Práca cez internet
Práca cez internet
Ahojte, má niekto z Vás skúsenosti s prácou cez internet? Mám na mysli lepenie obálok, prepisovanie/prekladanie textov, resp. niečo podobné???
Re: Práca cez internet
To fungovalo pred desiatimi rokmi.
no ved okej, ale ci to funguje aj teraz ... lebo ponuky na nete stále sú ...heker napísal:To fungovalo pred desiatimi rokmi.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak sa informuj priamo u nich.
Fungovat to moze, ale ci zarobis na tom, to asi nikto z nas nebude vediet.
Ak ti to dovoľuje zdravotný stav, hľadaj radšej normálne brigády ako toto.
Cez internet sa dá pracovať a zarobiť len vtedy, ak vieš niečo, čo nevie robiť každý, napr. copywriting, prekladateľstvo, programovanie, grafika, forex, atď. Práca ako lepenie obálok ti možno prinesie akurát pár drobných, na normálnej brigáde si aspoň čo to dokážeš zarobiť a v konečnom dôsledku budeš na rovnaké prachy potrebovať o dosť menej času.
Cez internet sa dá pracovať a zarobiť len vtedy, ak vieš niečo, čo nevie robiť každý, napr. copywriting, prekladateľstvo, programovanie, grafika, forex, atď. Práca ako lepenie obálok ti možno prinesie akurát pár drobných, na normálnej brigáde si aspoň čo to dokážeš zarobiť a v konečnom dôsledku budeš na rovnaké prachy potrebovať o dosť menej času.
hej, veď to máte jasné, že z práce na doma sa veľké peniaze nedajú zarobiť ... ja len čisto informačne som chcel vedieť ako to funguje, či niekto takým spôsobom si nezarába ...
Nájdeš na internete stránky, kde sa dá zaregistrovať a zarábať čítaním mailov (stačí kliknuť na email,netreba ho čítať). Za každý prečítaný mail ti dajú pár drobných, alebo potom tiež sú stránky na vyplnanie dotazníkov a prieskumov.
napr. tieto:
//zakazuje sa pridavanie odkazov s refferal odkazmi
http://www.narodnypanel.sk
napr. tieto:
//zakazuje sa pridavanie odkazov s refferal odkazmi
http://www.narodnypanel.sk
Naposledy upravil/-a Gothar v 24 feb 2016, 10:53, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: odstranenie refferal odkazov
Dôvod: odstranenie refferal odkazov