mena su samozrejme vymyslene, ale komicka poznamkaNovák sa nevhodne vyjadruje na adresu vyučujúceho (moju) a pani profesorky Novákovej.
podpis
Poznamky..
No moja mama uci na tej istej skole, ktoru navstevujem. jej dobra kamoska ma s nami hodinu, a bavili sme sa off topic nejaki ludia s tou profkou v triede o pive, alkohole apod. a ona povedala, ze ma velmi rada pivo, ze obcas si aj s mojou mamou casto daa
a ja nato, takym presvedcivym flegmatickym hlasom: hej, oni sa vkuse ozieraju. tak cela trieda vratane profky rehot a s rehotom mi napisala poznamku

Byvala triedna:
"Ziak strcil do spoluziaka pred tabulou. "
[Julo ma nastval, obaja sme odpovedali (za trest ako inaaak), a urazil ma-> proste som ho tresol o tabulu.]
Proste, dala mi najmenej jednu poznamku tyzdenne, tak trochu na mne sedela
klasika ze:
"Opakovane si nerobi domace ulohy."
Tak mi za trest dala ete dalsiu ulohu, samozrejme som si ju neurobil [komu sa chce?] => Dalsia poznamka za ulohy, k tomu obcas nieco typu:
"Ziak vyrusuje na hodine."; "Ziak sa smeje na hodine." alebo "Ziak je na hodine otravny."
Dalsi spoluziak, ktoreho nemala rada [iba tuto som si zapamatal]:
"Ziak sa hlasi na hodine ked to nema dovolene."
[proste ona ho uz ignorovala ked sa hlasil, vzdy zadrel neaku blbost od veci typu: "mali uz samopaly?"]
Na tento skolsky rok sa vrati z materskej, bude haluz
[teraz sme uz vymleti setci, nie ako predtym ked sme sa ete aj ucili
, bude dost soknuta, nasa terajsia "triedna" ma totizto tak trochu asi problem s alkoholom
]
"Ziak strcil do spoluziaka pred tabulou. "
[Julo ma nastval, obaja sme odpovedali (za trest ako inaaak), a urazil ma-> proste som ho tresol o tabulu.]
Proste, dala mi najmenej jednu poznamku tyzdenne, tak trochu na mne sedela
"Opakovane si nerobi domace ulohy."
Tak mi za trest dala ete dalsiu ulohu, samozrejme som si ju neurobil [komu sa chce?] => Dalsia poznamka za ulohy, k tomu obcas nieco typu:
"Ziak vyrusuje na hodine."; "Ziak sa smeje na hodine." alebo "Ziak je na hodine otravny."
Dalsi spoluziak, ktoreho nemala rada [iba tuto som si zapamatal]:
"Ziak sa hlasi na hodine ked to nema dovolene."
[proste ona ho uz ignorovala ked sa hlasil, vzdy zadrel neaku blbost od veci typu: "mali uz samopaly?"]
Na tento skolsky rok sa vrati z materskej, bude haluz
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tiež ma učil ten učitel na SPS v snine a tie jeho poznámky su faktsulo34 napísal:vyroky nazho fyzikara -ontkovica-vyfuk
zdihni paprcu
nehulakaj po mne
skusas, budes trpiet
najdem zoberiem odmenim(tahaky)
a lodka cuva(pri vyvetlovani chodil dozadu ako michael jackson)
chybu urobis raz a trpiet budes do konca zivota (asi o jeho zene)
zoberme si take teleso gulate hranate kockate no take šišate ,no šišaté teleso .
v prvaku som mal asi pol strany jeho fraz na tadnej strane zosita
No u nás ešte v tercii dala učiteľka poznámku spolužiakovi na výtvarnej výchove...
Spolužiak si fúkal sopel do vreckoviek a dával si ich do lavice.
Učiteľka : "Jano, čo to tam dávaš do lavice?"
Spolužiak : "Fúkam si sopel, tak si tam odkladám vreckovky."
Učiteľka : "Máš poznámku."
Spolužiak : "ČOOO??? Však som si iba fúkal sopel. Pôjdem ich zahodiť do koša."
