Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Bomby

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
husis
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa husis »

ja si ucivo alebo sloh napisem do wordu, dam pismo na velkost tri a vytlacim a vystrihnem a nalepim na pero, zmesti sa tam toho strasne vela a je to citatelne :D ficim a tom cca 3 roky a stale to funguje
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

pred hodinou si napisem na maly papierik ( cca 2x2 cm ) vsetko co potrebujem a strcim do rukava :) a je vybavene...funguje na 100 % :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

my si na slovine vzdy musime dat kabelu do stredu lavice stalo sa mi ze som mal celu pisomku otvorenu ucebnicu na potrebnej strane hh
.ked viem ze bude pisomka (najlepsie diktat a musim vedet ktory)napisem na papier a odovzdam jej to a to co som akoze pisal na hodine pisomku jej nedam dam jej to iste ibaze napisane doma :D :Dako ma3ix
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

tahaky nepouzivam teda niekedy sem tam na lavicu ceruzkou ale zvycajne mi je to naprd pretoze skoro stale to co si dam na tahak nieje
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Fanta napísal:tebe neide o znamky :?: bez maturity si dnes nula a bez vysokej skoly este vacsia... ja po skonceni skoly chystam na nejaku manazersku funckiu do banky takze pre mna su dost dolezite znamky...
dost naivny nazor:))
tak sa poctivo chystaj a maj same jednotky a Acka na vyske, uvidime ako velmi ta personalista v banke vysmeje:)

Este k teme - tahaky na strednej boli, klasicke sposoby, na vyske ti vacsinou nepomozu - za prve tolko teorie nemas kde napisat, tie vzorce sa snad naucit dokazes ked uz si na vyske a za tretie, jeden krat ta nachytaju s tahakom a na kredity mozes zabudnut. pri vacsej smole letis na mieste zo skoly.
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Citroen C2 Super 1600 »

Dá sa ešte nalepiť ťahák zospodu na šlapku /sandále, keď nebude profák za vami preložite si nohu cez nohu, ak keď sa bude vracať date nohu na zem :D :D
Uplne jednoduché
Výhodu majú tí, ktorí majú veľké nohy :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

myslim ze som to uz pisal, ze najlepsie je to dat na pero. aj som pouzival tahaky na kazdej pisomke vo 4tom rocniku a v skoro celom 3-tom.
Takze tu vam davam archiv mojich tahakov 8)
Prílohy
!TAHAKY!.rar
Tahaky z gympla 3-4 rocnik
(178.52 KiB) 97 stiahnutí
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

husis napísal:ja si ucivo alebo sloh napisem do wordu, dam pismo na velkost tri a vytlacim a vystrihnem a nalepim na pero, zmesti sa tam toho strasne vela a je to citatelne :D ficim a tom cca 3 roky a stale to funguje
Jj presne, mne to ukazal brat a frcim natom uz 2 roky. Raz, na dejepise bola pisomka, tahak dokonale spraveny no dal som ho po pisomke kamosovi vyhodit, a co sa nestalo bonzol to ucke, ona mi dala za pisomku 5 a jednu malu 1 za skvely napad na tahak :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

na lavicu,na dlan ruky,na stolicku oprotisediaceho,na papier ktory polozim pod pisomku,do mobilu atd atd atd :lol:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

mna raz nachytala profesorka na fyzike povedala
,,Daj ho sem,, a ja ,,Ale ja som ho nepoužil,,
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Dipset napísal:mna raz nachytala profesorka na fyzike povedala
,,Daj ho sem,, a ja ,,Ale ja som ho nepoužil,,
a aj tak ti to dala za 5 ako mne dnes
K teme: tahaky moc nepouzivam a ked uz tak lavicu mam taku popisanu ze mam sam problem sa v tom vyznat, tak preco ju nevyuzit a vsetko smaozrejme perom :D
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

ak je ucitel blby tak staci kniha ak je trochu schopnejsi tak maly papierik a ak je to ucitel svina co na vsetko pride tak ceruzkou slabo napisane na lavici
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Ja si tahak davam pod lavicu. Alebo jednoducho otvorim zosit :lol:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

1.technika vytlacimvo worde dam do peracnika...100% zarucene ze nezistia.
2.Zosit pod lavicu na nohach..idu ucitel prisunete sa nic nemzoe zisiti:)
Ale najlepsie je to mat v peracniku..super :wink:
alebo ...napisat na lavicu moc casto nerobim :D
atlox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

Najlepší spôsob, ktorý sa mi osvedčil je napísať ťahák na papier a strčiť si ho pod stehná... :D potom si písomku prisuniem na okraj akože sa pozerám na spodok papiera a rozkročím nohy. :wink: Potom vidím priamo na ťahák a ešte to vyzerá, že pozerám do písomky... :) No niekedy musím nohy tlačiť k sebe ako bu*ik :lol: aby ho nenašli, ale ešte nikdy mi na to neprišli.... :P
frederick123
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frederick123 »

ja som to robil ako fanta, word 4 velkost pisma, slahnut do rukava a ked je cas sup pod pisomku a ide sa :)

teraz na to viac menej prdim, lebo na mat a desk geom by mi moc tahak nepomohol :?
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Napisem na lavicu a hotovo. Profesor si minule vsimol ze nieco tam mam napisane, ale lesklo sa to a naschval som to naskrabal, aby som to precital po sebe iba ja. Pohoda, bez dokazu presiel dalej. :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

spoluziak na strednej (nebudem menovat) pouzival tahaky vsade kde to slo - ucto, strojnictvo, ekonomika, sj, mat... V podstate som vedel viac ako on a predsa mal na polroku lepsie znamky - dost iritujuce ked viete ze ste lepsi a pritom mate horsiu znamku ako sused :wink:
Avsak takto mu to vychadzalo az do matury, na pisomnych sa tiez rozhodol pouzit tahak (strojnicke tabulky obsahovali nahodou aj ekonomicke poucky a mat. vzorce + uctovne predpisy, bolo to dokonca spravene tak fingovane ze jedna cista strana strojnickych tabuliek bola vytrhunta (sedela osuchana zastarala farba s knihou, na tej strane boli vytlacene na tlaciarni vo fonte pisma tabuliek poucky vzorce atd, proste nezbadatelne...) Ale opak sa stal pravdou a ucitelka ucta (nahodou nas mala na pisomnych), a nechtiac si vsimla spoluziaka ako na pisomnych s ucta pouziva strojnicke tabulky :lol: tak sa okolo neho zacala prechadzat ale nic neuvidela, nakoniec mu zobrala tabulky, trosku postudovala a co nevidi... Spoluziak mal nahradny termin :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

frederick123 napísal:ja som to robil ako fanta, word 4 velkost pisma, slahnut do rukava a ked je cas sup pod pisomku a ide sa :)

teraz na to viac menej prdim, lebo na mat a desk geom by mi moc tahak nepomohol :?
jj, aj ja presne to isté, a krásne to funguje...
Napísať odpoveď