Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Urobil som to podla toho návodu a stále nič.. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hlavne si skontroluj či nemáš zakázané mobilné dáta
Veď napísal, že ich zapol.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Ano mobilné dáta boli zapnuté, ale net mi nenaskočil.. Skúšal som už asi všetko, napísal som aj na LG support, možno poradia.
Ak nie, tak pojdem do predajne, len neviem či do Orange- tam som mobil kúpil, alebo do Telecomu- odtial mám SIMku.
Ak nie, tak pojdem do predajne, len neviem či do Orange- tam som mobil kúpil, alebo do Telecomu- odtial mám SIMku.
Čaute chcel by som Vás poprosiť o radu pri kúpe telefónu. Keďže mám poškodený display na mojom terajšom telefóne (HTC HD2), rozhodol som sa pre kúpu iného telefónu. S mojím doterajším som bol maximálne spokojný. Od telefónu hlavne vyžadujem bezproblémový chod navigácie (napríklad Sygic, ako som používal doteraz), WIFI, aby som mohol použiť moju terajšiu SIM kartu (nechcem telefón na microSIM), display s veľkosťou minimálne 4,3" a maximálne do 5". Pozeral som hlavne po HTC ONE, no len tie si držia ešte celkom vysokú cenu. Tiež ma zaujali aj HTC ONE X ale aj HTC ONE S. No ten ONE S podporuje iba microSIM. Mám doma aj HTC DESIRE X pre priateľku, no ten je pre mňa zasa malý (4" display). Viete mi poradiť nejaký telefón, ktorý by bol nejakým vhodným kompromisom ku HTC ONE, poprípade ONE S? Cenovo tak do cca 250-300€ za nový kus. Preferujem hlavne HTC, nakoľko mám s nimi len dobré skúsenosti. No nebránil by som sa ani iným značkám, pokiaľ by mi mali čo ponúknuť.
-
Arkaz
Addict
Myslim ze vsetky ktore si vymenoval podporuju uz len MicroSIM takze bohuzial musis ist s dobou no neviem preco sa toho stranas ved o nic nejde . Ak chces kvalitku kup HTC ONE ak sa ti zda drahy kup bazarovy ONE X alebo one S s ani jednym nespravis chybu. Popripade pozri HTC One mini.
Prečo sa bojíš microSIM? Choď k najbližšej pobočke svojho operátora a oni Ti pekne scvaknú Tvoju klasickú SIMku na micro.. a ešte Ti ten zvyšok nechajú, aby si SIMku mohol používať aj v klasických telefónoch. Aspoň mne to takto v O2 urobili na počkanie a zadarmo.. aj keď som u nich mobil nekupoval.
Inak ja mám One S.. a som zatiaľ spokojný, aj keď sa mi raz-za-čas ukáže tzv. helicoptering. A ešte si uvedom, že One S nemá slot na SD kartu, čiže si musíš vystačiť s 10GB pamäťou pre Tvoje dáta.. ale v dnešnej dobe cloudových úložísk to nie je až taký problém.. veď HTC Ti k dropboxu ponúka nejakých 20GB na 2 roky grátis.
Inak ja mám One S.. a som zatiaľ spokojný, aj keď sa mi raz-za-čas ukáže tzv. helicoptering. A ešte si uvedom, že One S nemá slot na SD kartu, čiže si musíš vystačiť s 10GB pamäťou pre Tvoje dáta.. ale v dnešnej dobe cloudových úložísk to nie je až taký problém.. veď HTC Ti k dropboxu ponúka nejakých 20GB na 2 roky grátis.
