Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
KaptMichal: vyhýbam sa priamej odpovedi, pretože viem, že by to tu spôsobilo ďalší flejm a ja už nemám chuť opakovať dookola to isté. Zároveň som si nevšimol, že by som na teba útočil, skôr som mal pocit, že na mňa útočí niekto iný...
K tomu menšiemu zlu: to je dosť zaujímavé odôvodnenie, ale ok.
tehla: ja spochybňujem iba to, čo vy nechcete, aby som spochybňoval a nie "všetko", ako píšeš ty. Znova napíšem - tie židovské konšpirácie ma nezaujímajú, takže k tomu sa vôbec vyjadrovať nebudem.
Pýtaš sa, že čo je to za argument, keď sa pýtam na minulé vlády...Vieš čo ma vie dožrať? Že počas Ficovej vlády ste kydali na Dzurindovu predchádzajúcu vládu, prípadne na hocijaký krok z radov pravice, nebola tu absolútne žiadna kritika Ficovho režimu, iba kydanie na minulosť. A teraz, keď je mesiac pri moci nová vláda, ktorá vám samozrejme je proti srsti, nechcete pripustiť nikoho z jej voličov ku kritike minulej (minulých) vlády, pretože to je už podľa vás spiatočnícke a neférové. Toto ma fakt vie dojať a pokiaľ sa niekto dokázal 4 roky vracať k Dzurindovej vláde počas vlády Fica (a ako vidím, teba ešte furt baví vyťahovať konferenciu zpred 5 rokov, ktorá jednoznačne potvrdzuje podľa vás židovský plán Mikloša na rozpredanie Slovenska spoločne so Sorošom), nevidím dôvod, prečo by ste mali práve vy, teda opozícia terajšej koalície, kritizovať moje návraty iba 2-3 mesiace dozadu, prípadne aj ďalej do minulosti.
K Slovenskej Pospolitosti napíšem iba toľko, že je to banda primitívov, ktorú majú na opačnej strane Dunaja v podobe istej Gardy, ktorej obrázky si tu s veľkým oduševnením posielal.
Citujem:"to si vystihol, napriek všetkym tym klamstvam a medialnemu tlaku..." - akým klamstvám a akému tlaku? Prosím, nepíš mi tu znova o tráve a partnerstvách teplých, to sme tu už čítali na sto krát a na sto krát som objasňoval dôvod neprítomnosti týchto bodov v programovom vyhlásení. Takže kľudne daj tie klamstvá a ten tlak, nech to môžeme rozobrať (píšeme o SAS, že áno).
Citujem:"To, že Fico sa fintí so židmi nie je nič nove, pokiaľ viem, tak aj Kaliňak, Počiatek, Beňová su židia (Mimochodom aj Radičová vraj je židuľa)" - použijem tvoju vlastnú odpoveď - čo to je za argument?
(IMHO, tie propagandistické obrázky mi pripominajú istý režim, iste uhádneš, ktorý)
K tomu menšiemu zlu: to je dosť zaujímavé odôvodnenie, ale ok.
tehla: ja spochybňujem iba to, čo vy nechcete, aby som spochybňoval a nie "všetko", ako píšeš ty. Znova napíšem - tie židovské konšpirácie ma nezaujímajú, takže k tomu sa vôbec vyjadrovať nebudem.
Pýtaš sa, že čo je to za argument, keď sa pýtam na minulé vlády...Vieš čo ma vie dožrať? Že počas Ficovej vlády ste kydali na Dzurindovu predchádzajúcu vládu, prípadne na hocijaký krok z radov pravice, nebola tu absolútne žiadna kritika Ficovho režimu, iba kydanie na minulosť. A teraz, keď je mesiac pri moci nová vláda, ktorá vám samozrejme je proti srsti, nechcete pripustiť nikoho z jej voličov ku kritike minulej (minulých) vlády, pretože to je už podľa vás spiatočnícke a neférové. Toto ma fakt vie dojať a pokiaľ sa niekto dokázal 4 roky vracať k Dzurindovej vláde počas vlády Fica (a ako vidím, teba ešte furt baví vyťahovať konferenciu zpred 5 rokov, ktorá jednoznačne potvrdzuje podľa vás židovský plán Mikloša na rozpredanie Slovenska spoločne so Sorošom), nevidím dôvod, prečo by ste mali práve vy, teda opozícia terajšej koalície, kritizovať moje návraty iba 2-3 mesiace dozadu, prípadne aj ďalej do minulosti.
