jedna sa o pracu kuriera na dodavke do 3,5t ...ci tam je treba nejaky minimalny vek, zdravotnu prehliadku ma ze je sposobily ..dakujem
Práca vodiča
-
demovic_svk
Medium Star
Práca vodiča
Ahojte, chcem zamestnať vodiča na dohodu ..prosim Vas vedeli by ste mi poradit ake podmienky musi splnat vodic ?
jedna sa o pracu kuriera na dodavke do 3,5t ...ci tam je treba nejaky minimalny vek, zdravotnu prehliadku ma ze je sposobily ..dakujem

-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Práca vodiča
netreba nic. len si zisti, ci spolocnost, pre ktoru chces pracovat berie ludi len na zivnost alebo aj na dohodu.
takisto ci si musis kupit vlastny voz alebo ti ho oni poskytnu
takisto ci si musis kupit vlastny voz alebo ti ho oni poskytnu
-
mirak2
Hardcore addict
on chce vodica zamestnat, nie robit.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
shit sorry 
Potrebuje mat psychotesty, neviem presne ktorú skupinu ale 
Myslim, ze to co ma splnat vodic, to by mal vediet prave on. Mozno spominane psychotesty, karta vodica, ale mozno do 3.5t ani netreba.
Na 3,5 tonu ti netreba nič. Ale to zvladne sa na tom voziť každý kto ma bčko. Teda zohnať takýto job je ťažké. Ak sa chceš presadiť v tomto musíš poznať bud to cele svk alebo mesto kam chceš jazdiť nie že sa budeš pýtať kde to je ako tam mám ísť a podobne. Navigaciu ano ale pokial ti šef povie ako mne že "viem kde to je ale adresu neviem" takže je to dosť obtiažne ked v papieroch je adersa a sklad je uplne niekde inde. Psychotesty treba iba na cčko a taktiež aj kartu vodiča. psycho- okolo 50 a karta vodiča 700 ale musí byť aspoň 7 ludí autoškoly to inak nerobia.
Matej psychotesty treba aj na Bcko do 3,5 tony, robil som pred par rokmi chvíľku kuriera a dostal som raz 30 minutovu prednasku od policie preco nemam psychotesty, potom som si robil, rovnako vsetci ostatní kurieri psychotesty mali aj ked mali len dodavky do 3,5t
teda ak sa to za cca 5 rokov nezmenilo