Pouziva niekto antivir avast! ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

uplink napísal:vidno ze mas "rozsiahle" skusenosti co sa tyka avs. Tento Tvoj vyrok si hadam vypotil na zaklade svojej domacej lan ze? :? Jediny shit ktory je je nod. Nod ktory ked z original cedecka nainstalujes na cerstvu instalaciu windowsov Ti najde virusy a trojske kone. Nod 4 ever right? :roll:

P.S.: Jediny hnoj co sa Ti dostane do PC je ten ktory nemas chraneny dobre nastavenym firewallom a lepsim antispy/adware softom. Neviem ci si si to simol ale avast! neni ani firewall ani antispy/adware program. Je to avs, bol a asi aj bude.
Hej :?: To ako fakt ? Inak súhlas- Nod32 je strašná chára.
No Awast od Nodu nejako ďaleko neušiel. Nie je to len moja domáca skúsenosť, je to skúsenosť mnoho ľudí. Firewall mám a aj som mal good.
Prečítaj si medzinárodné testy a recenzie a ešte neviem čo, uvidíš čo s prehľadom je najlepšie. Panda Titanium- na ňu sa nechytá nič :!: Je tam samozrejme problém ten, že ak máš slabší PC, tak je pre teba nepoužiteľná. Nenormálne zaberá RAM pamäť...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Avast je najlepsi antivirus,ale len co sa tyka free verzii.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sajmon napísal:Avast je najlepsi antivirus,ale len co sa tyka free verzii.
tak tak :) a plateny kaspersky ;)

2eritrocit:
uf moje skusenosti sem nejdem pisat, len jedno napisem, vsade kde necham spybot/spysweeper, kerio/nvidia hw/windows fw a avast! [home / pro] tak tam ostane klud a pokoj. A to neinstalujem pcz len firmam, ale aj naruzivym maniakom co nerobia nic ine len stahuju p0rn, lama warez a seliake mozne haluze kde sa chytaju infekcie. Ale to je fuk kazdy ma ine skusenosti, na tuto temu uz nejdem pisat viacej, lebo moje skusenosti su diametralne odlisne od skusenosti inych ludi co robia podobne dlho s pcz hw/sw ako ja.
Romanko napísal:Neviem ci da uplink za pravdu ale ak sa AWAST dobre skombinuje s Firewall,adware a podobne a hlavne sa dobre nastavi firewall..Je to naj ANTIVIR

uplink myslis ze awast5 prinesie nieco nove??
2Romanko: mno to som napisal ni?
uplink napísal:...P.S.: Jediny hnoj co sa Ti dostane do PC je ten ktory nemas chraneny dobre nastavenym firewallom a lepsim antispy/adware softom. Neviem ci si si to simol ale avast! neni ani firewall ani antispy/adware program. Je to avs, bol a asi aj bude.
[myslene ze potrebuje avs [antivirus cize napr nod, avast, kaspersky...+ firewall + antiad/spyware soft. :/ erm asi som sa zle vyjadril my apologies. K tomu avast! 5.x netusim. Som spokojny a dufam ze aj nadalej ostanem :).
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Avast je podla mna vinikajuci antivir vo svojej triede, ale aj tak pouzivam NOD32. Nic nemam proti Avastu ale to ze je zadarmo ma nepresviedca o jeho 100% kvalite. Nechcem tym zase povedat ze to co je zadarmo je zle to nie len mu neak nedvoverujem. Ale moje skusenosti su s nim len a len pozitivne takze ho mozem odporucit. Keby ma sklamal Nod tak okamzite prechadzam na Avast.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..podobne.. po nod32ke je to najblizsi mozny antivirak, ktory si nahodim. :)