K Slovenskej Pospolitosti napíšem iba toľko, že je to banda primitívov, ktorú majú na opačnej strane Dunaja v podobe istej Gardy, ktorej obrázky si tu s veľkým oduševnením posielal.
Citujem:"to si vystihol, napriek všetkym tym klamstvam a medialnemu tlaku..." - akým klamstvám a akému tlaku? Prosím, nepíš mi tu znova o tráve a partnerstvách teplých, to sme tu už čítali na sto krát a na sto krát som objasňoval dôvod neprítomnosti týchto bodov v programovom vyhlásení. Takže kľudne daj tie klamstvá a ten tlak, nech to môžeme rozobrať (píšeme o SAS, že áno).
Citujem:"To, že Fico sa fintí so židmi nie je nič nove, pokiaľ viem, tak aj Kaliňak, Počiatek, Beňová su židia (Mimochodom aj Radičová vraj je židuľa)" - použijem tvoju vlastnú odpoveď - čo to je za argument?
(IMHO, tie propagandistické obrázky mi pripominajú istý režim, iste uhádneš, ktorý)
tehla napísal: Otázka: Dobry, trochu off topic. Mohli by ste priblizit Vase dojmy z konferencie Bilderberg 2005.
Ivan Mikloš, podpredseda SDKÚ-DS: Top stretnutie top biznis lídrov Európy a sveta. Veľmi dobrá neformálna diskusia.
-
Anem
Star
Nicholsonová, Galko, Krajcer ...no SaS bohvieako nezačína s tou odbornosťou...
-
tehla
Seth –ty cez nenávisť ku Ficovi nevidíš, čo za zberba sa posadila do kresiel, to je cele. Aj ked predtym to tiež bola zberba, ale pochopte, že na zadlžovanie je nastavený súčastný finančný systém. Vy si naozaj myslíte, že Radičova nebude zadlžovať? Respektive, že sa jej ten dlh podari splatiť? Ten dlh je nastaveny tak, že sa splatiť neda, iba bude hrabať ešte viac peňazi od Slovakov k bankárom, prípadne rozpredávať ďalšie majetky.
Ešte k tej schôdzi. To, že bola pred 5-rokmi znamena, že už to je pasé? Na tu schôdzu sa len tak hocikto nedostane, čiže to hovori o Miklošovi, čo je on vlastne zač, tak ako nepovieš, že veď „niekto“ bol predsedom KSS už pred 20-rokmi, no a čo?
Ešte k tej schôdzi. To, že bola pred 5-rokmi znamena, že už to je pasé? Na tu schôdzu sa len tak hocikto nedostane, čiže to hovori o Miklošovi, čo je on vlastne zač, tak ako nepovieš, že veď „niekto“ bol predsedom KSS už pred 20-rokmi, no a čo?
Naozaj? Poznaš ich? Cely čas tvrdiš, že nemame sudiť vopred tuto vladu (napriek tomu, že ju už pozname). Čo urobili take hrozne? Čoho sa bojiš, že budu vraždiť ciganov? To by sa určite nestalo..Tiež mi na nich viacero veci vadi, ale to mi vadi na všetkych vo vlade...(rozdiel medzi jobikom a ĽS-NS je dosť veľky. pospolitosť nechce ku Slovensku pripajať cudze uzemia)seth82 napísal:K Slovenskej Pospolitosti napíšem iba toľko, že je to banda primitívov, ktorú majú na opačnej strane Dunaja v podobe istej Gardy, ktorej obrázky si tu s veľkým oduševnením posielal.
Pisal som o celej vláde a tie klamstva tu už boli stokrat rozoberane.seth82 napísal:Takže kľudne daj tie klamstvá a ten tlak, nech to môžeme rozobrať (píšeme o SAS, že áno).
