Praskajuce repraky na notebooku
Praskajuce repraky na notebooku
Dobrý deň,
mám notebook ASUS N55SF a praskajú mi repraky. Zistil som že mi to praska len vtedy keď som doma pripojený na internet cez wifi.
Keď som vyskúšal sa pripojiť priamo na internet cez kábel tak praskanie zmizlo. Stretli ste sa niekto už s tým ?
mám notebook ASUS N55SF a praskajú mi repraky. Zistil som že mi to praska len vtedy keď som doma pripojený na internet cez wifi.
Keď som vyskúšal sa pripojiť priamo na internet cez kábel tak praskanie zmizlo. Stretli ste sa niekto už s tým ?
Re: Praskajuce repraky na notebooku
Skusil si vymenit wi-fi kartu?
no nie nechcem sa nejak v tom hrabať a rozoberať to...bo to mám ešte v záruke... no ale zistil som ked v Správcovi zariadení dám zakázať sieťový adaptér ATHEROS AR8151 tak praskanie prestane...
Zvukovka je Realtek?
//Stiahni tento soft, spusti ho, porovnaj latenciu so zapnutou a vypnutou wifi kartou a napis sem vysledky.
//Stiahni tento soft, spusti ho, porovnaj latenciu so zapnutou a vypnutou wifi kartou a napis sem vysledky.
Zvukovka je Realtek.
Tak 1 screen je s vypnutou sieťovou kartou a 2 screen je so zapnutou kartou ale neviem čo to znamená čo to je vlastne za program.
Tak 1 screen je s vypnutou sieťovou kartou a 2 screen je so zapnutou kartou ale neviem čo to znamená čo to je vlastne za program.
V prvom rade aktualizuj bios a ovladace ku zvukovke na poslednu verziu, potom uvidime co dalej.
no to som už všetko skušal ovladače som stahoval zo stranky ASUSU
http://www.asus.com/Notebooks/Multimedi ... /#download
http://www.asus.com/Notebooks/Multimedi ... /#download
Ked spustis tento .bat subor, pomoze ti to aspon docasne?
- Prílohy
-
- dpc.zip
- (161 Bajtov) 63 stiahnutí
no ked som to spustul tak mi to len prebliklo ale nepomohlo
Musis to spustit ako administrator.
ked to mas v zaruke tak to reklamuj .... a otrieskaj im to o hlavu ... ze NB s extra zvukom...... nech to riesia oni.....
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2012, 20:42)
dufam ze si sa odreagoval ....... musel si mat tazky den...
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2012, 20:42)
pozri si aj ine fora ..... nie je to problem len jedneho kusu....Gangy napísal:Ked spustis tento .bat subor, pomoze ti to aspon docasne?
Ach ty dement, lebo som nepozeral ine fora, vsetko som si to vytahal z prstastrapaty napísal:pozri si aj ine fora ..... nie je to problem len jedneho kusu....
Chod s tymi tvojimi retardovanymi radami "pomahat" 12rocnym kamaratom do dedinskej krcmy a daj nam tu s tym pokoj. Len co tu otravujes vzduch s bezcennymi prispevkami snaziac sa zaujat pozornost.
Toto.noone napísal:Musis to spustit ako administrator.
//"Tento príspevok napísal strapaty, ktorý je vo vašom liste ignorovaných. Zobraziť príspevky." Ak si nieco smeroval na mna, co asi ano, tak sa dalej nenamahaj.
do dementov si nadavaj svojej matery.... predavaju to aj zo sedmickami tak neviem preco by to nemohol reklamovat???? typycka slovac zaplatis za nieco a potom sa stym serinkaju aby to nejako chodilo.... na co predajcovia davaju zaruky.... povec co som mu zle poradil???? vidim ze nadavanie ti ide dobre, ale mohol by si zacat pouzivat aj to co mas na krku....