Tak nechcem ísť svoju SIM kartu meniť kvôli tomu, že si občas prehadzujem SIM medzi druhými telefónmi (napríklad do firemného telefónu, ak idem na služobnú cestu, nakoľko si nechcem poškodiť svoj telefón, ak by mi vypadol z vačku alebo podobne). Preto by som bol najradšej, ak by som vzal nejaký telefón s podporou klasickej SIM karty. Pozeral som aj na LG Optimus L9. No neviem ho posúdiť. Čo sa toho HTC ONE S týka, tak 10GB pamäte je pre mňa veľa. Doteraz som si na svojom HTC HD2 vystačil s 2GB pamäťovou kartou. Napríklad taký Samsung alebo nejaký Sony Xperia nechcem kvôli tomu, že sú to ľahké plastové krabice (aspoň podľa recenzií, keď porovnávajú telefóny od HTC s telefónmi od Samsungu a Sony).
-
guess.whoo
Redeemer
asi ta sklamem, ale co sa tyka konstrukcie tak nezozenies adekvatny mobil do 300 aby sa vyrovnal HD2 a aby si si zachoval classic sim. budes musiet upustit od jednej podmienky
Cenovo najlepsie vychadza L9, 4.7" displej, klasicka mini SIM a mas slot na microSD karty, ak by si nahodou potreboval.
-
Supersonic
Light Professional
sry za mierny OT ale v telekome teraz maju celkom dobru cenu na HTC One S
http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=1391
stači vyuzivat nejaku sluzbu od telekomu,a da sa to objednat..samozrejme je odblokovany
http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=1391
stači vyuzivat nejaku sluzbu od telekomu,a da sa to objednat..samozrejme je odblokovany
-
uplink
VIP
Supersonic - bola 249 po neviem kedy a teraz je 209. Keby to bolo 189, alebo 179, tak do toho idem.
-
typek61
Darca
vsak novy stoji 239€, neni to az taka vyhra, ako som si myslel 
Chlapci.. mám požiadavku na dotykový telefón pre ženu.. na telefonovanie a veľa smsiek.. vraj najlepšie Samsung a do 100€. Pozeral som bazoš.. dal by sa zohnať Galaxy S alebo Galaxy S plus. Podľa mňa by jej stačil. Máte nejaké iné nápady? Prípadne nejaký nový do 100€... prípadne aj iná značka? Ďakujem.

galaxy chat z bazosu? ma hw klavesnicu aj dotykovy displej
Chlapci, chystam sa kupit nexus 4 z play storu. Mam znameho v us, ktory by mi ho niekedy buduci tyzden doniesol. Ako to je so zarukou u nas? Jedine co mi napada je autorizovany servis lg, ktory sa najblizsie nachadza v CR. Bude mi u nich platit zaruka 2 roky pripadne 1 rok alebo nic?
Bohužiaľ nič, LG neposkytuje medzinárodnú záruku
No pravdu mas. Priamo u googlu sa da tiez jedine tam kde sa zariadenie kupovalo. Pre mna odpada aj reklamovanie v nemeckom alebo anglickom markete.
//Este update: K ludom co predavaju mobil vybraty na pausal u orangu. Zaruku si moze uplatnit len majitel(Teda clovek co ho na ten pausal vyberal). Priatelke sa tak par dni pred koncom zaruky pokazil telefon, sla do orangu a odbili ju tam. U tmobilu zas zo zarukou problem nie je, akurat ich maju blokovane na siet.
//Este update: K ludom co predavaju mobil vybraty na pausal u orangu. Zaruku si moze uplatnit len majitel(Teda clovek co ho na ten pausal vyberal). Priatelke sa tak par dni pred koncom zaruky pokazil telefon, sla do orangu a odbili ju tam. U tmobilu zas zo zarukou problem nie je, akurat ich maju blokovane na siet.
-
leso789
Medium Expert
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ahojte, chcel by som si kupit novy smartfon, rozhodujem sa hlavne medzi tymito dvoma:
Samsung Galaxy S3 mini
HTC Desire 500
nejake +/- tychto telefonov? alebo nieco podobne (lepsie) v tejto cenovej katoegorii?
Samsung Galaxy S3 mini
HTC Desire 500
nejake +/- tychto telefonov? alebo nieco podobne (lepsie) v tejto cenovej katoegorii?