Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
No s týchto dvoch by som bral radšej SE C902. Do 300,- Eur v pohode kúpiš aj SE C905 (s dopravou) tu je link:Ares011 napísal:caute, pls ktory by som si mal podla vas kupit SE C902 alebo SE k850i alebo nieco take podobne do 300 € hlavne nech to nema dotykovy displej a dobry fotak, myslim si, ze obidva tieto tel. maju slusny fotak 8)
http://www.allmobil.sk/sony_ericsson_c9 ... MOSEC905BL
Ak to neponáhľa vyčkaj 2-3 mesiace, vtedy by mali ísť SE s cenou dole, keďže výjde Sony Ericsson Satio, Sony Ericsson Aino, Sony Ericsson Yari
Ahojte, prosim o radu, prip. prakticku skusenost...
Uvazujem nad mobilnym telefonom (Symbian), PDA, netbook...
Jedna sa mi o GPS, zaznam trasy.
Uvediem priklad mojho vyuzitia: idem po lese na biku, pristroj zaznamena moju trasu, ja si pridam zalozku (nieco ako POI), trasu ulozim, kedykolvek vyvolam, vlozim do turistickej mapy...Ak vyjdem z lesa, prepnem druhy program, a pristroj ukazuje aktualnu polohu na mape...V pripade, ze idem cestovat autom, zapnem treti program a pristroj ma naviguje...
Takze nemalo by mu robit problem vykreslenie aktualnej trasy pohybu, vykreslenei aktualnej polohy a navigacia, topo mapy, turisticke mapy...
S googlom som sa nepohadal, nasiel som zopar navigacii, zopar turistickych softov, ale program na logovanie a vykreslovanie zatial nie.
Google dalej vravi, ze:
N85 -
praska kryt pod Navi tlacidlom
E66 -
starsi Symbian,
kovovy kryt
certifikacie,
hackovanie Firmwaru...
Tak si neviem vybrat, ktore zariadenie to zvlada po SW stranke, a prezije po HW stranke... Favoritom je netbook, ale chodit na huby po lese, na biku s netbookom mi pride dostatocne zrele na kazajku.
Dakujem.
Uvazujem nad mobilnym telefonom (Symbian), PDA, netbook...
Jedna sa mi o GPS, zaznam trasy.
Uvediem priklad mojho vyuzitia: idem po lese na biku, pristroj zaznamena moju trasu, ja si pridam zalozku (nieco ako POI), trasu ulozim, kedykolvek vyvolam, vlozim do turistickej mapy...Ak vyjdem z lesa, prepnem druhy program, a pristroj ukazuje aktualnu polohu na mape...V pripade, ze idem cestovat autom, zapnem treti program a pristroj ma naviguje...
Takze nemalo by mu robit problem vykreslenie aktualnej trasy pohybu, vykreslenei aktualnej polohy a navigacia, topo mapy, turisticke mapy...
S googlom som sa nepohadal, nasiel som zopar navigacii, zopar turistickych softov, ale program na logovanie a vykreslovanie zatial nie.
Google dalej vravi, ze:
N85 -
E66 -
Tak si neviem vybrat, ktore zariadenie to zvlada po SW stranke, a prezije po HW stranke... Favoritom je netbook, ale chodit na huby po lese, na biku s netbookom mi pride dostatocne zrele na kazajku.
Dakujem.
