Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: takže ak sa niekomu nepáčia kresťanské relácie, atď, tak automaticky podporuje židov, židovskú propagandu a vlastníctvo médií židmi? A nenachádzaš židov aj keď otváraš tuniaka alebo chladničku? Lebo to sa mi už zdá doslova choré, kde všade dokážeš pripliesť židov a ich "nadvládu". A čo sa týka toho STV vs. SME - lepšie čítať SME alebo ešte lepšie aj cifry na čiarových kódoch balených výrobkov, ako čítať prop a podobné veci. A áno - na čo mi je STV? Do hokejových / futbalových MS som na STV ani nepomyslel, čím je tak výnimočné, tak špeciálne? Iba tým, že je vlastnená a teda kontrolovaná štátom (veď to predsa nemôžeš dopustiť, teraz bude podľa najnovších spikleneckých teórií STV kontrolovaná feťákmi, teplými a Maďarmi...).
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Najlepsie na tom vsetkom je, ze vacsina z Vas, praviciarov sa odvolava na zo zapadu riadene, zidovkse medium SME a vy im slepo verite. Jedna vec je nemat rad Fica ale druha nestratit vlastny nazor. Seth, ty si myslis, ze SME je nestranne? :D Alebo povedz, ktore mienkotvorne medium je podla teba nestranne? Urcite .tyzden, ten bude urcite nestranny a nezaujaty ked si v Bratislave zaplatil billboard s preskrtnutym Ficom... Ako vobec mozes ocakavat ze budu tito novinari hodnotit diane vo svete/na SR nestranne a hlavne OBJEKTIVNE. Akohnahle niekto hovori o takychto veciach je konspirant a clovek zblbnuty roznymi propagandami.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

KaptMichal napísal:Najlepsie na tom vsetkom je, ze vacsina z Vas, praviciarov sa odvolava na zo zapadu riadene, zidovkse medium SME a vy im slepo verite.
Okrem teba také niečo tvrdí kto? Možno ľudí súdiš podľa seba a ak tebe stačí na získanie obrazu jediné médium (jediný zdroj informácií), nemusí to tak platiť aj o všetkých ľudoch.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

KaptMichal: ty si ďalší z tých členov, ktorí sa pridajú do diskusie systémom "in medias res"...Za prvé, kdeže som ja napísal, že ja verím iba SME? Kdeže som ja napísal, že SME je nestranné? Prečo by som ti mal menovať médiá, ktoré sú nestranné, keď sám viem, že také neexistujú a ja som nikde netvrdil opak? Takže ešte raz, kde som napísal, že novinári hodnotia všetko objektívne a nestranne? Zároveň ťa poprosím papierový/elektronický dôkaz o tom, že SME je židovské médium a že je zo západu riadené.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Oni si racej precitaju alternativne platky tzv. rusofilne antizapadne zumpy ako Prop ci Zvedavec (vsetko zapadne zle, vsetko vychodne dobre) kde uzivatelom, ktory maju odlisny nazor mazu clanky, prispevky a konta. Samotny pripad o sebe je SNSacka propaganda Extra Plus.

Naustale sa narazaju ake su media antificovske a zapadne. A pritom napr. JOJ, TA3 vlastni Fickova JT. STV - Fickova propaganda. Pravda - Fickova JT. Jedine Markizu vlastni CME/WB.

A ked su zapadne spravodajske agentury take "sionisticke/zidovske" tak kto my vysvetli preco na fotke v pripade utoku na flotilu pri Gaze aktivistovi VYMAZALY z ruky noz! Preco ked Izrael bombardoval Bejrut zas na fotkach dorobili cierne mracna?! Skutocne nahoda!
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ok tak takto, seth vacsina "najvelkohubejsich" anitficistov cita jedine SME, popripade stranky tipu antifico atd., pojal som to trosku vseobecnejsie lebo ked som tak prebehol strany tak som tu videl odkazy na sme takze sa to len dalej potvrdzuje. Bohuzial vacsina ludi tu "nestrannost" medii nevidi.
MakeFake : Ja viem posudit co je dobre a co zle aj bez toho aby som si to precital v novinach alebo na internete, rusofil urcite niesom a ani zastanca Fica. Len ako tak pozeram vacsina ludi vidi svet cierno-bielo (bud si s nami alebo proti nam, fico vs. antifico).
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Na Sumracnej uz makaju:
http://www.sme.sk/c/5454036/figelovi-pi ... losny.html
Tento list prisiel obyvatelom velkych miest do schranky.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

KaptMichal:No vidíš, ale zovšeobecňuješ aj ďalej...Na stránkach antifico a podobne sa nikto nič nedozvie, pretože to nie sú spravodajské portály, ale jednoznačne zamerané na jedinú vec. No a čo sa týka "nestrannosti" médií, akéže to médium mám sledovať, aby som bol "nestranný"? Lebo ja u nás také nepoznám :)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

