Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Zdravim,
Chcel by som kupit telefon v cenovej relacii 200-300 eur [viac investovat nechcem].
Najvyssiu prioritu ma fotak a svizny chod systemu. Potesi vydrz baterky a pamat. Aky "fotomobil" by ste mi odporucili ?
Chcel by som kupit telefon v cenovej relacii 200-300 eur [viac investovat nechcem].
Najvyssiu prioritu ma fotak a svizny chod systemu. Potesi vydrz baterky a pamat. Aky "fotomobil" by ste mi odporucili ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak nevadi velkost tak lenovo vibe z2 pro
potom mensi LG G3
Samsung S5
potom mensi LG G3
Samsung S5
-
Arkaz
Addict
Namiesto lenova by som odporucul huawei mate 7 no je pravda ze lenovo je oproti huaweiu lepsie len vo fotaku no neviem to na isto nemam osobnu skusenost s z2 pro. Z tych spomenutych bude naj na foto asi LG.
Cenu 300€ by som nechcel prekrocit. Obzeral som lg g2 [ma celkom fajn fotak], xiaomi mi3 [v recenziach pisu ze len lahko nadpriemerny fotak]. Potrebujem telefon do 300€ s co najlepsim fotakom. Aj ked to bude model z roku 2013 a bude sa dat este zohnat novy...
Lg g3 16gb kupis pod 300e ..sice vydrz asi nebude podla tvojich predstáv, ale mobil s lepším fotakom v dannej cene nekupis
-
guess.whoo
Redeemer
cinske telefony su fajn, ale fotaky lepsie jednoducho nemaju aj ked si tam napisu, ze ma 59mpx
Galaxy S3 foti lepsie ako ten Xiaomi
mne moja z2 pro funguje bez problemov
Galaxy S3 foti lepsie ako ten Xiaomi
mne moja z2 pro funguje bez problemov
Lg g3 vypada uplne super a vsetko... ale najviac ma serie ta vydrz to asi bude nic moc co?? S cim sa da porovnat vydrz? Vobec si to neviem predstavit vydrzi to aspon cely den pustat hudbu / na nete?Yogi120 napísal:Lg g3 16gb kupis pod 300e ..sice vydrz asi nebude podla tvojich predstáv, ale mobil s lepším fotakom v dannej cene nekupis
Výdrž sa da porovnať s väčšinou mobilov ktoré maju taký veľký displej.. Pokial budeš počúvať na ňom so zapnutým displejom, tak celý deň v žiadnom prípade ... ak pri vypnutom, tak je to možné, výdrž je v tom prípade veľmi dobrá...
Cize vydrz skoro taka ista ako vsetky telefony co maju displej cca nad 5 palcov ze?? Napriklad Galaxy Note 2 ma tak isto velky displej takze vydrzia asi na rovnako hej?? Ak hej tak potom sa aspon nemusim trapit vyberom vzhladom na vydrz kedze chcem telefon co ma cca tych 5 palcov a vacsina to tak aj ma.Yogi120 napísal:Výdrž sa da porovnať s väčšinou mobilov ktoré maju taký veľký displej.. Pokial budeš počúvať na ňom so zapnutým displejom, tak celý deň v žiadnom prípade ... ak pri vypnutom, tak je to možné, výdrž je v tom prípade veľmi dobrá...
A kolko dajme tomu na internete? Aspon viac ako polku dna dajme tomu?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
G3 sa mi tiež páči, ale to praskanie rámiku ma dosť odrádza.
Note2 som mal dlhší čas a môžem povedať, že výdrž bola podobná....V kuse pol dňa velmi ťažko..
-
Arkaz
Addict
Ak chces vydrz vezmi huawei mate 7.
fuuuha 6 palcov displej ale pozeram ze to ma nejaku ultra dobru baterku ci co tak asi fakt vydrzi vela.Arkaz napísal:Ak chces vydrz vezmi huawei mate 7.
Co sa tyka ostatnych specifikacii tak je vpohode?
-
Arkaz
Addict
Fotak podla mna slabsi ale inak vsetko OK
Hoši nejaký telefón 150-200€?
Požiadavky sú dobrý fotak.
Pamäť a výdrž a vraj dobrá RAM.
Zas ako aj v prípade ntb som hovorca zháňa to jedna známa. Takže taký nejaký "for woman"
Požiadavky sú dobrý fotak.
Pamäť a výdrž a vraj dobrá RAM.
Zas ako aj v prípade ntb som hovorca zháňa to jedna známa. Takže taký nejaký "for woman"
Xiaomi Redmi 2.
-
Sarger
Guru wannabe
Chlapi už nejaký čas sa mobilom venujem len zriedkavo a potreboval by som poradiť overený Dual sim s androidom. Premýšľam, žeby som prešiel z mojej Z1C. Požiadavky sú čistý (najlepšie) android a veľkosť do tých 5.
So Z1C som spokojný, top telefón len tá absencia dual sim je bieda. Premýšľal som nad Lenovom, ale pri ňom ma neskutočne vytáča ich grafická nadstavba a pod. (nie všetky majú možnosť prepnúť na čistý android).
Rád si vypočujem návrh a postrehy. Rozpočet nemám, ale tak v norme.
//pozerám, že stranu dozadu sa to riešilo.
ale aj tak stále aktuálne.
So Z1C som spokojný, top telefón len tá absencia dual sim je bieda. Premýšľal som nad Lenovom, ale pri ňom ma neskutočne vytáča ich grafická nadstavba a pod. (nie všetky majú možnosť prepnúť na čistý android).
Rád si vypočujem návrh a postrehy. Rozpočet nemám, ale tak v norme.
//pozerám, že stranu dozadu sa to riešilo.
-
Arkaz
Addict
Lenovo p70 slusna volba. Len ta ich upravena nadstavba no.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aký máte názor na G Flex 2? Mali ste možnosť ho mať v ruke ? 
ja by som si to nekupil je to velke a strasne zakrivene, ale hral som sa s tym iba v showroome