pravdepodobne to nebude zapadat do tvojich preferencii (symbian/netbook), ale neuvazoval si nad iphonom? naposledy, ked som hladal GPS navigaciu som natrafil aj na par aplikacii ktore by sa ti mohli hodit
http://trails.lamouroux.de/
http://www.garafa.com/GPSKit/Home.html
(je ich tam viac, ale tieto mi prisli najschopnejsie)
navyse pouzivany 3G by sa dal zohnat za celkom rozumnu cenu
//hehe, rad som pomohol aj ked takto nepriamo
http://trails.lamouroux.de/
http://www.garafa.com/GPSKit/Home.html
(je ich tam viac, ale tieto mi prisli najschopnejsie)
navyse pouzivany 3G by sa dal zohnat za celkom rozumnu cenu
//hehe, rad som pomohol aj ked takto nepriamo
zalezi na tom, co si pod prezeranim internetu predstavujes
ak iba nejake clanky, youtube videa tak iphone, v tom je neprekonatelny aj vdaka kapacitnemu displayu
ak vsak potrebujes flash, tak skor konkurenciu, ale ked uz rezistivny display, tak radsej nejaky model s HW klavesnicou, lebo ta moze trafit slak z tej SW klavesnice
tj napriklad HTC touch pro
ak iba nejake clanky, youtube videa tak iphone, v tom je neprekonatelny aj vdaka kapacitnemu displayu
ak vsak potrebujes flash, tak skor konkurenciu, ale ked uz rezistivny display, tak radsej nejaky model s HW klavesnicou, lebo ta moze trafit slak z tej SW klavesnice
tj napriklad HTC touch pro
kapacitny: reaguje na vodivost tela, tj v rukaviciach ho nemozes ovladat, ale zato reaguje aj na slaby dotyk
rezistivny: reaguje na tlak, mozes ho ovladat cimkolvek co ja napriklad povazujem za nevyhodu (aj kluce vo vrecku mozu niekomu zavolat), podla modelu sa lisi aj potrebny tlak na zaznamenanie kliku (5800 je na tom dost zle) a taktiez sa taky display da lahko poskodit (tvrdene sklo na iphone to proste neprekona)
taktiez si pozri nejake android telefony, podla mna este trpia porodnymi komplikaciami a este nestihli prilakat dostatok developerov, ale ten OS je IMO pokrocilejsi ako WinMo a Symbian
rezistivny: reaguje na tlak, mozes ho ovladat cimkolvek co ja napriklad povazujem za nevyhodu (aj kluce vo vrecku mozu niekomu zavolat), podla modelu sa lisi aj potrebny tlak na zaznamenanie kliku (5800 je na tom dost zle) a taktiez sa taky display da lahko poskodit (tvrdene sklo na iphone to proste neprekona)
taktiez si pozri nejake android telefony, podla mna este trpia porodnymi komplikaciami a este nestihli prilakat dostatok developerov, ale ten OS je IMO pokrocilejsi ako WinMo a Symbian
HTC touch HD alebo iphone 3G
Co si podla vas mam vybrat iphone mam ale kludne by som siel aj na HTC ale neviem ci je to dobri napad poradte pls dakujem
Do cca 350€
Zdravim, zhanam mobil do 350€, co najvacsi displej, vydrz, wifi a idealne aby sa aj nerozbil hned po prvom dopade na zem.
Planujem pouzivat na browsovanie, obcas hudbu, a najma na ebooks.
Vdaka za rady.
PS
Atm mam vyhliadnuty S8000 Jet ale zatial o nom nie som presvedceny.
Planujem pouzivat na browsovanie, obcas hudbu, a najma na ebooks.
Vdaka za rady.
PS
Atm mam vyhliadnuty S8000 Jet ale zatial o nom nie som presvedceny.
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC touch HD alebo iphone 3G
ja mam HTC hero a poviem ze iphone sa moze schovat, hero ma popi*i webove aplikacie, ze az, synchronizacia kontaktov, priatelov a ich fotky s facebookom, instalacia aplikacii priamo z telefonu z repozitarov a google aplikacie atd..., velmi rychle a dynamicke prostredie, podpora OpenGL. odporucam....maco54 napísal:Co si podla vas mam vybrat iphone mam ale kludne by som siel aj na HTC ale neviem ci je to dobri napad poradte pls dakujem
Re: HTC touch HD alebo iphone 3G
iphone checklist:
webove aplikacie - check, vcetne podpory HTML5 napriklad na gmail
synchronizacia kontaktov - check, akurat mam exchange na svoj google ucet
sync s facebookom - toto nie, resp neviem ako, bod pre hero
instalacia z telefonu - check, zaroven je appstore gigant v tomto smere
google aplikacie - check
rychle a dynamicke prostredie - pochybujem, ze je na tom lepsie ako 3GS, check
opengl - iphone 3GS ma OpenGL ES 2.0 a narozdiel od androidu je to silne vyuzivane => hier je neurekom, check
ja len tak....
webove aplikacie - check, vcetne podpory HTML5 napriklad na gmail
synchronizacia kontaktov - check, akurat mam exchange na svoj google ucet
sync s facebookom - toto nie, resp neviem ako, bod pre hero
instalacia z telefonu - check, zaroven je appstore gigant v tomto smere
google aplikacie - check
rychle a dynamicke prostredie - pochybujem, ze je na tom lepsie ako 3GS, check
opengl - iphone 3GS ma OpenGL ES 2.0 a narozdiel od androidu je to silne vyuzivane => hier je neurekom, check
ja len tak....