Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Note 3 s 15 eurovym pausalom za 269 sa oplati? Minule som prepasol sancu na G2, tak odvtedy hladam...
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravím, chcem sa spýtať čo vravíte na tieto čínske napodobniny fonov?
napr. http://www.aliexpress.com/item/-/1960516825.html
http://www.aliexpress.com/item/New-HDC- ... 54703.html
nejde mi o to že je to fake S5ky, peniaze mám aj na origo ale pre mňa je to zbytočné vyhadzovať za fon toľko penazí
Máte dobré skúsenosti, objednali by ste nejaký takýto fake/noname fon?
Ďakujem za odpoveď.
napr. http://www.aliexpress.com/item/-/1960516825.html
http://www.aliexpress.com/item/New-HDC- ... 54703.html
nejde mi o to že je to fake S5ky, peniaze mám aj na origo ale pre mňa je to zbytočné vyhadzovať za fon toľko penazí
Máte dobré skúsenosti, objednali by ste nejaký takýto fake/noname fon?
Ďakujem za odpoveď.
Fake určite nie, tam nikdy nevieš, na čom sa ojekabátiš. Ak ti je ľúto vyhodiť okolo 500 € za telefón, tak radšej nejaký origo za 250 alebo 300, S4 mini, Nexus 5, LG G2... pri tom fake-ovom sa ti môže na prvý pohľad zdať, že wow tomu nič nebude chýbať a nakoniec zistíš, že to bolo najhoršie vyhodených 100 € v živote.
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2014, 7:58)
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2014, 7:58)
Pokiaľ ti nevadí nosiť ochranný štít vo vrecku, tak to nie je najhoršia cena...deszka3 napísal:Note 3 s 15 eurovym pausalom za 269 sa oplati? Minule som prepasol sancu na G2, tak odvtedy hladam...
Tak co som cital od majitelov, ani jeden sa nestazoval na nosenie note-u vo vrecku. Mam dilemu ci si kupit Note 3 Neo za plnu cenu bez pausalu, alebo s pausalom Note 3 za 269 (samozrejme plus aktivacny poplatok za pausal, kde by som skoncil na vyslednej cene 358 eur, stale este na hladine ceny Note 3 Neo).
poznate nejaky dobry mobil s dobrou prednou aj zadnou kamerou? cena , tak do 250eur. Rad fotim veci
A to plánuješ fotografovať prednou kamerou? Či "rád fotím veci" znamenalo selfie?
K téme: Neviem, či sa niečo zmenilo, ale myslím, že stále najlepší fotomobil je Nokia Lumia 1020. Ale to je vysoko nad 250€. Ďalej ide o to, aký OS preferuješ, atď. Celkovo má ale perfektný foťák skoro každý dnešný hi-end. Na druhú stranu, ak rád fotíš, kúp si foťák, nie mobil.
V základe: v tej cene viac menej všetky mobily budú mať podobnú kvalitu fotoaparátu. Nexusy sú skvelé telefóny, ale foťákmi nevynikajú, takže tie asi nebudú dobrá voľba.
K téme: Neviem, či sa niečo zmenilo, ale myslím, že stále najlepší fotomobil je Nokia Lumia 1020. Ale to je vysoko nad 250€. Ďalej ide o to, aký OS preferuješ, atď. Celkovo má ale perfektný foťák skoro každý dnešný hi-end. Na druhú stranu, ak rád fotíš, kúp si foťák, nie mobil.
V základe: v tej cene viac menej všetky mobily budú mať podobnú kvalitu fotoaparátu. Nexusy sú skvelé telefóny, ale foťákmi nevynikajú, takže tie asi nebudú dobrá voľba.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez nenapisal cenu a os. lumia 1020, G3,z2,sgs5,m8...
