POWER DAY – ÚSPECH SI TY

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
puls
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

POWER DAY – ÚSPECH SI TY

Príspevok od používateľa puls »

Zdravim chcel by som sa opytat co si myslite o tomto alebo podobnych projektoch
http://www.allschola.sk/index.php?l=sk&c=3&s=7&mId=
zucastnil sa niekto pripadne ake pocity si odtial odnasal ?? :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: POWER DAY – ÚSPECH SI TY

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa mňa hovadina, prídu tam celebrity tliachať a vychvaľovať sa so svojími životnými príbehmi...z haly vyjde plno ľudí, ktorí budú odhodlaní tie celebrity napodobovať...ešte by som chcel vidieť čo za celebrity to tam bude, lebo pojem celebrita je u nás používaný veľmi obšírne...príde tam Gašparovič porozprávať o tom, ako sa stal prezidentom? Alebo Máziková? Gott? Slota? Sajfa?...nešiel by som tam ani keby to bolo zadarmo...
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Grim: ja som sa niečoho podobného zúčastnil - bol tam Peterl Krištofovič - a rozprával svoj "príbeh". Páčilo sa mi to pretože podľa mňa to predniesol inteligentným štýlom, hlavne zdôrazňoval aké dôležité je v živote pracovať na sebe a nenechať všetkému len pasívny priebeh. Hlavne sa mi páčilo to, že ten príbeh bol skutočný - a jeho úspechy si môže ktokoľvek overiť.
My sme to však mali v rámci školy zadarmo, to čo si poslal ty Puls je asi platené. Každopádne môžem to len doporučiť.

//kinjeril: máš pravdu, nie je ťažké prísť na to sám. Ale ako vidíš, biznis s tým prekvitá :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A to je take tazke si uvedomit sam? :) Priemerne intaligentny clovek vie, ze sa mu si postarat sam o seba a ze musi makat na sebe. Zivot a bytie ako take je boj, v ktorom nikto nikomu nic nedaruje.
Je zaujimave, ze sa najdu ludia, co o tom prednasaju. Nj, na skolach zadara, mimo skol ... hm.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Stotožňujem sa s príspevkami nado mnou. Môže to byť zaujímavé a dobre spravené a určite sa nájdu ľudia, ktorí tam idú, dokonca im to niečo dá, ale viac menej mi to príde ako marketingový ťah a zarábanie peňazí na ničom. Očividne to však prekvitá, keďže je to teraz veľmi populárne. Samotnú myšlienku to má dobrú a človek po tom seminári určite odíde plný nadšenia a odhodlania, ale ísť kvôli tomu na kurz? To nie.
Napísať odpoveď