RAM by bolo vhodne aspon 8GB a disk minimalne SSD 256GB
K: "Pracovny" notebook okolo 100€
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
K: "Pracovny" notebook okolo 100€
Caute, zhanam notebook na net a lahku pracu (office, editovanie web stranok...), cena okolo 100€, max 150€, ale to by fakt muselo stat za to 
Re: K: "Pracovny" notebook okolo 100€
otvor bazos a zober najlepsie vypadajuci thinkpad co za tu cenu zozenies. aj ked budu starsie, vykonovo budu urcite lepsie ako nieco nove za 150 eur a v najhorsom dokupis baterku (30-50 eur).
ja som spravil presne toto teraz, za 150 som kupil T460. nevypada nic extra, vidno ze bol pouzivany ale funguje super, za 40 eur som kupil novu baterku ktora mi vydrzi 8 hodin (je trochu hrubsia) a este rozmyslam ze kupim z aliexpressu touchpad novy lebo tento je uz celkom vylesteny.
ja som spravil presne toto teraz, za 150 som kupil T460. nevypada nic extra, vidno ze bol pouzivany ale funguje super, za 40 eur som kupil novu baterku ktora mi vydrzi 8 hodin (je trochu hrubsia) a este rozmyslam ze kupim z aliexpressu touchpad novy lebo tento je uz celkom vylesteny.
Zenbook UX360CA mam na predaj. Malo pouzivany, baterka cca. 6 hodin. Pozri parametre na nete, ze ci by ti vyhovoval.
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cau, dik za ponuku, nakoniec som zobral mini desktop