Parametrovo nevyzerá zle, ale nech ráta s tým, že možno po mesiaci bude nútená kúpiť nový mobil.
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
V tomto prípade na 100% platí, že ak je taká bohatá, že si môže dovoliť kúpiť lacnú vec, nech si ju kúpi.
Parametrovo nevyzerá zle, ale nech ráta s tým, že možno po mesiaci bude nútená kúpiť nový mobil.

Potrebujem poradit s vyberom smartphonu.
požiadavky: display IPS 1280x720
4 jadrový procesor
1 GB RAM
v grafike v mobiloch sa vobec nevyznám ale chcem aby na tom išlo HD video a hry ako dead trigger, real reacing 3 (aj na slabé detaily...)
fotak moc nepouživam, len priležitostne
CENA: 100-150 eur
zvažujem http://www.alza.sk/prestigio-multiphone ... 165854.htm ale nezvláda HD videá.. inak vyhovuje mi aj android ale chcel by som vyskúšat wp 8.1 ale toto je jediný mobil s wp ktorý je v tejto cene a splna požiadavky
požiadavky: display IPS 1280x720
4 jadrový procesor
1 GB RAM
v grafike v mobiloch sa vobec nevyznám ale chcem aby na tom išlo HD video a hry ako dead trigger, real reacing 3 (aj na slabé detaily...)
fotak moc nepouživam, len priležitostne
CENA: 100-150 eur
zvažujem http://www.alza.sk/prestigio-multiphone ... 165854.htm ale nezvláda HD videá.. inak vyhovuje mi aj android ale chcel by som vyskúšat wp 8.1 ale toto je jediný mobil s wp ktorý je v tejto cene a splna požiadavky
Rozhodujem sa kupit LG G2 a vidim, že veľa ľudi na tomto fore tento mobil vlastni....chcem sa spytat či stačí 16 GB verzia či už radšej 32 GB a aké púzdro odporúčate mal by som záujem o zadný ochranný kryt a tiež foliu.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To ktory ti staci musis vediet ty. Ja som vzdy mal 16gb telefony a stacilo. Foliu ti urcite odporucime xtremeguard a kryt som mal original quickwindow a neskor klasicky gelovy ten tenucky 0.3mm.
Závisí, ako budeš mobil používať. Ak si herný maniak a budeš mať kopec hier, určite choď do 32GB. Ak nemáš problém mať uložené filmy, seriály, dokumenty na USB cez OTG alebo na cloude, bude Ti s prehľadom stačiť aj 16GB. Ale radšej by som šiel do 32GB verzie.. aký tam je cenový rozdiel?
Tak 32 GB verzie su približne o 30 € drahšie a ešte pokukujem po xperii z1 compact tam sa mi pači že už berie pamäťové karty, ale nepači sa mi na nej, že sa veľmi škrabe aj ten display je nic moc staršia technologia TFT.
Ale netreba zabudat na to ze z tych 16GB mas k dispozicii len nejakych 10.4, pri 32GB cca 24.8. Len trochu nechapem preco je to pri 32GB este o 2 menej?
No lebo tych 32GB je iba na papieri,fyzicky tam mas cca 29GB,kdezto 16GB moze byt v skutocnosti cca 14,5GB.
A na z1 compact co hovorite ma ho niekto z Vas nejake skusenosti.
@tyler91: Jaj jasne, na to som nejak zabudol 
Z1c oproti g2 ma (výhody)
1. Vodeodolnost
2. Slot na karty
3. Výdrž baterky.
V ostatnom je g2 ovela lepší..ci uz fotak, displej atd.... Vsetko je o tom na co halvne chces fon vyuzivat...pre mna osobne je g2 celkovo o hodne lepsi mobil ..
1. Vodeodolnost
2. Slot na karty
3. Výdrž baterky.
V ostatnom je g2 ovela lepší..ci uz fotak, displej atd.... Vsetko je o tom na co halvne chces fon vyuzivat...pre mna osobne je g2 celkovo o hodne lepsi mobil ..
4. samopraskajuce sklo 
5. problémy so SW
6. Problemy s vodeodolnosťou (nieje 100% a ked dodje k potope, na RMA zabudni, poverdia že si zato mozes ty) takže tymto by som rovno zrušil 1.) bod...
Každy kto si aspon čo to o Z1C/Z3C prečíta, a aj napriek tomu ju kupi, tak to potom GL a držím palce /nič proti nej nemam, sam som ju isteho casu chcel až dokym som nenarazil nato že tento telefon ma aj vaznejsie problemy/
5. problémy so SW
6. Problemy s vodeodolnosťou (nieje 100% a ked dodje k potope, na RMA zabudni, poverdia že si zato mozes ty) takže tymto by som rovno zrušil 1.) bod...
Každy kto si aspon čo to o Z1C/Z3C prečíta, a aj napriek tomu ju kupi, tak to potom GL a držím palce /nič proti nej nemam, sam som ju isteho casu chcel až dokym som nenarazil nato že tento telefon ma aj vaznejsie problemy/
Vydrz baterky lepsia oproti G2?
-
guess.whoo
Redeemer
vydrz je o nieco lepsia,ale nie je to dovod preco kupovat z1c
Tak ako ma mensi displej ale aj o 700 mAh mensiu bateriu, ak uz nema G2 lepsiu tak aspon porovnatelnu by som povedal, ale nemal som obe telefony v ruke takze len odhadujem. No ale ja by som si s pomedzi tychto dvoch zobral urcite G2.
z1c - kompaktnost, lepsia vydrz, lepsie spracovanie, vodeodolnost, slot na SD, nadstavba blizka cistemu androidu
g2- vacsi, lepsi displej, lepsi fotak, dt2w + dt2s, viac ficur v nadstavbe
Pein: niesi nahodou na fore xperia.cz pod nickom mmm273? Presne tieto "problemy" tam nafukoval on.
g2- vacsi, lepsi displej, lepsi fotak, dt2w + dt2s, viac ficur v nadstavbe
Pein: niesi nahodou na fore xperia.cz pod nickom mmm273? Presne tieto "problemy" tam nafukoval on.
niesom, ale presne od neho som to cital a cim viac som o otm googlil tym som sa viac bal.
Pein.. začni googliť o chybách niektorých G2 a začneš sa báť rovnako. (slabší fix GPS, spozdené rozsvietenie displeja pri prichádzajúcom hovore - to sú záležitosti romky, pruhy na displeji - závisí od typu displeja, a ešte zopár sa určite nájde).
Jednoducho, vyber si hociktorý mobil, každý má nejaké muchy.
Jednoducho, vyber si hociktorý mobil, každý má nejaké muchy.
Len toto su problemy skor vynimocne u jednotlivych kusov, to spozdene rozsvietenie uz nebolo opravene v nejakej aktualizacii?
-
guess.whoo
Redeemer
nie, stale mu to trva cca pol sekundy kym sa rozsvieti