 650€ čo je dosť veľa.
No Grand S by mohol mať cenu okolo 550-600$, čo by nemuselo byť tak strašné vzhľadom na výbavu.
Za chvíľu je tu ale MWC, kto vie čo ešte predstavia. Najradšej by som nejaký Nexus kvôli podpore a komunite.
Sám neviem
Väčšinou pri elektronike premýšľam a kombinujem až to prekombinujem a nič z toho
Mal som ho zobrať hneď ako som chcel.
Najprv som čakal na Nexus 4, ktorý nepriniesol to čo som očakával.
Teraz by som však rád počkal ako sa vyvinie cena ZTE Grand S alebo Huawei D2.
Xperia Z má podľa odhadov stáť okolo 650€ čo je dosť veľa.
No Grand S by mohol mať cenu okolo 550-600$, čo by nemuselo byť tak strašné vzhľadom na výbavu.
Za chvíľu je tu ale MWC, kto vie čo ešte predstavia. Najradšej by som nejaký Nexus kvôli podpore a komunite.
-
galbavymartin
Light Professional
Grand S ma baterku 1780mAh myslim...bud ma ZTE daco prevratne alebo to bude hroza....ked si zoberiete ze D2 ma pri takmer rovnakych parametroch 3000mAh
podla mna to nic prevratne nebude, bude to den vydrze a cez noc v nabijacke
ak by aj mali nieco prevratne, setrili by si to do Nubie
pre porovnanie 4x hd ma mensi displej ako grand s, ma vacsiu bateriu ako grand s, ma setriace jadro a vydrzi den...
ak by aj mali nieco prevratne, setrili by si to do Nubie
pre porovnanie 4x hd ma mensi displej ako grand s, ma vacsiu bateriu ako grand s, ma setriace jadro a vydrzi den...
-
galbavymartin
Light Professional
Ved prave...nechcel som hned pisat ze vydrz nebude nic moc atd pokial nie su ziadne testy...skor som zvedavy na vydrz Xperie Z...Sony to zatial moc s vydrzou nejde
-
galbavymartin
Light Professional
Chezter obraciam sa na teba lebo v tejto teme si doma
Volal som prave s pani z Orange a ta mi povedala ze cca 180 € by som mal dostat zlavu na telefon.
Mohol by si mi poradit? Rozmyslam nad Xperia J ma ju kolega a celkom sa mi paci no po recenziach som zistil ze to nieje raketa ale slusny a pekny telefon aspon moj subjektivny pohlad na zariadenie. Vies mi poradit jeho konkurentov so subjektivnym hodnotenim ?
kedze fon stoji 230€ tak by som platil 230-180=50 eur a to je celkom priatelna cena ako poplatok za telefon na pausal. Velka dik za pomoc a uz ti dam aj k
lebo mozem rozdavat 
aha a este som zabudol ide mi hlavne o net pretoze ten vyuzivam najviac ked sa zobudim tak v posteli popozeram co nove na nete a obcas mimo ked niekde cakam takze net net net hry ani podobne veci nepotrebujem
rozmyslal som aj SG 1 ale ten uz asi ani v ponuke nie je
Mohol by si mi poradit? Rozmyslam nad Xperia J ma ju kolega a celkom sa mi paci no po recenziach som zistil ze to nieje raketa ale slusny a pekny telefon aspon moj subjektivny pohlad na zariadenie. Vies mi poradit jeho konkurentov so subjektivnym hodnotenim ?
