Praca v T-Systems
Praca v T-Systems
zdravim, chcel by som sa opytat, ci tu niekto pracuje, pracoval, pripadne ci nepozna niekoho kto pracuje v t-systeme?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Praca v T-Systems
Ktore mesto a co ta zaujima? Mam kolegov, ktory tam pracovali a teraz su inde, kde som ja.
pisal som SS 
su tam aj netechnicke pozicie?
su (kvalita, proces a im podobne...)
skoro cele kosice, gothar, hawk, ..
napis gotovi, on to ma rad, ked mu ludia pisu
napis gotovi, on to ma rad, ked mu ludia pisu
poslal som tam zivotopis v sk aj eng, odpisali ze ma eviduju a ze sa ozvu, bolo to pred tyzdnom 
-
mirak2
Hardcore addict
t-systems je jedna z firiem, kde nikto nechce pracovat a ked sa tam uz dostane, tak sa snazi ist co najskor prec.
a kde v ke sa inde popri vyske zamestnas
okrem tesca...
-
Andi_Cibula
Addict
Niečo ako brnenské IBM o ktorom koluje vtipné tvrdenie že jedna jediná dobrá vec na IBM je obedná prestávka ?mirak2 napísal:t-systems je jedna z firiem, kde nikto nechce pracovat a ked sa tam uz dostane, tak sa snazi ist co najskor prec.
to by tam nejaka musela byt (1st level)
-
Soviet
Darca
mirak ako to myslis? Nechce ako nechce tam pracovat, alebo nechce, ze ten co je tam zamestatny povacsine hovno robi?
Nestrašte.. akože ja si furt hovorím, že ak ma naserú v tejto robote, že okamžite dávam žiadosť do T-Systemsu (2x som už takmer dal).... poznám tam pár ľudí, všetci tam v podstate váľajú šunky...
-
mirak2
Hardcore addict
nechce tam pracovat... a ked uz tam pracuje, tak zisti, ze nie je perspektiva nejakeho karierneho rastu a preto bud hovno robi alebo ide hned prec.
hocikto co je aspon trochu sikovny a chytry radsej pojde robit testing do firiem ako ness alebo rwe alebo niektore mensie firmy, co su u nas... tecko je fakt maximalne na rozbeh, ak mas pocit, ze nic nevies... co je asi pripad vela absolventov z tuke, aj absolventi feiky nemaju sajnu o programovani, o algoritmickom mysleni ani nehovoriac
hocikto co je aspon trochu sikovny a chytry radsej pojde robit testing do firiem ako ness alebo rwe alebo niektore mensie firmy, co su u nas... tecko je fakt maximalne na rozbeh, ak mas pocit, ze nic nevies... co je asi pripad vela absolventov z tuke, aj absolventi feiky nemaju sajnu o programovani, o algoritmickom mysleni ani nehovoriac
-
twardykamen
Medium Professional
RWE je firma do ktorej som jednu chvilu aj chcel ist a potom som zistil ako to tam je.Pravdepodobne este studujuci kolega(nadomnou) bez skusenosti, ma este skreslene predstavy, ale nemyslim ze je to lepsie ako t systems.A mam znameho pracujuceho v t systems.Myslim si ze pre absolventiov nie IT odborov je to v pohode praca (mozno aj na dlhsie) a ak tam ide nejaky IT tak to pricinu musi mat.(nemoznost najst lepsie alebo jeho neschopnost)
T systems by som neodsudzoval .Myslim si ze zamestananci sa nemaju zle.
T systems by som neodsudzoval .Myslim si ze zamestananci sa nemaju zle.
-
mirak2
Hardcore addict
moji spoluziaci pracuju v rwe uz nejaky ten rok popri skole, z toho jeden bol predtym pol roka v tsystems a ani jeden sa nestazuje..bol som tam v lete na letnej skole, nevravim, ze tam chcem a budem pracovat, ale skusenosti s nimi mam aj osobne a bol by som rad, keby si napisal viac o "ako to tam je", ked mas pocit, ze praca u nich je chyba.. ak nechces verejne, kludne aj pm
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tiez robim v tecku 2 a pol roka, a pravdupovediac tesim sa na den ked dam vypoved. ono sa to tu riadi 3 principmi:
1. Neda sa
2. Kazdy je nahraditelny
3. Bud trpezlivy
takze este porobim pol roka a hadam sa dostanem niekam inam a za lepsie peniaze.
nic tak nenasere ako novacikovia co idu do prvej lajny a maju vacsi nastupny ako ja po 30 mesiacoch.
1. Neda sa
2. Kazdy je nahraditelny
3. Bud trpezlivy
takze este porobim pol roka a hadam sa dostanem niekam inam a za lepsie peniaze.
nic tak nenasere ako novacikovia co idu do prvej lajny a maju vacsi nastupny ako ja po 30 mesiacoch.
-
Soviet
Darca
zelovoc, bohuzial tak to funguje v tychto velkych firmach. Tiez to je aj u nas taky system a ked budes chciet vacsi plat, musis odist a potom prist naspat 
Toto plati vsade, ale uplne vsade. U nas v praci sa to uz niekolkokrat potvrdilo. Ked odisli ludia o ktorych sa myslelo, ze su zaklad teamu. Bez problemov sa ich miesta obsadili, niekedy este lepsie. Preto ked clovek bucha o stol a ziada vyssi plat musi mat v rukach nejake tie tromfy.zelovoc napísal: 2. Kazdy je nahraditelny
tak dnes poobede mam pohovor na poziciu network administrator.