Pozeranie filmov z PC na TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
James13579
Star
Star

Pozeranie filmov z PC na TV

Príspevok od používateľa James13579 »

Mám prepojený počítač z LCD TV.Chcel by som pozerať filmy ,ktoré mám na HDD v PC a zároveň pracovať na PC.Grafickú kartu mám Ge Force 8800 GT.Má dva výstupy DVI .Na jeden je napojený monitor PC na druhý cez redukciu DVI-HDMI a kábel HDMI je napojený LCD TV.Je to možné?Ako treba nastaviť rozlíšenie obrazovky?
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Pozeranie filmov z PC na TV

Príspevok od používateľa h.olub »

win + P, prepni na extend a mas 2 plochy na kt. mozes pracovat nezavisle na sebe, teda pustis film na 2. ploche na TV a na PC mozes kludne surfovat...
James13579
Star
Star

Keď dám Win+P mám tam možnosti:
1,Iba počítač
2,Duplikovať
3,Rozšíriť
4,Iba projektor
Vyskúšal som tieto možnosti ale sa mi nepodarilo to čo chcem-pracovať na počítači a zároveň na TV pozerať film.Čo skúsiť ďalej?
Keď dám zobrazí sa:
1,PC tmava plocha-TV plocha PC
2,PC plocha-TV plocha
3,PC plocha- TV plocha bez ikon
4,PC plocha -TV tmava plocha
h.olub
King
King

http://goo.gl/hfj6O .......ked das rozsirit tak to musi fungovat, co presne ti nejde ked to zapnes ?

//este si uvedom ze ked to zapnes tak mas vlastne 1 velku plochu na dvoch monitoroch
James13579
Star
Star

Keď dám Win+P zobrazí sa:
1,PC tmava plocha-TV plocha PC
2,PC plocha-TV plocha
4,PC plocha -TV tmava plocha
h.olub
King
King

James13579 napísal:Keď dám Win+P zobrazí sa:
toto je presne ono, teraz pusti film a mysou ho presun na plochu bez ikon(na TV), myslim ze je tam pristup cez lavu cast monitora

//som rad ze sme to zvladli :D
James13579
Star
Star

Funguje to .Díky.Ale zvuk z filmu mi ide aj v počítači takže keď pustím v PC nejakú hudbu počujem obidva zvuky.Zvuk mám vedený zvlášť audio káblom z výstupu na MB /tam kde napájam reproduktory/cez jack rozdvojku.Ako to vyriešiť?Prídavnou zvukovou kartou?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Chces pracovat a pozerat film no tak to este pochopim ale este aby si do toho hudbu pustal tak to uz fakt neviem... :new01:
James13579
Star
Star

No vidíš čo všetko sa dá naraz stihnúť. :smt059
rajesh
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rajesh »

zdravim, budem pokracovat tu lebo jedna sa skoro o to iste. akurat ze zvuk na TV ide zo zvukovky na grafickej cez hdmi kabel a zvuk na pc neviem nastavit tak aby ine aplikacie isli normalne zo zvukovky na zakladnej doske.. na viste sa to dalo poriesit tak ze som predvolil zvukovku z grafickej karty, spustil film a pocas premietania filmu som predvolil zvukovku druhu zo zakladnej dosky ale na windows 7 to uz tak nejde bud jedno alebo druhe... nemate nejake napady jak to rozdelit? na win7 sa daju pekne ovladat jednotlive aplikacie a ich hlasitosti ale nejak neviem prist na to ako docielit to co chcem ja, teda este raz komu to uslo.... zvuk z filmu na TV ktory vystupuje z grafickej karty a ine aplikacie z druhej zvukovky na zakladnej doske z druheho vystupu.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Treba do toho dať faktá.
Tá vga je kombinovaná so zvukovkou na jednej karte? Napíš presný typ.
Vo W nieje SW mixer?
rajesh
Novice
Novice

ano myslim ze je kombinovana ze by mala byt vtom aj zvukovka ma to vlastny zvukovy ovladac, je to karta od ATI EAH4850 Asus.
softwarovy mixer vo windows ci co? neviem oco sa jedna sry viac laicky poprosim :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Takže je to jasné, je to grafická karta, viď aj http://www.itechnews.net/2008/11/26/asu ... hic-cards/
Cestou je SW nastavenie hlasitostí z konkrétnych zvukových zdrojov, je to v ovládacích paneloch. Dve zvukovky v 1 PC som neskúšal, nevyjadrujem sa ku tomu.
rajesh
Novice
Novice

vlastne to je eah4850 cize toto http://www.alza.sk/asus-eah4850-top-htd ... 103250.htm akosi som to vyriesil niektore aplikacie maju moznost si predvolit vystup zvuku z vybraneho zdroja ale zase nie vsetky.... takze stale ak by niekto vedel o nejakej utilite sw ktory by to vedel jednoduchsie regulovat pre hocijake aplikacie tak budem rad za radu win7 mixer to asi neumoznuje tam bud alebo sa da vybrat a nastavovat hlasitost jedine
Napísať odpoveď