Pouzivate este disketovu mechaniku?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
uNreal_saTch^
Professional
-
audiotrack
VIP
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
snad fdd mechaniku nemas, nie?audiotrack napísal:nemám hdd mechaniku a vôbec mi nechýba. Veď dnes je omho rýchlejšie nahrať niečo na kartu alebo USB kľúč a má to aj väčšiu kapacitu a odolnosť..
nepouzil som ju uz roky. uz to nema zmysel kedze sa tam nic nevojde a je to nespolahlive. este na strednej skole som ich pouzival. pamatam si este doby, ked som daku hru mal na 10-20 disketach. minule som v obchode pozeral ze co stoja diskety a dvd a diskety su drahsie. toz doba postupila. ale v skrini mam este nepouzite 5 a 1/4 palcove diskety, v originalnom baleni aj s nalepkami, 10 ks, keby dakto chcel tak mu ich vyhodne predam.
-
midnight_man
Guru
all
Mam v PC,Nemam zapojenu
ale minule som dostal ovladace na disketeee
tak som ju musel rozbehnut 
-
midnight_man
Guru
all
kedy tie nase skoly prejdu na USB?
samozrejme ze ako u nas PC 2600 a je tam WIN 98
a ked tam profra strcila USB key 98 ju zavalila takymi hlaskami ze bola s toho je*** a radsej to vytiahla

-
Mek
Addict
pouzivam uz len externu fdd mechaniku, ked treba nabootovat do partitionmagicu a robit upravy na disku
a vlastne ju ani na ine ucely nepouzivam. V kompe ju nemam, v notebooku tiez nie, staci mi ta externa cez usb a ficim...
kedysi som vsetko zalohoval na diskety (tak 7 rokov dozadu) a dokonca som vedel aj opravit disketu, ked bola vadna, ze vobec nesla nacitat, miestami aj vadne sektory isli opravit, mal som na to take programiky
jaj, to boli casy
a vlastne ju ani na ine ucely nepouzivam. V kompe ju nemam, v notebooku tiez nie, staci mi ta externa cez usb a ficim...
kedysi som vsetko zalohoval na diskety (tak 7 rokov dozadu) a dokonca som vedel aj opravit disketu, ked bola vadna, ze vobec nesla nacitat, miestami aj vadne sektory isli opravit, mal som na to take programiky
jaj, to boli casy
Pred par rokmi, keď som kamarátovi dával nejaký .doc súbor na diskete mi vravel, že daj to na CD lebo že má MAC a tam sa disketovky už nejaký týždeň nepoužívajú.
-Odvtedy si ani nepamätám, že by som ju použil. Zakrátko došli USB v prijatelnej cene pre smrtelníkov.
-Inak moja disketovka mala jednu obrovsku nevýhodu. Hockkedy si hocjaku disketu znehodnotila a nešlo ju prečítať. Pomohol len format
lool technika
-Odvtedy si ani nepamätám, že by som ju použil. Zakrátko došli USB v prijatelnej cene pre smrtelníkov.
-Inak moja disketovka mala jednu obrovsku nevýhodu. Hockkedy si hocjaku disketu znehodnotila a nešlo ju prečítať. Pomohol len format
-
Lord PROXI
King
ked som tunil pc tak sa mi tam nehodila 
tak som ju vyhodil
A pouzivam ju trocha v nete, ludia stale nosia veci na diskete co chcu vytlacit, ale 50% z nich je vadnych.... dokonca par aj cisto novych ktore som prave vybral z obalu sa nedali otvorit, ani sformatnut.... je to uz zastarale, a v porovnani s CD drahe,
napr.:
disketa -1.44MB - 10-15,-Sk
CD - 700MB - 10-15,-Sk
si to preratajte kolko vam vyde 1MB v prepocte na peniaze a co sa skor oplati ?
maly by sa uz prestat diskety vyrabat, a predavat
tak som ju vyhodil
A pouzivam ju trocha v nete, ludia stale nosia veci na diskete co chcu vytlacit, ale 50% z nich je vadnych.... dokonca par aj cisto novych ktore som prave vybral z obalu sa nedali otvorit, ani sformatnut.... je to uz zastarale, a v porovnani s CD drahe,
napr.:
disketa -1.44MB - 10-15,-Sk
CD - 700MB - 10-15,-Sk
si to preratajte kolko vam vyde 1MB v prepocte na peniaze a co sa skor oplati ?
maly by sa uz prestat diskety vyrabat, a predavat