Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Odolnejší je aj LG V10, ale to už je asi veľa.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak ma rozpocet 300e...
Viem, len nie je tých mobilov toľko. Potom asi len straší Galaxy S5 alebo spomínaná Xperia. No tie sú odolné aj voči vode aj voči prachu.
A sú aj iné možnosti v iných krajinách?guess.whoo napísal:odolnost staci proti prachu? potom staci aj nejaka xperia alebo samsung s "vratkami" na konektoroch
pokial bude noseny v monterkach na stavbach tak potom aj odolnejsie telo a tam je vyber velmi obmedzeny. u nas najskor zozenies prave CAT, ale tie su ako si sam pisal na tom biedne co sa tyka HW. podobne su na tom vsetky tieto strong phony
A čo tak bežná odolná Xperia/S5 + temperované sklo + nejaké poriadne armor puzdro napr. od Spigenu? Taká kombinácia by mohla niečo vydržať, si myslím.
-
guess.whoo
Redeemer
je to aj vonku prakticky to iste..mas velmi vela roznych cinskych vyrobcov, ale tym by som sa hlavne pri "odolnych" mobiloch vyhol
tiez by som to riesil beznou S5 a armor body ako pise brm
tiez by som to riesil beznou S5 a armor body ako pise brm
Ďakujem, Samsung S5 je už moc drahý na to. Je to pre osobu 40+ a pre neho to nemusí byť vlajková loď. Stačí mu pár aplikácií, na ktoré je zvyknutý, ako napr. eVysledky, FB (strašný žráč miesta) a hw tlačidlo na svetlo.
Asi vyberiem Evolveo StrongPhone Q8, aj keď má nejaké nevýhody.
Tie armor body vyzerajú zaujímavo. Rozmýšľal som aj na svoj iPhone jeden.
Asi vyberiem Evolveo StrongPhone Q8, aj keď má nejaké nevýhody.
Tie armor body vyzerajú zaujímavo. Rozmýšľal som aj na svoj iPhone jeden.
A nerozmýšľal si nad použitým? Vyšiel by ťa možno ešte lacnejšie ako ten Evolveo. Ja som svoj kupoval tiež z mp3.sk, ale B triedu, čiže viac používaný, a pritom mal len odlúpnutú farbu.
-
guess.whoo
Redeemer
a co tak xperia Z3? celkom slusny fonik a zmestis sa do rozpoctu aj s body armorom
Ďakujem za rady, tak teda som sa rozhodol pre Galaxy S5.
A ten obal od Spigenu sa dá aj inde zohnať? Predpokladám, že to posielajú z USA.
Chcem Tough Armor.
A ten obal od Spigenu sa dá aj inde zohnať? Predpokladám, že to posielajú z USA.
Chcem Tough Armor.
Ja som ich nedávno pozeral na mp3.sk
Prípadne môžeš pozrieť ebay a aliexpress.. na tough armor sa cena pohybuje okolo 10 USD..
Práve ten Tough Armor na S5 je ťažšie zohnať. Z ebay za 10$ z Číny nechcem, nie je to pre mňa, tak chcem, aby bol spokojný.
Teraz mám dve možnosti:
-zo stránky spigen.com 29,99$+13,50$=42€
-z ebayu od predajcu Spigen 19,99$+13,50$=32€ (no dúfam, že je to naozaj Spigen predajca)
Teraz mám dve možnosti:
-zo stránky spigen.com 29,99$+13,50$=42€
-z ebayu od predajcu Spigen 19,99$+13,50$=32€ (no dúfam, že je to naozaj Spigen predajca)
A nechcel by si niečo u nás dostupné?
http://www.mp3.sk/puzdro-spigen-slim-ar ... 29862.html
http://www.mp3.sk/puzdro-spigen-slim-ar ... 29862.html
Pozeral som to, no vydrží toľko, čo tough armor?
Podľa mňa áno. Na stránke Spigen majú obidva military certifikáciu, drop test, takže by to už malo niečo vydržať. Ale keď ti spadne ten
mobil z väčšej výšky, tak je jedno aký máš obal. Koniec koncov, mne tie obaly prídu rovnaké, až na ten dierkový dizajn
Ja som chcel podobné, ale v skutočnosti je väčšie, masívnejšie ako na obrázku či videu.
Konkrétne toto: http://www.spigen.co.uk/galaxy-note-4-c ... FqQ7YZydyI
mobil z väčšej výšky, tak je jedno aký máš obal. Koniec koncov, mne tie obaly prídu rovnaké, až na ten dierkový dizajn
Ja som chcel podobné, ale v skutočnosti je väčšie, masívnejšie ako na obrázku či videu.
Konkrétne toto: http://www.spigen.co.uk/galaxy-note-4-c ... FqQ7YZydyI
Zdravim
chcel by som sa spýtať na vaš nazor na Lenovo P2 dost ma laka pre vydrž baterie, je to rozumna kupa ? diky
chcel by som sa spýtať na vaš nazor na Lenovo P2 dost ma laka pre vydrž baterie, je to rozumna kupa ? diky
Radšej by som šiel do nejakého normálneho mobilu a ak máš veľké problémy s výdržou baterky, riešil by som to nejakou powerbankou. Dnes je už široký výber tvarov aj kapacít..
dovod?brm napísal:Radšej by som šiel do nejakého normálneho mobilu a ak máš veľké problémy s výdržou baterky, riešil by som to nejakou powerbankou. Dnes je už široký výber tvarov aj kapacít..
nejake typy na normalny telefon?