praca v t-mobile.orange
praca v t-mobile.orange
caute ostal som bez prace a chcel by som sa zamestnat u jedneho z tychto operatorov .mozte poradit ktory je lepsi ? popripade ake ma ktory vyhody , negativa
Re: praca v t-mobile.orange
No v takejto situacii bude lepsi ten ktory ta prijme a ponukne ti pracu.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nič proti tebe a tvojim schopnostiam, ale myslím, že pri pozícii, na ktorú sa hlásiš, je asi jedno, či si u ružového alebo oranžového.
len aby si potom neplakal, ze ta ani na jedno miesto neprijali
-
Soviet
Darca
Ja byt tebou idem do o2
Ti otvaraju nove a nove pobocky, takze skorej u nich zozenies miesto..Ale veru vyhra to moc nieje co sa tyka buducnosti toho povolania...
preco si to myslis .podla mna ludia sa uz mobilov nevzdaju a dobreho operatota bude trebaSoviet napísal:Ja byt tebou idem do o2Ti otvaraju nove a nove pobocky, takze skorej u nich zozenies miesto..Ale veru vyhra to moc nieje co sa tyka buducnosti toho povolania...
-
Soviet
Darca
Ano, ale ak chces karierne rast, tak v takejto firme moc toho nenarobis..Podla toho co chces robit..Ak ako nejaky asistent v obchode, co pomaha zakaznikov, ci operator, tak tam moc uplatnenie do buducna nevidim..Ked uz tak pomimo takejto prace si zacat studovat nejake technicke veci..A casom ist inym smerom..
Praca u operatora je dobra na nazbieranie novych skusenosti. Je uplne jedno kde zacnes vsade je to postavene na rovnakej politike=splnat tabulky a "vykazovat zisk". Je to praca hlavne pre ludi s dobrym vystupovanim, recnickymi schopnostami a lepsim vzhladom. Skusil by som pohovor u oboch ale na take pohovory chodi 10+ ludi a beru tak 2, cize sanca nie je velka ale ked uspejes je to istym sposobom uspech. Co sa tyka prace tak v Orange budes mat prace vyse hlavy, v T-mobile viac casu presurfujes na internete.
super vdaka ,chcel by som konecne nieco kde by som mohol karierne rast.a do bankovnictva,poistovnicta som antitalent
-
jjj
Guru wannabe
Nájdi si nejakého živosntníka ktorý robí priameho predajcu
Peniaze sú úplne niekde inde....
Na pobočke alebo callcentre nikdy nezarobíš tolko čo tu
Ale na to aby si sa presadil musíš byť skutočne dobrý...
Inak nezarobíš a skončíš skôr ako si vôbec začal
Peniaze sú úplne niekde inde....
Na pobočke alebo callcentre nikdy nezarobíš tolko čo tu
Ale na to aby si sa presadil musíš byť skutočne dobrý...
Inak nezarobíš a skončíš skôr ako si vôbec začal
Sestra robi v Orange, prace je dost ale je aj dobre platena. Ovsem nepracuje pre Orange ale pre firmu, co orange predava /znackova predajna/
na otazku ci T alebo O, tak to mas jedno.. Karierne porasties max na zastupcu veduceho predajne alebo casom na veduceho. Dalej asi nie je kam.. na slovensku sa amerika nekona, z predavaca-riaditel
musis ratat s jednym. Maly zaklad + premie /a premie su od tvojho predaja..
na otazku ci T alebo O, tak to mas jedno.. Karierne porasties max na zastupcu veduceho predajne alebo casom na veduceho. Dalej asi nie je kam.. na slovensku sa amerika nekona, z predavaca-riaditel
musis ratat s jednym. Maly zaklad + premie /a premie su od tvojho predaja..
prve kolo boli asi životopisy , a do druhého kola si vybrali možno 15tích ktorých chcu vidiet aj osobne
a čo sa týka toho karierného rastu tak ten tam moc velky nebude, známy pracuje v orange a už je najvyššie ako sa dá , ciže je riadiťel/vedúci predajne a ma musím povedať luxusný plat nato že ma len maturitu , ale zas už je na tejto pozícií 4 alebo 5 rok a vyššie sa už proste nedá čo je pre ešte ani 30ročného chlapa nič moc
a čo sa týka toho karierného rastu tak ten tam moc velky nebude, známy pracuje v orange a už je najvyššie ako sa dá , ciže je riadiťel/vedúci predajne a ma musím povedať luxusný plat nato že ma len maturitu , ale zas už je na tejto pozícií 4 alebo 5 rok a vyššie sa už proste nedá čo je pre ešte ani 30ročného chlapa nič moc
Na pohovor si naštuduj niečo všeobecne o firme, možno trošku z ponúkaného sortimentu (paušály, internet - fakt len vo všeobecnosti, aby vedeli, že máš trošku prehľad), a potom príde asi tá zákerná otázka : Prečo si myslíte, že by sme mali zobrať práve Vás ?
tak trošku si nacvičiť aj situáciu, v ktorej sa budeš musieť "predať". Inak sa toho netreba báť.
soviet neni to len tak.praca s ludmi ti da vela.orange ti da napr cca 20 skoleni na ktorych ta pripravuju na situacie ktre ta tam mozu zastihnut ako mas reagovat ked dojde nasraty zakaznik a podobne.na takychto poziciach anberas skusenosti s ludmi,ako oslovovat,viac menej skolenie ta nauci ako spravne rozpravat,obkecavat o produkte ako ho predat ale to uz je na tebe ako sa ty sam casom naucis oblbovat zakaznikov.a napr ze nemas moznost karierneho rastu je preto lebo majitel sro ktora predava produkty firmy ti asi podiel nepredaSoviet napísal:Ano, ale ak chces karierne rast, tak v takejto firme moc toho nenarobis..Podla toho co chces robit..Ak ako nejaky asistent v obchode, co pomaha zakaznikov, ci operator, tak tam moc uplatnenie do buducna nevidim..Ked uz tak pomimo takejto prace si zacat studovat nejake technicke veci..A casom ist inym smerom..
Minule som akurat nadranom isiel okolo Orange predajni v NR, v jednom obchodnom centre. Veduca /supervizor/ bliakala po 6 ludoch v predajni (obleceni ako zamestnanci). Schuti som sa zasmial a siel dalej.
Svätá pravda, obchod a práca s ľudmi je najlepšia škola do života. Si v dennodennom kontakte s ľudmi, naučíš sa zvládať kvantum situácií, naučíš sa otočiť debatu vo svoj prospech, naberieš viac sebavedomia a naučíš sa určité vychytané "rutiny" ktoré ti pomôžu dostať zákazníka tam, kde chceš. A to je len komunikačná časť "školy"Son-Goku napísal: soviet neni to len tak.praca s ludmi ti da vela.
napis nazov firmy nech sa vie od koho ruky prec ked tam oblbuju vlastnych zamestnancov tak do tej predajne ani radsej neist