caute, dali mi v skole za ulohu spravit do pondelka pozvanku na obed.
takze pozvanky pojdu iba ucitelom. cize nieco klasicke , nic mimoriadne vystredne. neviem ktore informacie tam idu , ak neake budete potrebovat tak napiste (K+)
Ak je tych ucitelov menej, mozes to robit na meno a zacnes len "srdecne vas..." Ak nie podla mena tak mozes dat jednotne cislo ak sa ti to zda cudne Ale to zase bude problem "ucitel/ucitelka" ??? Ja by som tam nechal mnozne, alebo na meno
Možno (ak to má mať slávnostnejší raz) tak by si mal vyberať "písane písmo", na dafont.com tuším v kategórii Script sa dajú nájsť nejaké pekné.. diakritiku potom môžeš nahodiť z iného písma.. poprípade si mäkčene, dĺžne sám nakresliť perom, aby to pasovalo..
Filipito napísal:tak to netusim ako by som tam rucne dorobil makcene a dlzne
Fontom, ktorý má diakritiku napíšeš "ˇ" a tie mäkčene potom prenesieš normálne ako vrstvu nad písmeno, nad ktorým má byť.. samozrejme, niekedy je ťažké nájsť vhodný mäkčeň, aby nebolo vidno, že je to diakritika z iného fontu.. to už musíš uvážiť sám..
Milý p.učiteľ/ka
Žiaci ZŠ s MŠ Vás pozývajú na slávnostne posedenie so žiakmi 9.ročníka pri príležitosti ukončenia štúdia na tejto škole.
Kedy? 5.6.2009 o 13:00 hod
Kde? V školskej jedálni
ak sa to nepaci tak skuste to prerobit. ale najlepsie by bolo to do tej pozvanky aj vlozit, neaky pekny font ktory by sa k tomu hodil a bolo by to super.
dakujem vsetkym