Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
Re: Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
Ahoj, mohl bych poprosit o pozvánku na CZT Club? Na czt sem byl asi osm let, ratio 6. Předem moc díky. [email protected]
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
taktiež by som sa rád pridal na CZT Club, na pôvodnom CZT som bol veľa rokov, aktívne som zdieľal, mal som niekoľko seedboxov. Rád by som sa podieľal aj na novom trackery. Ak by niekto mal pozvánku, tak by som poprosil PM.
Ďakujem veľmi pekne
taktiež by som sa rád pridal na CZT Club, na pôvodnom CZT som bol veľa rokov, aktívne som zdieľal, mal som niekoľko seedboxov. Rád by som sa podieľal aj na novom trackery. Ak by niekto mal pozvánku, tak by som poprosil PM.
Ďakujem veľmi pekne
Ahojte,
Viete mi prosím nazbierať pozvánku pre https://cztorrent.club/login na email [email protected] bol som pravidelným prispievateľom na torrent sieťach. Mám optiku a rad sa podelím.
Ďakujem
Viete mi prosím nazbierať pozvánku pre https://cztorrent.club/login na email [email protected] bol som pravidelným prispievateľom na torrent sieťach. Mám optiku a rad sa podelím.
Ďakujem
ked vsetci tak aj ja
moze mi niekto poslat pozvanku na ten tolko dopytovany CZT? Uvital by som aj Trezzor do PM / SS 
Diky
Diky
zdravim, mozem aj ja poprosit pozvanku do CZT club na [email protected]? Na CZ torrent som bol aktivny dlhe roky...dakujem
Ahoj velmi pekne prosim o pozvanku, ci uz na trezzor alebo czt club, na trackeri som bol dlhe roky ako aktiv, mam kopu, ktoru tam mozem hodit, vopred velke dakujem [email protected]
-
Scorpion90
King
Mna by zaujimalo, preco tolko ludi pyta pozvanku na tie torrent stranky?
Je tam naozaj tolko kvalitneho obsahu? Priapdne je tam nieco mimoriadne?
Otazku nemyslim zle, nie je to hate, fakt ma to zaujima.. U mna je to tak, ze (takmer) cokolvek, co si zmyslim, ze by som si chcel pozriet, tak to najdem na nejakej volne dostupnej stranke, takze nerozumiem tomu, preco je tu 39 stran ziadosti
PS: Ak niekto chce, mam nejaku tu pozvanku na Warxtreme, mozem poslat, len neviem, ci tam este niekto chodi
Otazku nemyslim zle, nie je to hate, fakt ma to zaujima.. U mna je to tak, ze (takmer) cokolvek, co si zmyslim, ze by som si chcel pozriet, tak to najdem na nejakej volne dostupnej stranke, takze nerozumiem tomu, preco je tu 39 stran ziadosti
PS: Ak niekto chce, mam nejaku tu pozvanku na Warxtreme, mozem poslat, len neviem, ci tam este niekto chodi
Nazdar boys, zháňam Pozvánku na TrezZzor keby ste mali niekto,
diki moc!
diki moc!
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak na trezzore, vacsina veci co sa tam dnes objavuje su veru len pretiahnute torrenty z piratebay a pod, plus pridane titulky. ale minimalne je to fajn, ked nehladas nic konkretne, len si chces preklikat "co dnes davaju", tak obcas sa tam nieco zaujimave objaviScorpion90 napísal: 29 jan 2022, 20:52 Mna by zaujimalo, preco tolko ludi pyta pozvanku na tie torrent stranky?
PS: Ak niekto chce, mam nejaku tu pozvanku na Warxtreme, mozem poslat, len neviem, ci tam este niekto chodi![]()
co sa tyka czsk dabingu, tak ano, nieco sa da najst aj na uloz.to a pod, ale cez torrenty je to pre niekoho asi pohodlnejsie a bez obmedzeni.
co sa cztorrentu tyka, tak na starom cztorrente bolo aj vela hier, to mi prislo doveryhodnejsie stahovat odtial ako z public trackeru. dnes uz je to o nicom, aj ked sa tu objavuju casto requesty o pozvanku, ale to asi skor z nostalgie, zvedavosti alebo su to boti, inak je to tam mrtve a nevyzera, ze by to malo obzivnut.
Na pôvodnom CZT som bol roky. Členstvo, alebo ako to správne nazvať, som vždy menil za seedbody. Keď pôvodný CZT skončil, mal som ešte niečo vyše roka "predplatné" konto (za tie seed body). Takže som do toho za celú dobu nedal jediný cent. Čo bolo na CZT fakt dobré, bolo kvantum filmov a seriálov s CZ alebo SK dabingom. Často som tam našiel aj nejakú zaujímavú hru. Občas nejaký ten software, ktorý som sem tam potreboval použiť pre osobné potreby.Scorpion90 napísal: 29 jan 2022, 20:52 Mna by zaujimalo, preco tolko ludi pyta pozvanku na tie torrent stranky?
PS: Ak niekto chce, mam nejaku tu pozvanku na Warxtreme, mozem poslat, len neviem, ci tam este niekto chodi![]()
Odkedy ale CZT nefunguje, nemám akosi potrebu používať akékoľvek torrent tracker-y
-
Scorpion90
King
Diky chalani za odpovede
Ahojte mozem ma niekto pozvat do CZT clubu ?
Mohl bych taktéž poprosit o pozvánku na CZT Club? Původní jsem používal roky. Děkuji předem. Byla tam super komunita
Tiez by som poprosil pozvanku do spravy. Dakujem
Ahoj, ak by bolo možné rád by som dostal pozvánku. Členom som bol mnoho rokov. Ďakujem
Ahoj kto by mal pozvanku na czcore , hdbits dik za odpoved .
Ahojte ,
našla by sa pozvánka na https://cztorrent.club/login , členom som bol dlhé roky na povodnom , [email protected] . Ďakujem
našla by sa pozvánka na https://cztorrent.club/login , členom som bol dlhé roky na povodnom , [email protected] . Ďakujem
-
MiroslavCozik
Novice
Ahojte
Byla by prosím pozvánka na CzTorrent.club.
Byl jsem dlouholetým členem původního trackeru. [email protected]
Díky
Byla by prosím pozvánka na CzTorrent.club.
Byl jsem dlouholetým členem původního trackeru. [email protected]
Díky
Ahojte nemáte niekto pozvánku na Brokenstones.club ?
A odkial sa asi ten obsah na tie weby dostane? Zdrojom su predsa tie torrent trackeriScorpion90 napísal: 29 jan 2022, 20:52 Mna by zaujimalo, preco tolko ludi pyta pozvanku na tie torrent stranky?