powerball
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Power ball
ja viem co to jeoriginali napísal:jj paradna vec to je!!! som mal tu cest sa s tym stretnut fakt parada... tam natocis taku snurku ktoru ked potiadnes tak nastartujes to "cudo" a potom dajakym zaujimavym sposobom ti to tlaci presne do prostismeru tvojej sily-no fakt zaujimave!!! mozem len odporucat
co za dysplay? neviem... skus mi to trosku popisat...djxtreme napísal:ja som powerball dostal na narodky a je to super vec,teraz som s nim sice dlhsie necvicilale uz zacnem...a ked som videl tie ucinky tak som mal dost...mam vsak model bez displeja a uvazujem o jeho kupe
bez displeja je to o nicom
http://www.bastafidlidesign.cz/cz/page/ ... iceni.htmlYdeno napísal:co vsetko sa tym teda da precvicit okrem zapasti
Ja mám Neon Pro (svietiaci s počítadlom) a som spokojný, cena bola dobrá (33€) a funguje ako má... Je síce pravda, že málokto s tým bude točiť každý deň, ale je to fajn aj občas... A nech mi nikto netvrdí, že sa s tým nedá posilňovať - kto si to vyskúšal poriadne točiť aspoň pár minút vie, že to dá riadne zabrať...
-
Rammer
Light Professional
Zdroj: www.vysemnesmite.czPowerball - Co je to?
Dobrý den, jmenuji se Powerball, ale spousta lidí mně říká ruční gyroskop. Mám velikost tenisového míčku, dokonce i moje hmotnost v klidovém stavu mu je podobná. Pokud mně dokážete pořádně roztočit, tak jsem schopen změnit svoji hmotnost na úžasných 18 kilo a rychlost kolem 15 000 otáček za minutu, občas se i pěkně rozsvítím jasnými barvičkami. Pomáhám jak lidem, kteří chtějí zvýšit svou svalovou hmotu na celé ruce, tak i lidem kteří mají problémy se šlachami a klouby na rukách. To byly moje klady a teď přijdou na řady moje zápory, kterých je ale méně a dají se snadno přehlédnout. Tím hlavním je rozšířená vlastnost lidí, kterou je závislost. Kdo mě jednou roztočí, už nikdy mě nebude chtít zastavit a pokud, tak jen proto, aby mě mohl znovu nahodit a prožít další závislost, kterou je soutěživost. Jsem výborný na soutěžení, každý chce být lepší než ostatní a já jsem velice dobrý předmět pro různé souboje a soutěže.
Pracuji na vcelku jednoduchém principu gyroskopu, který je doveden k dokonalosti. Musí se se mnou zacházet velice opatrně, jsem seřízen tak, abych fungoval co nejlépe a jakékoliv pády nebo otřesy mně mohou velice poškodit. Proto je důležité, abyste mě při točení drželi velice pevně v ruce a dávali si pozor na volný běh rotoru. Pokud se o mě nebudete starat a nebudete mě čistit, tak se můžu velice snadno poškodit, a dokonce se nakonec úplně zadřít, což byste určitě nechtěli.