Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turban
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa turban »

ja napisem na A4, poskladam a potom to rozbalim pod lavicou :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

turban napísal:ja napisem na A4, poskladam a potom to rozbalim pod lavicou :D
no to je napad :roll: a ked ho rozbalujes taq suchoces jaq swina :roll:
Kemper_LoL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kemper_LoL »

hmm mi to mamew tak na napriklad ekologiu piseme stale dve posledne latky a tak si ich napisem doma a v skole nam ucitel da prazdne papiere si don kreslim ked povie ucitel odovzdaatje papiere tak vymenim papier 8) :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Kód: Vybrať všetko

referaty.atlas.sk
Poznámka: Tento text je doplnený o tipy, ktoré nám poslali návštevníci stránky - ak máte nejaký vlastný učinný ťahák, sem s ním! Podeľte sa oň s ostatnými návštevníkmi v diskusii k tomuto referátu, prípadne nám ho pošlite na adresu [email protected]...

Ťaháky sa dajú schovať rôznou formou. Poznám niekoľko veľmi účinných a otestovaných ťahákov.
# Ťahák napísaný na ruke. Je dobrý, ale zvyčajne sa na ruku nedá veľa napísať.
# Na lavici. Ťahák na lavici je dosť účinný. Počas písomky je dobré zakryť ho papierom alebo zošitom, aby ho nebolo vidieť. Odporúčam písať ho ceruzkou a po písomke ho vygumovať.
# Na nohe. Tento ťahák je dobrý v lete, keď sa nosia sukňe a krátke nohavice. Ťahák sa napíše na nohu a zakryje oblečením.
# Účinný je i ťahák na topánke. Ale ten nemusí zísť dolu, takže píšte len na staršie topánky.
# Ťahák sa môže napísať aj na papierik a niekde schovať. Niekoľko dobrých skrýš:
a) pod hodinkami
b) ak máte vrkoč, tak pod gumičku
c) pod náramok
d) pod prsteň
e) do pera
# Ťaháky sa dajú nahrať na kazetu, CD alebo MiniDisc, a potom pustiť na Walkmanoch. Slúchatko si dajte cez rukáv a dlaň si priložte slúchatkom k uchu.
# Klasika - dajte si zošit na kolená a v prípade potreby zasuňte do lavice...
# Napíšte si ťahák normálnym veľkým písmom na celú A4 a počas písomky ho použite ako jednu zo svojich "zapísaných strán"
# Pripevnite ťahák pripínačkou zospodu na okraj lavice a pri písomke ho otáčajte tam a späť
# Ak sedíš pri okne, zvonka ho prilep na okno
# Ak sedíš pri stene, napíš ceruzkou na stenu ťaháky a počas písomky ich môžeš zmazať holou rukou
# Ak sedíš pri okne, kde sú závesy, zastri do polovice záves a zaň si vlož knihu. Ty sa síce budeš pozerať do knihy, ale učiteľ ju neuvidí!
# Dá sa napísať na výčnelky stien a podobne
# Ťahák sa dá schovať do použitej krabičky od filmu do foťáku. Natočte doň pás papieriku a napíšte čo treba. Papier natočte späť do filmu - počas písomky ho môžete vyťahovať a vsúvať, ako potrebujete
# Na lavicu si zospodu prilepte papier s malým výstrihom a doň vsuňte ťahák. Bude to fungovať ako šuflík - nula percentné riziko!
# Ťaháky napísané na papieri sa dajú dať na stoličku medzi nohy, a keď potredujete, roztiahnete nohy a pozriete sa
# Ťahák si napíš na obal zošita alebo si ho daj do peračníka a nechaj si ho rozopnutý.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

na chemii napr ceruzkou na tabulku prvkov,alebo ak viete, ze budete potrebovat na pisomku vlastny papier, tak den predtym si nan napisat vsetko potrebne, v skole pocas pisomky zaskrtat alebo z toho urobit pomoc.vypocet...Este som nevisel profku, ktora by povedala vitiahnut papiere a aj ich isla skontrolovat ci su ozaj ciste...
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

dam to medzi nohy a idem...

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

prosti som si sekol medzi nohy na stolicku normanu A4-ku tahak a pohladom dole som vyzeral zadumane a sustredene...
nasli mi ho len raz a to hned na zaciatku pisomky ale nevyhodila ma nastastie :D

spravil som na tom celu stredoskolsku nemcinu (tak to aj teraz vyzera s nou)a este aj nieco na vyske, ale uz to nerobim... chcem byt poctivejsi student

:oops:
caraj
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caraj »

Ja ich pisem nalepim na pero a zatial mi na ne ani raz neprisli! :)
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

velmi dobry sposob je podla mna dlhy rukav. vytrpet si aj teplo ak je, ale co by ste nedali kvoli znamke. no nie?
depi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa depi »

ja pouzivam vacsinou "modernu klasiku", resp. maly papierik na ktorom je vytlacene dane ucivo, nazvy a pojmy mam aj vyznacene podciarknute, papierik je pomerne maly takze sa s nim da lahko narabat avsak sa mi tento rok stalo, ze ma prvykrat s nim prichytili.