Co sa tyka toho avastu zadara.. nie je az tak celkom.. ;) a urcite kvoli tomuto nestraca moje sympatie. Maju este platenu PRO verziu a pravdupovediac rozdiel medzi HOME a PRO nie je az taky velky: http://www.avast.com/eng/av4_version_comp.html
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ja mam Avast 4.7 a mam len dobre skusenosti.Vobec nespomaluje pocitac aj ked mam rezidentnu ochranu nastavenu na medium.A kazdy ma rad ine antivirusy.Mal som aj NOD32 aj Kaspersky,ale mi proste nesadli.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... jo jo ako bolo uz niekolko krat spomenute avast je naj.... Avast pouzivam uz cca 8 alebo 9 rokov ... aj ked v minulosti to mozno nebol nejaky perfektny a premakany antivirus, na moje uzivanie plne postacoval ... potom prisiel novy komp, net, a nove verzie avastu .. povedal som si preco nie ?? ... a budem natom ficat hadam dokedy to budu robit :-) .... naozaj sa clovek nema coho byt , ked ma nastaveny firewall, nejakeho spyware a adware doctora, a hoci aj home edition avastu, ktoremu dava kazdodenne aktualizaciu i-avs, a pravidelne generuje Vrdb .... potom je to jedna basen .... ja som velice spokojny ! :-)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som sice velmi avast nepouzival, ale nepoznam nikoho kto by nanho nadaval a este k tomu je aj zadara, takze nemas co riesit...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

avast som používal a mám s ním len dobré skúsenosti...teraz používam nod a mám s ním tiež len dobré skúsenosti...chvílu som používal oba, ale dosť mi to spomaľovalo môj už aj tak pomalý PC...tak som sa musel rozhosnúť a rozhodol som sa pre NOD32...ale ak by som s ním mal problémy bez problémov a bez najmenších výčitok svedomia si nainštalujem avast
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

ja mam avast! home a na moje bezne surfovanie mi to staci..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

nadavajte si na NOD, pouzivajte Avast.
Mna Avast nepresvedcil a znovu sa potvrdilo, ze NOD je naj antivir na svete:
http://www.zive.sk/h/Spravy/Ar.asp?ARI=120486&CAI=2106 :D
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Ked som mal NOD tak mi absolutne nic nefungovalo . Hlavne ziadne P2P programy co ma riadne sralo ! Asi to nejako blokuje alebo co...Tak mi to do...alo comp ze musel byt reinstall..

Odvtedy vsak pouzivam Avast Pro (cracknuty) + Kerio Personall Firewall Pro a vsetko ide rychlo a ziaden vir uz vyse 7 mesiacov :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

smutko8882 napísal:Ked som mal NOD tak mi absolutne nic nefungovalo . Hlavne ziadne P2P programy co ma riadne sralo ! Asi to nejako blokuje alebo co...Tak mi to do...alo comp ze musel byt reinstall..

Odvtedy vsak pouzivam Avast Pro (cracknuty) + Kerio Personall Firewall Pro a vsetko ide rychlo a ziaden vir uz vyse 7 mesiacov :)
Ja mam NOD+Sunbelt PF a v pohode ficim na p2p sietach, cize problem je u teba :P
Ale Avast aspon dava uzivatelovi pocit aky ma cisty pocitac, potom staci jedna kontrola NODom a casto sa ukaze, ze je to vsetko pekne zavirene :D
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

mne najviac vyhovuje ten co pouzivam - avast s dennou aktualizaciou..
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

Home a je podla mna lepsi ...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pouzivam na win uz avast 3 rok, detekoval skoro kazdy vir, zbavil ma kazdeho viru co sa mi dostal na comp pokial ho nedetekoval z nejakych dovodov. je velmi lahko ovladatelny a dost ucinn, odporucam...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

teraz som presiel z avastu na nod32, preskenil som PC a nic nenaslo. takze avast nie je na tom zle. zmena je zivot, oba su u mna zatial za dobre
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Používam Avast! Home a som s ním maximálne spokojný. V kombinácii s Comodo Personal Firewall ide o dokonalý freeware tandem.
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ja nepouzivam Avast bo ono prepustan virusy, teraz mam NOD32 a zatial som ziaden virus este nedostal :)
Santa Hitman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Santa Hitman »

Ja používam AVAST a keď si dam skontrolovať PC od virov nič nenájde ale dole mi furt behá hláška že v PC sú vírusové aktivity a mam si dať skontrolovať PC od Microsoftu.

Neviem či Avast všetko nevychytal alebo sa iba snaží Bill Gates aby som sa zbláznil :smt097
Napísať odpoveď