Praca na ropnych plosinach
Tak toto si teraz fakt mimo-ja sa tam chystamMartin44 napísal:ale co tu vlastne rozoberame, nikto z nas sa tam nechysta a tato tema nabera prudku kvalitu.
Tym co som pisal,som len chcel povedat,ze ak vies zvazit riziko(a to pri hocijakej praci) a nasledne sa spravne rozhodnut-je minimalna sanca,ze sa ti nieco stane.A na takejto praci sa stretavas s rizikom na kazdom kroku..
Skus napisat co si vyzaduje takato praca okrem odbornosti a opatrnosti.
-
mesiar1308
Novice
hladám
nemá pls niekto kontakt na nejaku takuto agenturu? [email protected]
-
speq
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mno ja to budem mat jednoduche kedze otec robi ako dispecer a ma znamostiHolubar napísal:a tam sa urcite dostanes cez agenturu
Ako tu jeden pisal jasne ze mas zodpovednost ako moj otec co sedi na radare a ma zodpovednost za lietadla co ma akurat vo svojom sektore a to moze byt aj 3500 ludi
-
klm16
Medium Professional
mal som moznost robit nepretzite 23 hodin (+ predtym 6 hodinova cesta autom a este cerly prebdety den) takze som bol na nohach 47 hodin z toho 23 bolo odrobenych..... potom 5 hodin spanok dalsich 18 hodin praca a nato 6 hodin soferovat cesta domov.....
poviem vam v ten unave a pracovnej vytazenosti su peniaze to posledne na co som myslel.....
ked mi neskor prisla vyplata (cca 12 litrov) hned osm za poracovnu vytazenost zabudol.....
ale to boli iba 2 dni keby som tak mal robit 4-5 mesiacov tak by ma to zabilo asi.....
\\edit. nebola to praca na ropnej plosine
to iba na margo toho ako dlho clovek vydrzi v praci....
poviem vam v ten unave a pracovnej vytazenosti su peniaze to posledne na co som myslel.....
ked mi neskor prisla vyplata (cca 12 litrov) hned osm za poracovnu vytazenost zabudol.....
ale to boli iba 2 dni keby som tak mal robit 4-5 mesiacov tak by ma to zabilo asi.....
\\edit. nebola to praca na ropnej plosine
to iba na margo toho ako dlho clovek vydrzi v praci....
Vesper...nič proti tvojmu názoru, ale nemyslím si, že by som to nebral seriózne...
navyše na obyčajnej stavbe??? čo je to obyčajná stavba???
áno, mám náchylnosť na prach, ale beriem na to lieky a nič to nemá s mojou kondíciou a fyzickou silou...
robota je na 8hodinové zmeny...čo je celkom v poho Cool
neboj viem čo je to tvrdá robota...
okrem toho robíš 14dní a 14dní máš voľno...čo je celkom v poho aj na regeneráciu...
vieš je tam veľa pracovných pozícií a ani jedna nie je, že celých 8hodín sa naťahuješ sám s nejakou 100-150kg sviňou železnou po plošine Very Happy
k tomu tvojmu LOW bývaniu...tak len tak pre zaujímavosť, na plošine máš na izbe TV, pripojenie na NET (stačí len NB Cool) a aj záchod a sprch.kút, ďalej je na plošine biliard, posilovňa, malé kino...tak asi tak...
cez voľno bývaš na pevnine v takom penzióne, čo sa u nás vyrovná asi 4*hotelu...všetok čas je voľný, môžeš kam chceš a kedy chceš...
a aké zážitky??? bol si niekedy v dánsku alebo nórsku???
ja nie, ale sú to nádherné krajiny, ktoré si veľmi rád pozriem...
rád sa zdokonalím v angličtine a naučím sa niečo nové...
takže nemyslím si, že len preto, že budem 8hodín denne 2 týždne pracovať, aj keď tvrdo, tak by som mal umrieť alebo prísť o ruku...
THAT'S ALL
P.S.: neviem kde si prišiel na to, že na stavbách sa robí 10hodín...
som robil 41dní v kuse od pondelka do pondelka od 7:00-19:00 niekedy aj dlhšie...potom som mal 3dni voľno a robil som 35dní v kuse, a potom 3dni voľno a 38dní v kuse...a tak ďalej a tak ďalej...ani jeden mesiac za dva roky som nemal odrobených pod 300hodín mesačne, ak nerátam august, keď som bol na dovolenke
toľko len k tej tvojej 10hodinovej pracovnej dobe
navyše na obyčajnej stavbe??? čo je to obyčajná stavba???
áno, mám náchylnosť na prach, ale beriem na to lieky a nič to nemá s mojou kondíciou a fyzickou silou...
robota je na 8hodinové zmeny...čo je celkom v poho Cool
neboj viem čo je to tvrdá robota...
okrem toho robíš 14dní a 14dní máš voľno...čo je celkom v poho aj na regeneráciu...
vieš je tam veľa pracovných pozícií a ani jedna nie je, že celých 8hodín sa naťahuješ sám s nejakou 100-150kg sviňou železnou po plošine Very Happy
k tomu tvojmu LOW bývaniu...tak len tak pre zaujímavosť, na plošine máš na izbe TV, pripojenie na NET (stačí len NB Cool) a aj záchod a sprch.kút, ďalej je na plošine biliard, posilovňa, malé kino...tak asi tak...
cez voľno bývaš na pevnine v takom penzióne, čo sa u nás vyrovná asi 4*hotelu...všetok čas je voľný, môžeš kam chceš a kedy chceš...
a aké zážitky??? bol si niekedy v dánsku alebo nórsku???
ja nie, ale sú to nádherné krajiny, ktoré si veľmi rád pozriem...
rád sa zdokonalím v angličtine a naučím sa niečo nové...
takže nemyslím si, že len preto, že budem 8hodín denne 2 týždne pracovať, aj keď tvrdo, tak by som mal umrieť alebo prísť o ruku...