Zdravim. Aj ja dlhšiu dobu myslím aký telefon si vybrať od operatora (telekom) doteraz som mal stále iba Android a raz iphon 3g. Ked som mal Android tak som bol aj spokojný ale co mi strašne vadilo bolo to že po čase bol pomaly. A to som tam nemal žiadne somariny. Momentálne rozmyslam nad ufon 5s alebo note 3. Iphone sa mi paci dizajnovo a ze neseka a je tam vždy update. Co sa mi nepaci je to ze ma podľa mňa strašne malý displej a bojím sa sklamania ked ho budem náhodou mať. Na note 3 sa mi zas páči velky displej a ze sa tam dajú sťahovať cracknute app a hry z netu ale zase ako som spominal bojím sa sekania telefonu a aktualizacii. Vie niekto poradiť ?? Asi tazka otázka
21rOBO21.. ak chceš sťahovať cracknuté veci, tak sa nečuduj tomu sekaniu.
Inak, ak android začne sekať, treba spraviť obnovenie továrenských nastavení a máš opäť na nejakú dobu pokoj.
Nemyslim si ze by to sposobovalo mrznutie. Ale budiž. A stále som nedostal odpoveď alebo radu ... Je tu niekto taký ktorý mal nejaký čas note 3 alebo 5s?
Musíš si určiť priority. Pokiaľ zoberieš iPhone, tak ako hovoríš, aktualizácie sa ti dostanú vtedy, kedy ostatným, systém je pomerne dobre vyladený, síce tam nedostaneš žiadne "third party apps", ale zas tým nič aspoň neriskuješ. Čo sa týka zas Note 3, tak tam sa nejakého sekania nemusíš báť, 3 GB RAM ti zaručujú dosť slušnú rezervu, takže to by som sa na tvojom mieste nebál.
No ja som mal aj galaxy note 2, s3, s4 mini a veľa krát sa stavalo ze appky padali alebo som musel cakat na mobil kým sa "spameta" takže neviem... No ale je to tazke sa takto rozhodnúť ked Max si môžem telefon chytiť v predajni.
Ktory telefon by ste zobrali z O2 ku modremu pausalu.
LG L9 II 135€
Sony Xperia L 138€
Huawei Ascend G6 145€
Telefon sa bude pouzivat len na telefonovanie a internet. Hry sa na nom hrat nebudu. Skor sa priklanam ku LG.
LG L9 II 135€
Sony Xperia L 138€
Huawei Ascend G6 145€
Telefon sa bude pouzivat len na telefonovanie a internet. Hry sa na nom hrat nebudu. Skor sa priklanam ku LG.
Jednoznacne LG
-
Supersonic
Light Professional
Bielej farby ten mobil nieje ?CheZteR napísal:Od pondelka v EW LG G2 mini za 189e
Su aj biele,zalezi od pobocky, vcera v KE boli aj aj
čaute, zhanam niečo používané do 120 eur. Viem si zohnať htc one x, ale zvažujem aj značky ako lenovo, zte a pod. Budem vďačný ak niečo odporučíte.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2014, 23:36)
čaute, zhanam niečo používané do 120 eur. Viem si zohnať htc one x, ale zvažujem aj značky ako lenovo, zte a pod. Budem vďačný ak niečo odporučíte.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2014, 23:36)
Neporadím ti, lebo v bazárových cenách už nemám veľmi prehľad. Ale viem že Moto G sa dá zohnať od 140 hore, takže by nebolo odveci našetriť tú dvacku naviac, lebo telefón je to v tej cene viac ako dobrý.
Ak máš pevný strop tak ti musí poradiť niekto iný.
Ak máš pevný strop tak ti musí poradiť niekto iný.
-
Sphinx
Addict
Ja mam note3 pol roka a zatiaľ žiadne sekanie, ešte by som uvažoval al o oneplus one z vlastnej skúsenosti viem že je to naozaj "flag killer" prevedením aj cenou.21rOBO21 napísal:No ja som mal aj galaxy note 2, s3, s4 mini a veľa krát sa stavalo ze appky padali alebo som musel cakat na mobil kým sa "spameta" takže neviem... No ale je to tazke sa takto rozhodnúť ked Max si môžem telefon chytiť v predajni.