Mna zaujímajú preferencie ludi čo majú jeden, alebo druhy a prečo sa rozhodli práve pre ten. Rozdiely viem aké majú skôr ma zaujíma názor samotných uživatelov, ktorý by si zobrali radšej a prečo si vybrali N5, alebo G2.guess.whoo napísal:je to skoro to iste, rozdiel je tam napisany...vacsina ludi tu ma g2
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
->slavo<-
Addict
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak isto som vahal medzi tymito 2mibno zobral som g2 hlavne kvoli vacsej baterii a vacsiemu displeju. Mozu optimalizovat sw ako chcu no kapacitu baterie neoklames
buduci tyzden vychadza kitkat 
-
guess.whoo
Redeemer
lukas - vsak si daj na heureke podla tvojej polohy nech ti vyhlada obchody kde ju maju
/ja to iste co kolega nado mnou + mal v niektorych ohladoch lepsi fotak. nemenil by som, mal som aj nexus 1,5 dna
/ja to iste co kolega nado mnou + mal v niektorych ohladoch lepsi fotak. nemenil by som, mal som aj nexus 1,5 dna
Hmm, ani neviem ze sa niečo také dá. Idem to skúsiť.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2014, 20:52)
Bohužiaľ mojím požiadavkám nevyhovuje žiaden obchod
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2014, 20:52)
Bohužiaľ mojím požiadavkám nevyhovuje žiaden obchod
-
webmasterr
Medium Professional
Caute, planujem nahradim moju tehlicku HTC EVO 3D, niecim novsim, a z toho co som prebrowsoval splna najviac poziadaviek asi Samsung Galaxy S4 Mini (nepotrebujem najnovsi nabuchany telefon), ktory maju teraz v NAY za 290e. Myslite si, ze sa za tu cenu oplati? Viem, ze sa da najst aj trochu lacnejsie, ale ak mam na vyber a nieje velky rozdiel v cene, preferujem kamenny a znamy obchod. Vdaka
-
guess.whoo
Redeemer
a co tak ascend d2?
-
webmasterr
Medium Professional
Vdaka za tip, ale chcem nieco mensie, 4.3-4.7", nechcem sa tu zbytocne velmi rozpisovat ake mam poziadavky na telefon, to by bolo nadlho... skor ci je cena adekvatna k tomu telefonu, resp ak ho niekto ma ci si mysli, ze je dobry pomer cena/vykon(resp. funkcie)
alebo ascend p6, d2jka je STRASNE tazka 
http://www.shoppie.sk/sony-lt30-xperia- ... /d-134131/ 
Nevidim ani jeden dovod aby si doplacal dalsiu stovku na vyssie spominany Xiaomi mi2s
Nevidim ani jeden dovod aby si doplacal dalsiu stovku na vyssie spominany Xiaomi mi2s
To nemyslíš vážne s tým Sony, že? Pritom nestojí o 100 viac http://www.etotalk.com/xiaomi-m2s-32g_p3889.html. Aj na bazoši sa dá zohnať za slušnú cenu.
-
guess.whoo
Redeemer
nechce velky mobil a ty sem das T-cko 
guess.whoo A ty mu tu das 5-palcovy ascend d2
Pise medzi 4,3" a 4,7" a T-ecko ma 4,55"
Lukas: V com je ten Xiaomi mi2s lepsie ako T-ecko ?
Moze mat NOVE a LACNEJSIE so ZARUKOU T-ecko a namiesto toho kupi z Ciny drahsie,s pomalou dopravou a s komplikovanou zarukou Xiaomi mi2s
Moze mat NOVE a LACNEJSIE so ZARUKOU T-ecko a namiesto toho kupi z Ciny drahsie,s pomalou dopravou a s komplikovanou zarukou Xiaomi mi2s
-
guess.whoo
Redeemer
ked som daval D2 tak nepisal, ze chce maly display 
S4mini je vydareny fon az na baterku. 80% ludi ma problemy, ze im nechce prejst do spanku ked s nim nc nerobia a tak v noci ubuda aj 20%. Na xda aj androidforum najdes ohladom toho desiatky stran.
fix zatial nevysiel
-
guess.whoo
Redeemer
rezim lietadlo a ostane viac
rezim lietadlo to neovplyvni, ten ti max. vypne prijem signalu (a to tiez nieje riesenie pre niekoho, kto potrebuje byt na prijme stale ) ale na cpu vplyv nema. a prave ten nechce prejst do rezimu spanku 
Je po všetkých stránkach lepší za tu cenu. Neustála aktualizácia Miui, lepšie cpu, viac ram, kompaktné rozmery. Ten telefón je neskutočné svižný, aj keď je zaplnení až po okraj hrami či app-kami. Nepovedal cenový strop, takže ja nevidím jediný dôvod prečo zobrať T-čko.valki250 napísal:guess.whoo A ty mu tu das 5-palcovy ascend d2![]()
Pise medzi 4,3" a 4,7" a T-ecko ma 4,55"
![]()
No neviem na co planuje webmasterr ten mobil vyuzivat,ale ak neplanuje hrat narocne hry,tak zbytocne bude priplacat 100€ za lepsi CPU a väcsiu RAM.(I ked ja osobne som este 1GB RAM nikdy nezaplnil,hry nehram na to mam predsa PC)
A T-cko s poslednou aktualizaciou na Android 4.3 ja takisto na svoju cenu neskutocne svizny telefon.
A T-cko s poslednou aktualizaciou na Android 4.3 ja takisto na svoju cenu neskutocne svizny telefon.
Ja mam 1GB rám, hry mam iba Dead trigger 2 a flappy bird a 1GB je mi malo. Dosť často cítim ze by to chcelo väčšiu ram. Plus sa dá ku Xiaomi dokúpiť 3300mah baterka co je veľké plus si myslím.