Pozeranie monitora na TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pitu
Amateur
Amateur

Pozeranie monitora na TV

Príspevok od používateľa Pitu »

caute, potrebujem pomoct ze kcem pozerat vlastne filmy ale ze pojde to na monitore a budem to videt aj na tv mam snuru S-VHS pls ak je na to daky soft dajte nazov alebo dako pomozte prosiiim dik vopred :( :o :oops:
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

soft je zabudovany v ovladacoch na grafiku, mas Nvidiu alebo Ati?
Pitu
Amateur
Amateur

Dante3000rpm napísal:soft je zabudovany v ovladacoch na grafiku, mas Nvidiu alebo Ati?
nvdiu :) plss a kde?
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Vlastne aj priamo tu si to mozes nastavit (nastavenie plochy) http://www.rigshowcase.com/img/2620NRHP/5432
(1 je tvoj aktualny monitor a 2 je druhy )
Pitu
Amateur
Amateur

Dante3000rpm napísal:Vlastne aj priamo tu si to mozes nastavit (nastavenie plochy) http://www.rigshowcase.com/img/2620NRHP/5432
dikes idem to skusit
Pitu
Amateur
Amateur

Dante3000rpm napísal:Vlastne aj priamo tu si to mozes nastavit (nastavenie plochy) http://www.rigshowcase.com/img/2620NRHP/5432
neviem co tam mam spravyt :?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kym nemas zapojenu TV, tak tam nespravis nic. musis zapojit a potom sa ti to zobrazi. nastavis klonovanie obrazu a vidis na TV aj monitore to iste
Pitu
Amateur
Amateur

turtlak69 napísal:kym nemas zapojenu TV, tak tam nespravis nic. musis zapojit a potom sa ti to zobrazi. nastavis klonovanie obrazu a vidis na TV aj monitore to iste
jj zapojil som to nastavil som klonovanie a nic :o

//edit: ked dam ze zobrazit zariadenia nenajde nic tak asi je chybny kabel alebo nevm :?
turtlak69
Guru
Guru

definuj to "nic" a pohneme sa dalej (ja mozno nie, ale niekto iny snad hej). skus najst na AV alebo na programe 0 obrazovku tvojho PC. mozno to staci len najst
Pitu
Amateur
Amateur

turtlak69 napísal:definuj to "nic" a pohneme sa dalej (ja mozno nie, ale niekto iny snad hej). skus najst na AV alebo na programe 0 obrazovku tvojho PC. mozno to staci len najst
pozri edit

//idem spat zajtra mozno daco poriesime dik za ochotu ps sorry ze tu robim spam ak to vyriesim a ked to doriesim no tak dako mozte zmazat este raz sorry caute
turtlak69
Guru
Guru

ak je toto spam, tak potom aj dalsich 90% problemov je spam :D toto spam podla mna nie je. hmm no ak ti to nic nenajde, tak je problem asi v kabli alebo v nastaveniach. ale skor by som pozrel kabel a zapojenie. mozno aj restartol PC. stalo sa mi, ze mi to "nic" nespravilo a ked som dal restart, tak pri bootovani som to videl na TV ale akonahle nabehol win, tak to "zmizlo" :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nedavaj zistit zobrazujuce zariadenia.. malo by najst samo...
kukaj
Prílohy
Schránka01.jpg
Pitu
Amateur
Amateur

mno u mna to vyzera takto :(
Prílohy
hojko.JPG
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tak to mas v poriadku pripojene, len si zmen nastavenie režimu nView na dve obrazovky, alebo ako tom tam je a malo by to ist v poriadku. A na telke nastav kanal,ako ti uz radili v predoslych prispevkoch.
Pitu
Amateur
Amateur

pato83 napísal:Tak to mas v poriadku pripojene, len si zmen nastavenie režimu nView na dve obrazovky, alebo ako tom tam je a malo by to ist v poriadku. A na telke nastav kanal,ako ti uz radili v predoslych prispevkoch.
to klonovanie myslis ?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Presne tak, ako ti radili, ja som to volakedy tiez zapojil, ale nemal som ako dopravit zvuk do druhej izby, tak som sa na to vybodol. U teba je jediny problem v nastavení. Zapni telku, nalad si kanal a skusaj :)
Pitu
Amateur
Amateur

pato83 napísal:Presne tak, ako ti radili, ja som to volakedy tiez zapojil, ale nemal som ako dopravit zvuk do druhej izby, tak som sa na to vybodol. U teba je jediny problem v nastavení. Zapni telku, nalad si kanal a skusaj :)
ok dikes
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kukni prilohu
kebyze dam teraz pouzit.. tak sa mi vypne monitor a obraz co by bol na monitore je na telke... samozrejme na telke je treba dat rezim AV-S
kebyze chces mat obraz aj na monitore aj na telke tak si nedas JEDNA OBRAZOVKA, ale Klonov. a vyberies si pod tym ze ktora obrazovka bude ako hlavna...
Prílohy
Schránka02.jpg
Napísať odpoveď