THAT'S ALL
P.S.: neviem kde si prišiel na to, že na stavbách sa robí 10hodín...
som robil 41dní v kuse od pondelka do pondelka od 7:00-19:00 niekedy aj dlhšie...potom som mal 3dni voľno a robil som 35dní v kuse, a potom 3dni voľno a 38dní v kuse...a tak ďalej a tak ďalej...ani jeden mesiac za dva roky som nemal odrobených pod 300hodín mesačne, ak nerátam august, keď som bol na dovolenke
toľko len k tej tvojej 10hodinovej pracovnej dobe
-
Vesper
Professional
OK s tou stavebnou pracovnou dobou som len chcel povedat ze na stavbe sa nerobi standardnych 8 ale vacsinou 10-12 hodin. Ja zas neviem kde si ty prisiel na tie bozske podmienky a hlavne kto ti zaruci, ze to tak naozaj bude. Napriklad ta 8hodinova pracovna doba sa mi vidi ako uplny nonsens co sa tyka plosin. A tie ostatne veci co si spominal.. Ved ludia by tam chodili na dovolenku keby to bolo ozaj take lahke
pozor...ja som nikde, ale nikde nepovedal, že je to ľahké....pozor, to nie...
len som povedal, že sa to dá zvládnuť bez toho aby som umrel
a od koho to mám? od maminho známeho, ktorý tam vybavuje pracovné povolenie aj pre mňa...
a neviem, čo je na tom divné, že tam máš také podmienky...
veď keby si asi spal v sklade, tak si neoddýchneš...
a nezabudni, to nie je Slovensko...
a presne, ľudia by tam chodili na dovolenky - idem tam preto, aby som tam nemusel ísť na dovolenku a platiť to, ale preto aby som si pozrel tú krajnu vo voľnom čase, a ešte budú aj nejaké peniažky...
len som povedal, že sa to dá zvládnuť bez toho aby som umrel
a od koho to mám? od maminho známeho, ktorý tam vybavuje pracovné povolenie aj pre mňa...
a neviem, čo je na tom divné, že tam máš také podmienky...
veď keby si asi spal v sklade, tak si neoddýchneš...
a nezabudni, to nie je Slovensko...
a presne, ľudia by tam chodili na dovolenky - idem tam preto, aby som tam nemusel ísť na dovolenku a platiť to, ale preto aby som si pozrel tú krajnu vo voľnom čase, a ešte budú aj nejaké peniažky...
-
morfeusko
Medium Star
Y[o]G1 kolko mas rokov prosim ta?...ja som bol toto leto len v ropnej rafinerii v grecku nevravim ze to bola hrozne tazka praca ... ale asi to najtazsie kde som doteraz pracoval. Sice si len pracoval a spal (14 hodin kazdy den bez dna volna cely mesiac) ale ked prisla vyplata tak by som siel hned naspat. Tiez som sa trosku zamyslal o tejto praci.Len ako sa tam da dostat?...alebo ziskat dake blizsie info?
Ahoj morfeusko...
mám 23rokov...nie veľa,ale stačí
ja si tiež myslím, teda viem, že to bude určite to najťažšie,čo som doteraz robil ale verím, že to zvládnem
viem čo zvládnem, a myslím si, že toto je zvládnuteľné...
hmm...takže ropná rafinéria v Grécku??? a ako? dalo sa? bola to drina, ale zvládnuteľná, nie??? a si živý a aj zdravý???
no tu je výhoda to, že tu budem robiť len 14dní a 14dní mám FREE, čo mi strašne vyhovuje, nakoľko chcem pokukať Dánsko, ako to len bude možné
mám 23rokov...nie veľa,ale stačí
ja si tiež myslím, teda viem, že to bude určite to najťažšie,čo som doteraz robil ale verím, že to zvládnem
viem čo zvládnem, a myslím si, že toto je zvládnuteľné...
hmm...takže ropná rafinéria v Grécku??? a ako? dalo sa? bola to drina, ale zvládnuteľná, nie??? a si živý a aj zdravý???
no tu je výhoda to, že tu budem robiť len 14dní a 14dní mám FREE, čo mi strašne vyhovuje, nakoľko chcem pokukať Dánsko, ako to len bude možné
Nj, tiez mal kamarat moznost ist na plosinu, asi za cca 200 000sk na mesiac. Len si to rychlo rozmyslel ked sa dozvedel ,ze umrtnost je vysoka. Robota je tiez bohovsky tazka, lebo ako tu uz bolo spominane, prebieha to asi tak, ze ti daju do ruky velky kluc, ktory je skoro ako ty, a mas tam kontrolovat tlak a ine hovadiny a v pripade potreby dotiahnut nejaku srbu, nejaky kohutik atd. Potom sa tam vytahuju z dna tie vrtaky co je tiez nebezpecna cast prace. Ale v podstate je to zamestnanie stylu, divka pro vsechno, co treb to robis.
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 11:49 )
Inac nejake info ktore potvrdzuje to, ze trepete bludy
http://www.sweb.cz/prace.eu/
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 11:49 )
Inac nejake info ktore potvrdzuje to, ze trepete bludy
http://www.sweb.cz/prace.eu/