Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
dudinko
Light Professional
Kde je ta fixka dostat kupit?[email protected] napísal:Tak nedávno som si kúpil neviditeľnú fixku a k tomu na vrchnáku je UV svetlo. Ešte som to nemal príležitosť odskúšať. Dám potom vedieť.A dobré je tiež si tie ťaháky nalepiť ne nejaké hrubé pero. To je podľa mňa najlepší spôsob. Profák to len ťažko spozoruje. Ja najčastejšie ťahák pod pero a ideš
Inac ja mam na tahaky svoj zaruceny sposob. Vo worde si 4 pismom napisem ucivo a kazdy nadpm hrubsim. Nalepim si to na pero a kedis si da pisem tak sa len pozeram na papier a popritom citam z pera. Ked ide ucitelka, tak jednoducho chytim pero tam kde je text a moze sa prechadzat dalej.
f normalnom papiernictve...a inak je to dobra wecdudinko napísal:Kde je ta fixka dostat kupit?
Inac ja mam na tahaky svoj zaruceny sposob. Vo worde si 4 pismom napisem ucivo a kazdy nadpm hrubsim. Nalepim si to na pero a kedis si da pisem tak sa len pozeram na papier a popritom citam z pera. Ked ide ucitelka, tak jednoducho chytim pero tam kde je text a moze sa prechadzat dalej.
to poznam spoluziak ma osem jednotiek z nemciny a ucitelka je z neho paf vzdy spomina jeho atd... ale tahak jak ko*ot ma vzdyMek napísal:teraz uz na vyske nepouzivam tahaky, vsetko sa poctivo naucim a kupodivu mi to aj celkom ide...![]()
ale na strednej ma vsetci povazovali za poctivaka a ja som mal tahaky skoro vzdycky
no ja ich pouzivam ale veeeelmi malo...vacsinou ich nepotrebujem
...ale ked ich uz mam tak bud napisane nieco na lavici alebo mam papierik a ten na dlani...sestra mojej kamosky to robi tak ze si zobere dvojharok na jednu cast toho dvojharku si napise tahaky a pak ked to odovzdava tak tu cast odtrhne:)..mudro 
-
[email protected]
Medium Expert
No neviem aká je cena v obchode, ale ja som ju kúpil cez net za 50SK + 50SK poštovné a balné :dudinko napísal:Kde je ta fixka dostat kupit?
Kód: Vybrať všetko
www.spyshop.sk-
Exxon
Light Star
heh kam tato technologia vedie... pero je dobre, UV toner by bol lepsi
ja zvyknem tahak vytlacit(tak zo 20 krat, celej triede) a lepil som ho zvycajne na flasu, tu som msal vylozenu na lavici... uz mi to profak nasiel, lebo mi slnko sprosto svietilo do oci a asi som prilis ocividne zmuril... takze uz len na stolicku do rozkroku nalepit, ale ani to nieje istota...
ja zvyknem tahak vytlacit(tak zo 20 krat, celej triede) a lepil som ho zvycajne na flasu, tu som msal vylozenu na lavici... uz mi to profak nasiel, lebo mi slnko sprosto svietilo do oci a asi som prilis ocividne zmuril... takze uz len na stolicku do rozkroku nalepit, ale ani to nieje istota...
-
Runes
Addict
hm no tak to UV je dobra vec ale neodporucam uchadzacom o studiu na FEI tam to poznaju ked videli bliknut svetielko uz tam boly pripadne uz poznaly tie pera teraz som na SJF a tuto ficia bomby cize vsetky zadania vypracovane a len sa menia papiere prazdny za plny
nie vsade sa to da lebo napr na fyzike davaju razitka a na matike je cez 30 zadani co by bolo celkom vtipne dojst s 30 pisomkami a najst tu spravnu
pripadne strojnictvo kde mi skusajuci hovoril ze ma cez 160 variant testov opakuju sa sice otazky ale co z toho
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mas pravdu ale nieje tahak ako tahak, ked si robim tahak, tak tam mam zopar vzorcov, ktore si ani za boha neviem zapamatat a toz to je tahak verzia 1.0 ale nemam rad ked na skusku pridu s prefotenymi a zmensenymi prednaskami, to by som ich vrazdil za oje***, keby si to aspon sami spravili ale ani tie prednasky niesu ich a za handsfree by som vyhadzoval zo skoly. nezeby som bol daky supertalent, biflos(som lenivy jak svina) ale este ani jednu skusku som nespravil s tahakom. mozno daku jednu - dve zapoctovky. o bombach ani nehovorim.enter00 napísal:puzivanim tahakov na vyske klamete uz len samych seba.
"O dobrovolnosti" je kazde studium po ukonceni povinnej skolskej dochadzky. Povinna skolska dochadzka sa zacina spravidla zaciatkom skol. roka, ktory nasleduje po dovrseni siesteho roku dietata a zapocitava sa do nej i absolvovanie nulteho rocnika na ZŠ. Podla tvojej logiky by potom nebolo odveci spoplatnit aj SŠ, resp. bezplatny by bol len 1. rocnik SŠ. Neprehanajme... ; )enter00 napísal:a hlavne, vyska je uz cisto o dobrovolnosti, preto by som ju dal aj platenu. Kto chce a chape vyznam kvalitnej vysky, rad si isto zaplati.
Sorry za OT.