Uhádol som, ale tento režim nie je pre Slovákov o nič lepší...povedal by som, že ešte horší, tým nechcem volať po jeho návrate, samozrejme (práve v tom uniformovanom producírovaní by sa mala pospolitosť spamätať, podobne ako rôznymi provokáciami a vyvolávaním asociácií s hlinkovou gardou, lebo na ľudi to nerobi dobry dojem)seth82 napísal:(IMHO, tie propagandistické obrázky mi pripominajú istý režim, iste uhádneš, ktorý)
-
seth82
Darca
tehla: ty zasa cez nenávisť voči židom a pravici vopred predpovedáš, aká čvarga nám to tam zasadla. Dúfam, že to s tým systémom nastaveným na zadĺžovanie nemyslíš vážne...Kdeže sme napísali, že Radičová nebude zadĺžovať? My na rozdiel od poniektorých tuná iba konštatujeme, čo sa dialo a nevieme ešte, ako sa bude správať terajšia vláda, a to vo všetkých smeroch. Tam je ten rozdiel - ja to vidím otvorene, ty a ostatní odporcovia vidíte koniec tunela už teraz, pričom vôbec netušíte, ako to celé dopadne. Kto a kde preboha tvrdil, že sa jej ten dlh podarí splatiť? To by sa nepodarilo, ani keby tam bol sám heľkopater, pretože z tých sračiek sa tak skoro nevyhrabeme, to je jasné každému. Zasa predbiehaš a predpovedáš, čo sa bude diať. Zas a znova.
Ešte k tej schôdzi - ja to budem aplikovať na Fica, áno? : "To, že prestal vládnuť pred pár mesiacmi znamená, že je to už pasé?"
Tebe sa nepáči moja reakcia na Pospolitosť, hlavne že ty tu pravidelne odsudzuješ celú terajšiu garnitúru na čele s Radičovou, Miklošom a Dzurindom, ako keby si s nimi denno-denne večeral. Čo ty o nich vlastne vieš (nie žeby som ja o nich niečo dôverné vedel)? Nie práve o týchto osobách, ale všeobecne - tiež by som to vedel aplikovať na tú pospolitosť - viem o nej to, čo pozberám zo zrniek v médiách (či už tých, ktoré sa ti páčia, alebo z ich vlastného blogu), presne tak ako ty "poznáš" terajšiu garnitúru z podobných zdrojov.
Ja sa Pospolitosti nebojím - ja sa pozastavujem nad totálnou absenciou iných vecí v ich programoch, ako je maďarská otázka, cigáni a židia. To je asi tak všetko. Dá sa na to aplikovať presne to, čo som tu jeden čas IvanoviSK písal o ĽS-NS, opakovať sa nebudem, ak chceš, pohľadaj si to.
Tie klamstvá tu neboli rozoberané, pretože vy dookola iba opakujete svoje o marihuane a teplých, pričom som to tu už tiež sto krát vysvetľoval. Ak to nevie niekto pochopiť - teda základé pravidlo akcie a reakcie, tak to už nie je môj problém...
Ten režim nie je o nič horší ako ten, ktorý u nás propaguje Pospolitosť. Je to tiež iba banda figúriek, ktorá existuje iba vďaka akcii Jobbiku - bez nich a bez kadejakých šíričov týchto žabo-myších vojen by ich existencia stratila akýkoľvek zmysel - aj v prípade Jobbiku a aj v prípade Pospolitosti - jedna bez druhej by jednoducho nemohli existovať (samozrejme, zarátať treba aj ĽS-NS, dvanásť žúp v Maďarsku a podobných "nacionalistov). Jediný rozdiel medzi nimi je, ako si sám napísal, neexistujúca územná požiadavka Pospolitosti, to je tak všetko...
Ešte k tej schôdzi - ja to budem aplikovať na Fica, áno? : "To, že prestal vládnuť pred pár mesiacmi znamená, že je to už pasé?"
Tebe sa nepáči moja reakcia na Pospolitosť, hlavne že ty tu pravidelne odsudzuješ celú terajšiu garnitúru na čele s Radičovou, Miklošom a Dzurindom, ako keby si s nimi denno-denne večeral. Čo ty o nich vlastne vieš (nie žeby som ja o nich niečo dôverné vedel)? Nie práve o týchto osobách, ale všeobecne - tiež by som to vedel aplikovať na tú pospolitosť - viem o nej to, čo pozberám zo zrniek v médiách (či už tých, ktoré sa ti páčia, alebo z ich vlastného blogu), presne tak ako ty "poznáš" terajšiu garnitúru z podobných zdrojov.
