pozvanka na TorrentLeech.org
poslite aj mne niekto pls lebo uz som tu pisal vela krat a nikto my neposlal
[email protected] diki moc
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
ako kedy ze dostal fiko2323 ban na sk-cz sak on tam neni ani regnuty bol tam, ale kamosovi dal nick a od tedy sa tam nedostalhojko napísal:Upozornujem, aby ludia neposielali pozvanky uzivatelovi fiko2323, nakolko dostal pred par dnami ban na Sk-Cz za cheatovanie. V opacnom pripade bude potrestany aj vinnik, teda ten, ktory mu pozvanku posle.
PLS ja by som mal zaujem o nejaky slovensky tracker ak by sa dalo...
SK-cz alebo zettor. ss alebo [email protected] .VELMI PEKNE DAKUJEM
SK-cz alebo zettor. ss alebo [email protected] .VELMI PEKNE DAKUJEM
-
Hellboy248
Guru wannabe
lolec citaj vyssie co napisal hojkofiko2323 napísal:Aj ja chcem pozvanku na TL ale na viac for som pisal a este my ju nikto nedaldufam ze tu je nejaka dobra dusa diki Email [email protected]
takze ty sa mozes rozlucit s pozvankouhojko napísal:Upozornujem, aby ludia neposielali pozvanky uzivatelovi fiko2323, nakolko dostal pred par dnami ban na Sk-Cz za cheatovanie. V opacnom pripade bude potrestany aj vinnik, teda ten, ktory mu pozvanku posle.
2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED
Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.
takze na neurcity cas si dame pauzu od posielania pozvanok na TL
Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.
takze na neurcity cas si dame pauzu od posielania pozvanok na TL
Prosim vas velmi pekne, nevedeli by ste mi poslat pozvanku? bol by som vam vdacne zaviazany uz dlhsie ju zhanam.A ak by sa niekto nasiel tak tu je moj mail [email protected]
Dobry, uz sa daju odosielat pozvanky?
Ak ano, nasiel by sa niekot kto by mi poslal?
[email protected]
2xK+
Thx
Ak ano, nasiel by sa niekot kto by mi poslal?
[email protected]
2xK+
Thx
Pozvanka
cafko chlapci,mohol by mi niekto poslat pozvanku na TLko,mal som tam ucet aj som ho vyuzival uz asi rok a dnes ked som sa chcel prihlasit mi pise ze mam ban,a to som mal ratio najmenej 0,8
.Ak sa najde nejaka dobra dusa nech mi posle psozvanku na [email protected] diki vopred
Re: Pozvanka
Co tak si precitat par postov nad tebou?fredo7 napísal:cafko chlapci,mohol by mi niekto poslat pozvanku na TLko,mal som tam ucet aj som ho vyuzival uz asi rok a dnes ked som sa chcel prihlasit mi pise ze mam ban,a to som mal ratio najmenej 0,8.Ak sa najde nejaka dobra dusa nech mi posle psozvanku na [email protected] diki vopred
-
pejo
Light Expert
seruste.. stale to nefunguje?? ak ano a niekto ma pozvanku tak prosim poslite... [email protected] upload mam celkom vysoky takze seedovanie uzivim, na inych trackeroch mam ratio kolo 2.. strasne to potrebujem, vopred dakujem