kedze fon stoji 230€ tak by som platil 230-180=50 eur a to je celkom priatelna cena ako poplatok za telefon na pausal. Velka dik za pomoc a uz ti dam aj k
aha a este som zabudol ide mi hlavne o net pretoze ten vyuzivam najviac ked sa zobudim tak v posteli popozeram co nove na nete a obcas mimo ked niekde cakam takze net net net hry ani podobne veci nepotrebujem
rozmyslal som aj SG 1 ale ten uz asi ani v ponuke nie je
-
guess.whoo
Redeemer
tak ak sa mozem pridat tak som riesil podobnu dilemu pred 2 tyzdnami a odvtedy sa ta ponuka nejak extra nerozsirila..ak ti mozem poradit, tak radsej priplat na htc one v alebo orange santa barbaru, popripade o 10e viac na desire x. to J-cko je presne ako si napisal. stylovy ale pomalsi. tieto 3 co som ti napisal ta urcite nesklamu a tych 20, resp. 30e ta asi nezabije 
Jasneeee mozes
len vzdy mi doteraz napisal chez
davam ti kplus a beriem na vedomie
Doteraz som mal x8 takze myslim ze do horsieho uz ist nemozem 
-
Arkaz
Addict
No mna by zaujimalo s akym antutu tie testy robia nakolko s antutu som mal na orange santa barbare nieco cez 11 800 bodov.galbavymartin napísal:Benchmarky "super"-smartphonov z Las Vegas
http://www.mobilmania.cz/?mobiredir=0&article=1322624
-
galbavymartin
Light Professional
Tiez by som radsej zobral Desire X...ak teda netocis videa....dokaze nahravat len v rozliseni WVGA...kvoli starsiemu procesoru...a ma len 4Gb pamate...a od androidu 4.0 nejde presuvat na SD-cku....inak pekny a svizny mobil
-
galbavymartin
Light Professional
Santa Barbara ma intel atom aj teraz predstaveny Lenovo K900 ma myslim novu verziu atomu a vraj mal v antutu cez 25000... intel procesory maju vysoky vykon...ale tiez sa mi nezda ze by boli cisla take nizke u top zariadeniach predstavenych na CES2013Arkaz napísal:
No mna by zaujimalo s akym antutu tie testy robia nakolko s antutu som mal na orange santa barbare nieco cez 11 800 bodov.
antutu treba brat s veeeelkym nadhladom 
vesak, ja by som si priplatil, ak to nerobi problem, za desire x
-
galbavymartin
Light Professional
Ved praveCheZteR napísal:antutu treba brat s veeeelkym nadhladom
Zaujíma ma to ako je to s tými megapixelmi vo foťakoch. Veľa ľudí čo poznám si či už vyberá mobil podľa toho parametru, alebo frajeruje že ten a ten mobil je super lebo ma 13mp. Ale mne sa to nezdá, keďže som mal v ruke veľa mobilou ktoré mali 8mp a fotili každé inak, a niektoré rozdiely boli ozaj veľké. Sem tam aj niečo zahliadnem niekde na fore že o tie mp ani až tak neide. Pýtam sa o čo teda hlavne ide, prečo sú fotky na konkrétnych mobil s rovnakými mp iné? Ako to lajkovy vysvetliť?
mpx je nic, dolezita je sosovka, snimac, objektiv, technologia, čip, iso, zaostrovanie....
ludom to nevysvetlis, nedaju si povedat
ludom to nevysvetlis, nedaju si povedat
-
Sphinx
Addict
Zalezi na optike aka je pouzita, a softe ktory prepocitava body
-
metrix0007
Expert
poprosil by som o radu ja som rozhodnutý pre htc one x.lenže pozerám že v prvom štvrťroku má príst htc m7 .vyzerá fajn .a chcel by soms a vás spýtat že kedy by mohol byt u operátorov u nás na svk.a pozeral som aj lg 4xHD ja by som si lg síce nezobral ale mám otázku na tie procesory nevyznám sa medzi nvidia tegra3 a 4 a tie exynos od samsungu a qualcomm tie ani neviem kto vyrába.
a este snapdragon
a este snapdragon
-
guess.whoo
Redeemer
a ked uz pride m7 a 4xHD tak budu na obzore dalsie nove, krajsie, lepsie...bud si chces kupit mobil alebo cakat na Godota
-
metrix0007
Expert
ibaže 4xHD uz je na trhu.ja by som ani necakal ale ked v prvom štvrtroku tak tohe za vyse 2 mesiace ale reku ci to bude dovtedy aj u operátorov.alebo nie ale hlavne mi ide o tie procesory