Ja sa Pospolitosti nebojím - ja sa pozastavujem nad totálnou absenciou iných vecí v ich programoch, ako je maďarská otázka, cigáni a židia. To je asi tak všetko. Dá sa na to aplikovať presne to, čo som tu jeden čas IvanoviSK písal o ĽS-NS, opakovať sa nebudem, ak chceš, pohľadaj si to.
Tie klamstvá tu neboli rozoberané, pretože vy dookola iba opakujete svoje o marihuane a teplých, pričom som to tu už tiež sto krát vysvetľoval. Ak to nevie niekto pochopiť - teda základé pravidlo akcie a reakcie, tak to už nie je môj problém...
Ten režim nie je o nič horší ako ten, ktorý u nás propaguje Pospolitosť. Je to tiež iba banda figúriek, ktorá existuje iba vďaka akcii Jobbiku - bez nich a bez kadejakých šíričov týchto žabo-myších vojen by ich existencia stratila akýkoľvek zmysel - aj v prípade Jobbiku a aj v prípade Pospolitosti - jedna bez druhej by jednoducho nemohli existovať (samozrejme, zarátať treba aj ĽS-NS, dvanásť žúp v Maďarsku a podobných "nacionalistov). Jediný rozdiel medzi nimi je, ako si sám napísal, neexistujúca územná požiadavka Pospolitosti, to je tak všetko...
Citujem NIcholson- ovú z jej blogu-Anem napísal:Nicholsonová, Galko, Krajcer ...no SaS bohvieako nezačína s tou odbornosťou...
MULTIKULTURALIZMUS A TOLERANCIU K AKEJKOĽVEK FORME INAKOSTI POVAŽUJEM V 21. STOROČÍ ZA SAMOZREJMOSŤ.
http://blog.aktualne.centrum.sk/blogy/l ... itemid=680
druhý odstavec, druhá veta
Toto je čo za úkaz?
-
seth82
Darca
Tento úkaz je jednou z tých najváčších chýb SAS. Asi takto môžem vyjadriť svoj názor na túto prehnane liberálnu osobu.
-
Anem
Star
trošku mi vadí to modročervené ponímanie Slovenska či sveta, i keď beriem pozitívnejšie túto vládu pred tou bývalou ,táto má dosť chýb i tá predošlá mala nejaké pozitíva...
-
kj37
Light Star
Zda sa, ze v tom SaS su sami curaci...seth82 napísal:Tento úkaz je jednou z tých najváčších chýb SAS. Asi takto môžem vyjadriť svoj názor na túto prehnane liberálnu osobu.
http://spravy.pravda.sk/ministrovi-prac ... domace_p58
http://nazory.pravda.sk/nieco-tu-nehra- ... ltimePromo
Jeden lepsi jak druhy
Takto už chodí Ivan, antiku strieda stredovek, stredovek renesancia, viktoriánske doby hippies, ľavicu pravica, absolútnu rovnosť diverzita, konzervativizmus liberalizmus.. ak ťa to poteší ja osobne som liberál len v oblasti ekonómie a niektoré spoločenské tendencie aj mne robia vrásky. Ale svet nie je čiernobiely pravda. A všetkého veľa škodí, aj konzervativizmu, ale aj liberalizmu.IvanSk napísal:Toto je čo za úkaz?
-
Anem
Star
No čo som o ňom počítal tak je to vraj dosť dobrý odborník a na tému práce sa vraj dosť vyzná, ale toto nie je práve naj vizitka (i keď Mihal má v pravdu v tom smere že každý je strojcom vlastného šťastia a viacerí čakajú že sa o nich postará štát)... uvidíme čo sa z neho vykľuje , horšie ako Tomanová sa to však asi nedá.[/quote]kj37 napísal: Zda sa, ze v tom SaS su sami curaci...![]()
http://spravy.pravda.sk/ministrovi-prac ... domace_p58
http://nazory.pravda.sk/nieco-tu-nehra- ... ltimePromo
Jeden lepsi jak druhy
Aj mne to červeno-modré vadí, ale čo už. Iné strany tu nemáme.
ČO keby som bola FIALOVÁ ?!
-
Anem
Star
Strany typu SNS,HZDS či KDH mi prídu také že im to jedno kam patria hlavne aby vládli.Klingonka napísal:Aj mne to červeno-modré vadí, ale čo už. Iné strany tu nemáme.
