Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
my si na slovine vzdy musime dat kabelu do stredu lavice stalo sa mi ze som mal celu pisomku otvorenu ucebnicu na potrebnej strane hh
.ked viem ze bude pisomka (najlepsie diktat a musim vedet ktory)napisem na papier a odovzdam jej to a to co som akoze pisal na hodine pisomku jej nedam dam jej to iste ibaze napisane doma
:Dako ma3ix
.ked viem ze bude pisomka (najlepsie diktat a musim vedet ktory)napisem na papier a odovzdam jej to a to co som akoze pisal na hodine pisomku jej nedam dam jej to iste ibaze napisane doma
dost naivny nazor:))Fanta napísal:tebe neide o znamkybez maturity si dnes nula a bez vysokej skoly este vacsia... ja po skonceni skoly chystam na nejaku manazersku funckiu do banky takze pre mna su dost dolezite znamky...
tak sa poctivo chystaj a maj same jednotky a Acka na vyske, uvidime ako velmi ta personalista v banke vysmeje:)
Este k teme - tahaky na strednej boli, klasicke sposoby, na vyske ti vacsinou nepomozu - za prve tolko teorie nemas kde napisat, tie vzorce sa snad naucit dokazes ked uz si na vyske a za tretie, jeden krat ta nachytaju s tahakom a na kredity mozes zabudnut. pri vacsej smole letis na mieste zo skoly.
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
-
will.i.am
Darca
myslim ze som to uz pisal, ze najlepsie je to dat na pero. aj som pouzival tahaky na kazdej pisomke vo 4tom rocniku a v skoro celom 3-tom.
Takze tu vam davam archiv mojich tahakov
Takze tu vam davam archiv mojich tahakov
- Prílohy
-
- !TAHAKY!.rar
- Tahaky z gympla 3-4 rocnik
- (178.52 KiB) 97 stiahnutí
Jj presne, mne to ukazal brat a frcim natom uz 2 roky. Raz, na dejepise bola pisomka, tahak dokonale spraveny no dal som ho po pisomke kamosovi vyhodit, a co sa nestalo bonzol to ucke, ona mi dala za pisomku 5 a jednu malu 1 za skvely napad na tahakhusis napísal:ja si ucivo alebo sloh napisem do wordu, dam pismo na velkost tri a vytlacim a vystrihnem a nalepim na pero, zmesti sa tam toho strasne vela a je to citatelneficim a tom cca 3 roky a stale to funguje
-
atlox
Light Star
Najlepší spôsob, ktorý sa mi osvedčil je napísať ťahák na papier a strčiť si ho pod stehná...
potom si písomku prisuniem na okraj akože sa pozerám na spodok papiera a rozkročím nohy.
Potom vidím priamo na ťahák a ešte to vyzerá, že pozerám do písomky...
No niekedy musím nohy tlačiť k sebe ako bu*ik
aby ho nenašli, ale ešte nikdy mi na to neprišli.... 
-
frederick123
Star
spoluziak na strednej (nebudem menovat) pouzival tahaky vsade kde to slo - ucto, strojnictvo, ekonomika, sj, mat... V podstate som vedel viac ako on a predsa mal na polroku lepsie znamky - dost iritujuce ked viete ze ste lepsi a pritom mate horsiu znamku ako sused
Avsak takto mu to vychadzalo az do matury, na pisomnych sa tiez rozhodol pouzit tahak (strojnicke tabulky obsahovali nahodou aj ekonomicke poucky a mat. vzorce + uctovne predpisy, bolo to dokonca spravene tak fingovane ze jedna cista strana strojnickych tabuliek bola vytrhunta (sedela osuchana zastarala farba s knihou, na tej strane boli vytlacene na tlaciarni vo fonte pisma tabuliek poucky vzorce atd, proste nezbadatelne...) Ale opak sa stal pravdou a ucitelka ucta (nahodou nas mala na pisomnych), a nechtiac si vsimla spoluziaka ako na pisomnych s ucta pouziva strojnicke tabulky
tak sa okolo neho zacala prechadzat ale nic neuvidela, nakoniec mu zobrala tabulky, trosku postudovala a co nevidi... Spoluziak mal nahradny termin 
Avsak takto mu to vychadzalo az do matury, na pisomnych sa tiez rozhodol pouzit tahak (strojnicke tabulky obsahovali nahodou aj ekonomicke poucky a mat. vzorce + uctovne predpisy, bolo to dokonca spravene tak fingovane ze jedna cista strana strojnickych tabuliek bola vytrhunta (sedela osuchana zastarala farba s knihou, na tej strane boli vytlacene na tlaciarni vo fonte pisma tabuliek poucky vzorce atd, proste nezbadatelne...) Ale opak sa stal pravdou a ucitelka ucta (nahodou nas mala na pisomnych), a nechtiac si vsimla spoluziaka ako na pisomnych s ucta pouziva strojnicke tabulky