Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Tak nedávno som si kúpil neviditeľnú fixku a k tomu na vrchnáku je UV svetlo. Ešte som to nemal príležitosť odskúšať. Dám potom vedieť. :wink: A dobré je tiež si tie ťaháky nalepiť ne nejaké hrubé pero. To je podľa mňa najlepší spôsob. Profák to len ťažko spozoruje. Ja najčastejšie ťahák pod pero a ideš :)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

[email protected] napísal:Tak nedávno som si kúpil neviditeľnú fixku a k tomu na vrchnáku je UV svetlo. Ešte som to nemal príležitosť odskúšať. Dám potom vedieť. :wink: A dobré je tiež si tie ťaháky nalepiť ne nejaké hrubé pero. To je podľa mňa najlepší spôsob. Profák to len ťažko spozoruje. Ja najčastejšie ťahák pod pero a ideš :)
Kde je ta fixka dostat kupit?
Inac ja mam na tahaky svoj zaruceny sposob. Vo worde si 4 pismom napisem ucivo a kazdy nadpm hrubsim. Nalepim si to na pero a kedis si da pisem tak sa len pozeram na papier a popritom citam z pera. Ked ide ucitelka, tak jednoducho chytim pero tam kde je text a moze sa prechadzat dalej.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nepoužívam, potreboval by som niekedy,ale nechcem... :roll:

Treba sa viacej učiť ako závisláčiť za netom... a potom deň pred skúškou/písomkou robiť tie najdokonalejšie ťaháky.. omg :roll:
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

dudinko napísal:Kde je ta fixka dostat kupit?
Inac ja mam na tahaky svoj zaruceny sposob. Vo worde si 4 pismom napisem ucivo a kazdy nadpm hrubsim. Nalepim si to na pero a kedis si da pisem tak sa len pozeram na papier a popritom citam z pera. Ked ide ucitelka, tak jednoducho chytim pero tam kde je text a moze sa prechadzat dalej.
f normalnom papiernictve...a inak je to dobra wec :)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

tahaky pouzivam len obcas .. velmi original vytiahnem knihu a pozriem sa v zivote ma nikto nenachytal... su zvyknuty ze ja som zvycajne naucena :) ale ked nemam cas a ucitalka je pozorna tak bud pod sveter na kolenach alebo kratku suknu :D si dam papier s ucivom
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

teraz uz na vyske nepouzivam tahaky, vsetko sa poctivo naucim a kupodivu mi to aj celkom ide... :wink:
ale na strednej ma vsetci povazovali za poctivaka a ja som mal tahaky skoro vzdycky :D
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Mek napísal:teraz uz na vyske nepouzivam tahaky, vsetko sa poctivo naucim a kupodivu mi to aj celkom ide... :wink:
ale na strednej ma vsetci povazovali za poctivaka a ja som mal tahaky skoro vzdycky :D
to poznam spoluziak ma osem jednotiek z nemciny a ucitelka je z neho paf vzdy spomina jeho atd... ale tahak jak ko*ot ma vzdy
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no ja ich pouzivam ale veeeelmi malo...vacsinou ich nepotrebujem :oops: :P...ale ked ich uz mam tak bud napisane nieco na lavici alebo mam papierik a ten na dlani...sestra mojej kamosky to robi tak ze si zobere dvojharok na jednu cast toho dvojharku si napise tahaky a pak ked to odovzdava tak tu cast odtrhne:)..mudro :D
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

dudinko napísal:Kde je ta fixka dostat kupit?
No neviem aká je cena v obchode, ale ja som ju kúpil cez net za 50SK + 50SK poštovné a balné :