-
seth82
Darca
kj37: S oboma článkami v podstate súhlasím, hoci oba sú na tú istú tému. Mihál strieľa dosť povedľa, hoci ja osobne som do zahraničia odišiel, chápem však, že dosť veľa ľudí má doma aj iné záväzky, takže tak jednoduché to nie je...Aspoň ten dríst o tom, že koľko mesačne minie, si mohol nechať pre seba, pripadá mi to ako totálne zbytočná informácia, ktorá mala ľudí buď nasrať, alebo ohúriť (i.e. samochvála)...
Uvidíme, či bude svoj úrad viesť odborne a s dobrými výsledkami, alebo bude iba trepať do vetra a púšťať na verejnosť blbosťi...
Uvidíme, či bude svoj úrad viesť odborne a s dobrými výsledkami, alebo bude iba trepať do vetra a púšťať na verejnosť blbosťi...
-
KaptMichal
King
Nejaký rýchlokurz správania sa na verejnosti by mali dostať všetci zo SaS, alebo aspoň väčšina z nich... Jedna vec hovoriť otvorene, druhá chváliť sa svojim príjmom a utrácaním. Možno sa vo veci vyzná ale je mi z neho zle.
Toto ten týpek teda strelil pekne vedľa. 
No SaS sa mi prestava pacit, dam vlade 100 dni a potom budem hodnotit, ale Mihalove vyjadrenie je mimo. Dalsia vec - http://www.sme.sk/c/5481901/matovic-sas ... adila.html
Neverim, ze by bol problem zaradit do programoveho vyhlasenia aspon nejake body z programu OL, napriklad ten, ze ked urad nedodrzi zakonnu lehotu, tak bude musiet vratit poplatky, pripadne veci tykajuce sa trestov pre poslancov nechodiacich do prace, navrat bicyklov a psov do lesa, pridavky na dieta v zavislosti od dochadzky, atd.
Z hladiska vladnutia a nakladov su to pomerne nevyrazne veci, ale mohli by tym dat najavo, ze na OL uplne nekaslu.
Neverim, ze by bol problem zaradit do programoveho vyhlasenia aspon nejake body z programu OL, napriklad ten, ze ked urad nedodrzi zakonnu lehotu, tak bude musiet vratit poplatky, pripadne veci tykajuce sa trestov pre poslancov nechodiacich do prace, navrat bicyklov a psov do lesa, pridavky na dieta v zavislosti od dochadzky, atd.
Z hladiska vladnutia a nakladov su to pomerne nevyrazne veci, ale mohli by tym dat najavo, ze na OL uplne nekaslu.
No áno, to sú také strany "do počtu".Strany typu SNS,HZDS či KDH mi prídu také že im to jedno kam patria hlavne aby vládli.
Chúdatenko Matovič
Poznám aj ľudí, ktorí v zahraničí ani pracovať nemôžu.
Fialová rozumej toto
ja suhlasim s mihalom. Je to asi jediny clovek zo sasky, ktoreho ako-tak mozem. Citali ste vobec ten jeho rozhovor, alebo ste si len precitali par viet vytrhnutych z kontextu? Ved on nikoho nenabada aby vycestoval do zahranicia. Hovoril iba o tom, ze ak clovek zaraba 400 eur, ze by mal nieco podniknut pre to, aby ten prijem bol vacsi a v krajnom pripade si najst pracu v zahranici. A co ked potrebuje 6,000 eur mesacne? Socialny ministrer Pociatek ma prijem ovela vacsi ako Mihal a ste s tym spokojni. Pociatek si da vybudovat kupelnu a podlahu v garazi za miliony a vas, sudruhovia, rozculuje to, ked niekto potrebuje 6.000 € na mesiac. Pozrite sa ake odmeny dostala statna tajomnicka(nominantka SMERu SD) na ministerstve spravodlivosti. To boli nespravodlive peniaze. Ked robil Mihal na svojom a za svoje nech ich ma.
-
KaptMichal
King
Ako minister sa tým nemá čo chváliť a uberá to jemu a nie nám. Ale to je tak, keď hocijaká "zberba" ide do parlamentu a nevie sa správať.ma prijem ovela vacsi ako Mihal a ste s tym spokojni.
anonymný karmista :