Power banky
-
qwerty-xyz
Power banky
Tema zalozena vylucne a vyhradne pre power banky, telefon musi dobijat kazdy, ostatne USB zariadenia tak isto.
Ja vlastny power bank este testujem v zatazi, takze recenziu este nerobim, ostatni budem rad ak sa pochvalite so vojimi kuskami a poradime sa navzajom co a ako.
Ja vlastny power bank este testujem v zatazi, takze recenziu este nerobim, ostatni budem rad ak sa pochvalite so vojimi kuskami a poradime sa navzajom co a ako.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: POWER BANKY
Pred par dnami som videl o tom nieco v spravach. Ked tak nad tym uvazujem, tak je to relativne lacne riesenie na udrzanie telefonu pri zivote napriklad pocas cyklistiky, ak niekto ide na vacsiu turu a meria si trasu cez GPS, kde potrebuje napriklad aj 6 hodin. Za 20 eur sa da kupit power banka a pripojit.
na vianoce som si kupil http://dx.com/p/dual-output-20000mah-ex ... -961183145
teda dufam, ze to patri do temy.
zatial som robil test len ceste do Brna a spat kedy som z neho krmil telefon a v zavere cesty aj Kindle. potom si z neho este novy polubydla nabijal svoj telefon...
planujem vyuzit na expediciach, alebo na festakoch
teda dufam, ze to patri do temy.
zatial som robil test len ceste do Brna a spat kedy som z neho krmil telefon a v zavere cesty aj Kindle. potom si z neho este novy polubydla nabijal svoj telefon...
planujem vyuzit na expediciach, alebo na festakoch
-
qwerty-xyz
a ako to vyzera? naozaj je to 20 000 mah ? lebo ja som taketo veci z DX-ka a podobne este nekupoval, ked to nemam overene, ale ked by mi to niekto overil tak by som nemal problem so zaplatenim a naslednym pouzivanim. Mam zatial 5000 mah, plna kapacita to nie je isto iste, ale zatial to funguje, recenziu spravim ale asi az neskor.
ako na obrazku 
zmerat to neviem, ale laicky by som povedal ze ano.
zmerat to neviem, ale laicky by som povedal ze ano.
-
qwerty-xyz
lebo 20 000 mah by bolo fajn, no uvidim co dneska s kamosom vymyslim, mozno objedname aj tieto. Ked to ma taku velku kapacitu tak to by som bral, mne tie power banky velmi kvituju. vyuzijem to a paci sa mi extra vydrz.
Re: Power banky
Ked das navod ako to zmerat bez meraka
tak ti poviem 
-
hrban
Addict
a čo chceš merať ? 
Realnu kapacitu 
-
spojka13
Darca
nezmeraš
aby som nebol OT
ja som si zadovažil tuto:
http://www.gme.cz/nabijecky-ostatni/zal ... -p759-975/
využivam to hlavne ako bolo spomenute na festakoch, alebo ak musim cestovat vlakom domov a hram sa s telefonom(verte, cesta vlakom mi trva niekedy aj 10h)
použival som tam alkalicke, ale prešiel som na lithiove baterie... na udržanie štavy to postačuje...
aby som nebol OT
ja som si zadovažil tuto:
http://www.gme.cz/nabijecky-ostatni/zal ... -p759-975/
využivam to hlavne ako bolo spomenute na festakoch, alebo ak musim cestovat vlakom domov a hram sa s telefonom(verte, cesta vlakom mi trva niekedy aj 10h)
použival som tam alkalicke, ale prešiel som na lithiove baterie... na udržanie štavy to postačuje...
-
qwerty-xyz
no ja uz mam objednanu 30 000 mah, podobnu ako bola hore len o cosi sirsiu. Chapem ze skutocnu kapacitu to nikdy nedosiahne, ale ked bude ucinnost aspon 70% velmi by ma to potesilo, koniec koncov ako tu kolega uviedol, na cesty je to pecka vec, ...
a hlavne na vylety.
a hlavne na vylety.
takze zatial 4 nabitia, mediztym 4hodiny pozerania videi z netu pocas nabijania a na indikatore svieti posledna ledka
device - iPhone 4S, baterka podla wiki 1432 mAh
myslim, ze na festakoch a na expediciach budem rad, ze som ho kupil
device - iPhone 4S, baterka podla wiki 1432 mAh
myslim, ze na festakoch a na expediciach budem rad, ze som ho kupil
-
qwerty-xyz
takze nejaka 8000-12000 cka to bude, vzhladom na to ze kukanie videi z netu dost zere baterku aj pocas nabijania, u mna aj na ogiro nabke je to s dobijanim vtedy sialena bieda, .... a ked tam nejakych 20-25% energie este je tak do pohody.
ked pride 30 000 cka, tak ten real bude nejakych 12 000 az 16 000 mah, co pri dobijani prkotiniek bohate postaci, s mojou 5000 mah, dost do pohody vysledok by mohlo dat.
proste klasika, robite vylet, mate zastavku na kavu, jedlo, nechate dobijat pol hodky alebo hodku mobily, gps, a ide sa dalej.
ked pride 30 000 cka, tak ten real bude nejakych 12 000 az 16 000 mah, co pri dobijani prkotiniek bohate postaci, s mojou 5000 mah, dost do pohody vysledok by mohlo dat.
proste klasika, robite vylet, mate zastavku na kavu, jedlo, nechate dobijat pol hodky alebo hodku mobily, gps, a ide sa dalej.
Trosku OT, ale preco sa to znaci napr. 20000mAh? Nie je to logicky 20Ah? Ci? 
-
audiotrack
VIP
ale 20000 je viac ako 20mi-chau napísal:Trosku OT, ale preco sa to znaci napr. 20000mAh? Nie je to logicky 20Ah? Ci?
-
spojka13
Darca
ale 20Ah akumulator je dost velky akumulator... ale nech... 
-
Fabo
Hardcore addict
Hej je, ale kdekto si povie 20? Ved v telefone mam 2000....
-
spojka13
Darca
no jasne, rozlišovanie mAh a Ah, robi niekomu dost velke problemy... dnes jeden manik chcel odo mna 3300 MAh akumulator (pochop 3300 Mega-Amperovu braterku chcel...)
Dlhšie nad nejakou uvažujem a táto vyzerá celkom zaujímavo http://androidportal.zoznam.sk/2013/12/ ... a-za-8-eur, čo poviete?