Pouzivate este disketovu mechaniku?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Vy vs disketova mechanika...

Mam v PC a pouzivam
17
17%
Mam v PC ale nepouzivam
50
50%
Nemam v PC vobec a chyba mi
2
2%
Nemam v PC vobec a vobec mi nechyba
30
30%
Co je to "disketa"? (pre ludi zo ZS:)
1
1%

Celkom hlasov: 100

enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Pouzivate este disketovu mechaniku?

Príspevok od používateľa enter00 »

+anketa
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Práve som sa nad tým nedávno zamýšľala. Mám ju v PC, ale nepoužila som ju už niekoľko rokov. No hold, technika a doba postupujú vpred....
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

btw som zo ZS :P

mam napojenu disketovu mechaniku pre istotu keby sa nieco posralo a trebalo by spustit pomocou spustacej diskety
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Mam ju v skrinke ale uz vyse roka neni zapojena. Diskety su dnes na velkom odstupe a nahradili ich USB disky.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

zazil som dobu kedy som ju masovo pouzival, ale hold...teraz sa na tym pousmejem...nemam ju v pc a ani mi nenapadne kopcit nieco na disketu... :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemám hdd mechaniku a vôbec mi nechýba. Veď dnes je omho rýchlejšie nahrať niečo na kartu alebo USB kľúč a má to aj väčšiu kapacitu a odolnosť..

//edit: :smt009 ježiš mária, to čo som napísal? že hdd.. hehe.. samozrejme že som myslel fdd mechaniku
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

audiotrack napísal:nemám hdd mechaniku a vôbec mi nechýba. Veď dnes je omho rýchlejšie nahrať niečo na kartu alebo USB kľúč a má to aj väčšiu kapacitu a odolnosť..
snad fdd mechaniku nemas, nie?

nepouzil som ju uz roky. uz to nema zmysel kedze sa tam nic nevojde a je to nespolahlive. este na strednej skole som ich pouzival. pamatam si este doby, ked som daku hru mal na 10-20 disketach. minule som v obchode pozeral ze co stoja diskety a dvd a diskety su drahsie. toz doba postupila. ale v skrini mam este nepouzite 5 a 1/4 palcove diskety, v originalnom baleni aj s nalepkami, 10 ks, keby dakto chcel tak mu ich vyhodne predam.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hej, pouzivam. Nie sice pre svoje ucely, ale ak mamka moja nieco portrebuje, tak jej to hadzem na diskety.

Juuuj, kde su tie casy, ked som si nosil domov hry na 80 disketach :D A ze aky som bol rad, ked 28, 47, 53, 66 a 74 disketa bola zla!? :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

odkedy mam nove PC tak tam ani disketovka nieje.. najvacsia sranda bola ked mi dala profka zadanie na diskete a ja ze poslite mi mail, nemam disketovku tak sa na to vysrala radsej :D
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Mam v PC,Nemam zapojenu :D ale minule som dostal ovladace na disketeee :( tak som ju musel rozbehnut :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nemam, ale veruze uz mi parkrat chybala, disketa v ruke, idem ju strcit do bedne ne? ale mechanika nikde :lol:
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

mam a používam tak 1 krát do mesiaca, ale len na zadania do školy (hádam profke nedám usb-cko :twisted: )
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

kedy tie nase skoly prejdu na USB? :D :D samozrejme ze ako u nas PC 2600 a je tam WIN 98 :D a ked tam profra strcila USB key 98 ju zavalila takymi hlaskami ze bola s toho je*** a radsej to vytiahla :D :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ja nie ale rodicia ju este pouzivaju
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

pouzivam uz len externu fdd mechaniku, ked treba nabootovat do partitionmagicu a robit upravy na disku
a vlastne ju ani na ine ucely nepouzivam. V kompe ju nemam, v notebooku tiez nie, staci mi ta externa cez usb a ficim...
kedysi som vsetko zalohoval na diskety (tak 7 rokov dozadu) a dokonca som vedel aj opravit disketu, ked bola vadna, ze vobec nesla nacitat, miestami aj vadne sektory isli opravit, mal som na to take programiky :D
jaj, to boli casy :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pred par rokmi, keď som kamarátovi dával nejaký .doc súbor na diskete mi vravel, že daj to na CD lebo že má MAC a tam sa disketovky už nejaký týždeň nepoužívajú. :D
-Odvtedy si ani nepamätám, že by som ju použil. Zakrátko došli USB v prijatelnej cene pre smrtelníkov.

-Inak moja disketovka mala jednu obrovsku nevýhodu. Hockkedy si hocjaku disketu znehodnotila a nešlo ju prečítať. Pomohol len format :lol: lool technika
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ked som tunil pc tak sa mi tam nehodila :D
tak som ju vyhodil :lol:
A pouzivam ju trocha v nete, ludia stale nosia veci na diskete co chcu vytlacit, ale 50% z nich je vadnych.... dokonca par aj cisto novych ktore som prave vybral z obalu sa nedali otvorit, ani sformatnut.... je to uz zastarale, a v porovnani s CD drahe,
napr.:
disketa -1.44MB - 10-15,-Sk
CD - 700MB - 10-15,-Sk
si to preratajte kolko vam vyde 1MB v prepocte na peniaze a co sa skor oplati ? :roll:
maly by sa uz prestat diskety vyrabat, a predavat :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Pouzivam modernejsiu obdobu FDD (integrovana citacka kariet 7v1). Samotnu disketu pouzijem skutocne malokedy, napriklad pri zavadzani SATA RAID radica pri instalacii XP, safe-boot a podobne.
Prílohy
fdd
fdd
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Mám ju v PC ale nepoužívam ! Ako už povedala zuzkazuzka, technika a doba postupujú vpred.... :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mam ju ale zasekla sa mi v nej disketa ! cize kaslem na to ani sajn nemam ako to vybrat ale ani ma to netrapi :)
Napísať odpoveď