inak zapacil sa mi tu napad s tym perom (spoluziak to dost uspesne tiez pouziva)
a najviac sa mi zapacil ten mp3 sposob, len ono by to chcelo zrejme nahrat kazde ucivo, ci pojem do zvlast mp3, aby sa to nemuselo pretacat...ale zas je s tym viacej roboty.

inak zaujimave napady aj nazory :) :shock:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Mne celkom staci papier medzi nohy na lavicu, ale to iba na vzorce alebo roky. Na poucky nacarbem tahak na obrus na lavici a pri hlupych uciteloch sa da aj zosit do lavice :lol:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Jeden kamos z triedy robil tahaky vo forme knizocky velkost 3x2 cm a priblizne 16 stran. Na kazdy predmet bola ina. Ta miniknizka je normalne zopnuta spinacim strojcekom. Velkost pisma 5 + velmi kvalitne spracovane. Vacsia cast triedy ju vyuzivala :smt047
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Nuz aby ste si mysleli, ze ked vam niekto nezbada tahak, ze je to hlupy ucitel, tak verte, ze vo vacsine pripadov zbada... Ono ked sa pozeras do plena, vidis kazdeho co sa odlisuje... Stalo sa mi na vyske, ze prof. sa len tak 5 min. pozeral doblba z okna, alebo prof. sa tvarila ze mi nic nevidi, odvracala zrak,... Pocul som o jednom, co povedal ze ide na 5 minut prec a ked sa vracal, zacal si piskat a hlasno dupat aby vedeli ze ide, dalsi zaklopal na dvere, pockal chvilu a az potom vstupil,... Pripadov je mnoho a vsetko je vidiet... Mam kamosku jednu ucitelku, ta mi rozpravala ze ako je vsetko vidiet, ale ze to nechava tak...
Antihero44
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Antihero44 »

Mno my sme u jednej hlupej profesorky spravily taky podfuk!Raz nam dosla ukazat test ze co v nom bude (!) a potom odisla z triedy...tak sme to odfotily a na pisomke sme vsetci napisali spravne odpovede...No,vsetci...zas aby to nevyzeralo ze sme podvadzali tak ze nieco tam naschval pokazime....no ja som to trosku prehnal....pisomka za 3.....no blby pocit :roll:

Ale inak pouzivam take lepiace papieariky ktore lepia celym povrchom ....si to nalepim zospodu na peracnik a ked chcem nieco vediet tak len nadvihnem kruzidlo,ktore je dost tazke.......A ked ide profak len premiestnim kruzidlo a je to....Ale treba to vediet aj dobre zahrat,aby im to nedoslo........Inak tie papieriky sa daju lepit uplne vsade :P
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Antihero44 napísal:Inak tie papieriky sa daju lepit uplne vsade :P
Tak si ich nalep na penis, cez pisomku sa tvar ze na teba prisla silna potreba sexualne si ulavit a tvar sa akoby si sa ukajal. Vtedy na teba urcite nebude pozerat... Ale nerucim za nasledky...
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

tiez klasika, vo worde 5 kou pismom, bud polozim na pisomku, do peracniku, alebo do lavice, prelozim nohu a do nalepin na nohu :twisted: :twisted:
Antihero44
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Antihero44 »

Retsko napísal:Tak si ich nalep na penis, cez pisomku sa tvar ze na teba prisla silna potreba sexualne si ulavit a tvar sa akoby si sa ukajal. Vtedy na teba urcite nebude pozerat... Ale nerucim za nasledky...
No alebo ich mozes nalepit svojmu kamaratovy na zadok a cez hodinu sa obaja postavite,ty mu to urobis do zadku a hned kuknes aj tahak :twisted:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

raz somn videk spoluziakovi tahak typu harmonika a odvtedy ho mam
linajkovany papier poskaldate podla linajek do takej "harmoniky" na kazdu stranu sa zmestia 2-3 riadky ostrov ceruzou a je to potom len dlhy rukav a byt nenapadny (vrch harmoniky na krajoch prelepim lepiacou paskou a napisem nazou predmetu mam ich pozehnane skoda ze na stare ucivo)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

soviet666 napísal:raz somn videk spoluziakovi tahak typu harmonika a odvtedy ho mam
linajkovany papier poskaldate podla linajek do takej "harmoniki" na kazdu stranu sa zmestia 2-3 riadky ostrov ceruzou a je to potom len dlhy rukav a byt nenapadny (vrch harmoniky na krajoch prelepim lepiacou paskou a napisem nazou predmetu mam ich pozehnane skoda ze na stare ucivo)
Vidim ze si nieco take pouzivaj aj na gramatike...
freestyler
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freestyler »

tahaky moc nepouzivam.. prisiel som nato, ze sa to moc neoplatzi.. ale ked sa to dalo, tak normalne, 5 pismo vo worde a tak... ked mi na to prisli aj ostatni spoluziaci, takn som to tlacil asi tak 20 krat 8)
stynx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stynx »

klm16 napísal:ja to robim podobne ako fanta, lae ten malicky papierik, si vlozim do priesvitneho pera (dost hrube musi byt) a normalne s nim pisem a zaroven aj citam :lol: :lol: .
hmm odkukavas moju taktiku :lol:
Napísať odpoveď