Kód: Vybrať všetko

www.spyshop.sk
Kúpil som dve so spolužiakom, takže poštovne na polky sme išli. Inak sú tam dobré veci. Je tam taká malá haluška "bezdrôtové slúchadlo do ucha". Má to asi 5 mm priemer, 5 mm hrúbku. A kto má do obedu bezvedomie, tak skúška by nemal byť problém :wink: Je to už aj odskúšané. Ja by som za to tie peniaze nedal, iba že by som to za prachy požičiaval. Spolužiak tak urobil 3 skúšky v úúúúplnej pohode
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

heh kam tato technologia vedie... pero je dobre, UV toner by bol lepsi :lol:

ja zvyknem tahak vytlacit(tak zo 20 krat, celej triede) a lepil som ho zvycajne na flasu, tu som msal vylozenu na lavici... uz mi to profak nasiel, lebo mi slnko sprosto svietilo do oci a asi som prilis ocividne zmuril... takze uz len na stolicku do rozkroku nalepit, ale ani to nieje istota...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hm no tak to UV je dobra vec ale neodporucam uchadzacom o studiu na FEI tam to poznaju ked videli bliknut svetielko uz tam boly pripadne uz poznaly tie pera teraz som na SJF a tuto ficia bomby cize vsetky zadania vypracovane a len sa menia papiere prazdny za plny :-) nie vsade sa to da lebo napr na fyzike davaju razitka a na matike je cez 30 zadani co by bolo celkom vtipne dojst s 30 pisomkami a najst tu spravnu :-D pripadne strojnictvo kde mi skusajuci hovoril ze ma cez 160 variant testov opakuju sa sice otazky ale co z toho
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

puzivanim tahakov na vyske klamete uz len samych seba.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal:puzivanim tahakov na vyske klamete uz len samych seba.
mas pravdu ale nieje tahak ako tahak, ked si robim tahak, tak tam mam zopar vzorcov, ktore si ani za boha neviem zapamatat a toz to je tahak verzia 1.0 ale nemam rad ked na skusku pridu s prefotenymi a zmensenymi prednaskami, to by som ich vrazdil za oje***, keby si to aspon sami spravili ale ani tie prednasky niesu ich a za handsfree by som vyhadzoval zo skoly. nezeby som bol daky supertalent, biflos(som lenivy jak svina) ale este ani jednu skusku som nespravil s tahakom. mozno daku jednu - dve zapoctovky. o bombach ani nehovorim.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

lepsie je sa to naucit no vsak niekedy aj tahak musi byt
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

neni pravda ze na vyske sa ucia este viac nepodstatne veci ako na strednych skolach?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mirak2 napísal:neni pravda ze na vyske sa ucia este viac nepodstatne veci ako na strednych skolach?
urcite, strasne vela balastu ale vela zalezi aj od ucitela, ci v tebe vzbudi zaujem alebo nie. niektore menej dolezite predmety su podane omnoho lepsie nez tie co by mali byt. to je ta chyba. :?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zelovoc napísal:...
a hlavne, vyska je uz cisto o dobrovolnosti, preto by som ju dal aj platenu. Kto chce a chape vyznam kvalitnej vysky, rad si isto zaplati.
Sorry za OT.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

enter00 napísal:a hlavne, vyska je uz cisto o dobrovolnosti, preto by som ju dal aj platenu. Kto chce a chape vyznam kvalitnej vysky, rad si isto zaplati.
Sorry za OT.
Cize my z chudobnych rodin, tym stracame narok na vzdelanie?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

enter00 napísal:a hlavne, vyska je uz cisto o dobrovolnosti, preto by som ju dal aj platenu. Kto chce a chape vyznam kvalitnej vysky, rad si isto zaplati.
Sorry za OT.
"O dobrovolnosti" je kazde studium po ukonceni povinnej skolskej dochadzky. Povinna skolska dochadzka sa zacina spravidla zaciatkom skol. roka, ktory nasleduje po dovrseni siesteho roku dietata a zapocitava sa do nej i absolvovanie nulteho rocnika na ZŠ. Podla tvojej logiky by potom nebolo odveci spoplatnit aj SŠ, resp. bezplatny by bol len 1. rocnik SŠ. Neprehanajme... ; )
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kukiak napísal:Cize my z chudobnych rodin, tym stracame narok na vzdelanie?
si požičiaš a neskôr ako vyštudovaný, keď nebude problém zarábať stotisíce, všetko vrátiš, nevidím problem (myslím to ironicky)

trochu si to prehnal enter00 nemyslíš, kukiak má pravdu.
Napísať odpoveď