Učiteľka : "No dobre."
Spolužiak je už na polceste ku košu, keď zrazu učiteľka : "Vieš čo, máš poznámku."
Ale fakt by ma zaujímalo, čo tam vtedy do toho klasifikačného hárku napísala.
Spolužiak si fúkal sopel do vreckoviek a dával si ich do lavice.
Učiteľka : "Jano, čo to tam dávaš do lavice?"
Spolužiak : "Fúkam si sopel, tak si tam odkladám vreckovky."
Učiteľka : "Máš poznámku."
Spolužiak : "ČOOO??? Však som si iba fúkal sopel. Pôjdem ich zahodiť do koša."
Učiteľka : "No dobre."
Spolužiak je už na polceste ku košu, keď zrazu učiteľka : "Vieš čo, máš poznámku."
Ale fakt by ma zaujímalo, čo tam vtedy do toho klasifikačného hárku napísala.
-
winni
Medium Star
jeziiiis to my co sme mali za ucitelky... teda jednu este aj mame heh tak:
Anglictinarka (do klasifikacneho harku)
- Má domácu úlohu
Slovencinarka (len vyroky co stale pouzivala)
- ty si dážďovka rebríčkovej sústavy (alebo v mnoznom cisle ze vsetci sme dazdovky)
- Jogurty (akoze uplne odveci zadre ze som jogurt
)
- Nemáš nikoho doma (aha a ty to jako mozes vedet?)
Anglictinarka (do klasifikacneho harku)
- Má domácu úlohu
Slovencinarka (len vyroky co stale pouzivala)
- ty si dážďovka rebríčkovej sústavy (alebo v mnoznom cisle ze vsetci sme dazdovky)
- Jogurty (akoze uplne odveci zadre ze som jogurt
- Nemáš nikoho doma (aha a ty to jako mozes vedet?)
-
blitzkrieg
Professional
-
The Calvin
Star
ako citam tie vase poznamky, tak mam pocit ze generacia po generacii je coraz viac a viac sprostejsia. byt ucitelom znamena mat kurevsky pevne nervy /v dnesnej dobe/. ja by som zjavne fackoval tie decka rad za radom. ked to nevedia urobit u nich doma, tak by som to robil ja... to uz nie je normalne ako sa spravate k dospelemu, ziadna ucta, nic. za mojich cias, ked nieco ucitel povedal tak sa to spravilo. a teraz? robit vsetko len nie to co sa ma a vysledkom je, ze ucitel sedi na ziakovi, a chce mu zle...
No tak v podobnom zmysle sa vyjadrila aj naša profesorka angličtiny. V školstve je už dosť dlho a nám povedala, že proste toto už nie je o učení, ale o boji učiteľa a žiakov. Keď si však predstavím veci, ktoré robí polovica mojich debilných spolužiakov na hodinách, tak sa jej vôbec nečudujem. Som neskutočne rád, že tento rok končím, lebo jednoducho som mal smolu na kolektív a polovica ľudí u nás v triede sú proste obmedzení zakomplexovaní primitívi. S tými pár dobrými kamošmi budem pravdepodobne udržiavať priateľstvo aj po škole, resp. možno sa dostaneme aj na rovnaké výšky. Bohužiaľ ale niektorí od nás by sa hodili rovno do blázinca alebo aspoň do polepšovne zavrieť. Je to smutné, ale je to tak. A to sme vraj výberové gymnázium 
-
The Calvin
Star
Unas na skole co su ti starsi ucitelia teda skoro od jej zaciatku (skola mala miluly rok 50siatku) tak su podla mna uplny retardaci jeden ucitel ma vsecko u p*ci a cez hodiny sme este nikdy nic nerobili a druha (moja triedna) je dokonca vychovna poradkyna ale ona je uplne ze ...
ne to som ja
ale ona je nieco neopisatelne proste totalna demencia ale co uz Slovenske skolstvo
a k teme : Ja som dostal zapis do klasifikacneho ze som nedvihol stolicku
a k teme : Ja som dostal zapis do klasifikacneho ze som nedvihol stolicku