MakeFake napísal:Oni si racej precitaju alternativne platky tzv. rusofilne antizapadne zumpy
Všetko čo je "antizapadne" je žumpa a čo je "prozapadne" je to správne?
MakeFake napísal:(vsetko zapadne zle, vsetko vychodne dobre) kde uzivatelom, ktory maju odlisny nazor mazu clanky, prispevky a konta.
Pokiaľ viem to je stará známa prax toho tvojho Sme, už nie jeden človek sa sťažoval, že mu odstránili príspevok, konto, alebo aj celý blog, lebo uverejnil niečo, čo sa nezhoduje so smetiskovým svetonázorom.

http://beo.sk/masmedia/998-svata-cinnos ... anit-zidov
MakeFake napísal:Naustale sa narazaju ake su media antificovske a zapadne. A pritom napr. JOJ, TA3 vlastni Fickova JT. STV - Fickova propaganda. Pravda - Fickova JT. Jedine Markizu vlastni CME/WB.
Jasne, jasne, jedine Markiza, všetky ostatne media su pro-fico anti-pravica
MakeFake napísal:na fotke v pripade utoku na flotilu pri Gaze aktivistovi VYMAZALY z ruky noz!
Prílohy
...
...
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

KaptMichal napísal:vacsina "najvelkohubejsich" anitficistov cita jedine SME, popripade stranky tipu antifico atd.
Tvoj osobný výmysel a ukážka toho ako dokážeš nachádzať tú svoju pravdu. Ja som odjakživa antifico a netajím sa tým nijako. SME je tiež očividne antifico nech už je v jeho pozadí čokoľvek. Použijem konkrétny článok od Sme preto lebo mi aktuálne vyhovuje ich postoj, ktorý je v tom konkrétnom prípade v zhode s mojím. To vonkoncom neznamená, že čítam len Sme, alebo že sú smerodajný pre môj názor, alebo že ma niekto môže stotožňovať s pozadím Sme atď. Keďže je nad slnko jasné, že objektívne médium nejestvuje, nevidím v tom nič nepochopiteľné.
KaptMichal napísal: Bohuzial vacsina ludi tu "nestrannost" medii nevidi.
Naopak, každý vidí, ale každý využíva na podporu svojho názoru čo má k dispozícii.

Za svoju antifico históriu som postol x článkov zo Sme.sk. Chce mi niekto povedať, že ak Fico spravil prešľap a ja na to upozorním článkom od antifico média tak to mení niečo na veci, že Fico pochybil?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Za svoju antifico históriu som postol x článkov zo Sme.sk. Chce mi niekto povedať, že ak Fico spravil prešľap a ja na to upozorním článkom od antifico média tak to mení niečo na veci, že Fico pochybil?
Áno, presne tak. Ide o to, že si tým pádom Žid, podporuješ židovské média a nie si vlastne ani Slovák. :lol:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

KaptMichal napísal:Ok tak takto, seth vacsina "najvelkohubejsich" anitficistov cita jedine SME, popripade stranky tipu antifico atd., pojal som to trosku vseobecnejsie lebo ked som tak prebehol strany tak som tu videl odkazy na sme takze sa to len dalej potvrdzuje.
V pondelok palilo slnko, ze? upal treba osetrit.
MakeFake napísal:Oni si racej precitaju alternativne platky tzv. rusofilne antizapadne zumpy ako Prop ci Zvedavec (vsetko zapadne zle, vsetko vychodne dobre) kde uzivatelom, ktory maju odlisny nazor mazu clanky, prispevky a konta.
Neviem, co to placas o rusofilnych alternativnych platkoch, ale ide zjavne o prevzaty papagajovany nazor a spominane weby necitacas (raz si o nich zavadil a vies ako vyzeraju).
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Neviem kde to napísať tak som sa rozhodol že do tejto témy.Keďže je v názvu zlepenec.Neviem čo bola predchádzajúca vláda.Hneď po voľbách ako je SNS a SMER v opozícii tak by mali aspoň v určitých veciach tvoriť jednotnú opozíciu. Ale Fico si chce zobrať skoro všetky opozičné posty, Slota SMERákov nazýva súdruhmi a Ficovi odkázal aby sa spamätal že už nie je vo vláde :D To presne ukazuje čo ich v vo vláde spájalo. Iba moc, byť pri moci, o všetkom rozhodovať a nahrabať čo sa len dá. Je to aj vidieť po voľbách pred pár dňami ako sa krásne rýchlo vybavovali rôzne zákazky, zmluvy poistené proti zrušeniu vysokou pokutou.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Je na zamyslenie, ako Fico tvrdil, že zmluvu o záchrannom euro fonde nepodpíše, lebo je po voľbách a preto na to už nemá mandát ale štátne zákazky podpisovali do poslednej sekundy, samozrejme aj po voľbách. :lol:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Veď tie zmluvy za to nemôžu, že je po voľbách :D...ako by povedal Mikolaj.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Kampaň vidí červené Slovensko a arogantnú Bratislavu
http://www.sme.sk/c/5459025/kampan-vidi ... slavu.html
fascinujuce, to nechal vylepit asi ten "nestranny" politicky komentator, co ho propagoval tehla v tom drbnutom povolebnom videu z propu
http://www.hojko.com/post1440996.html#p1440996
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Beardie, nemôžeš sa čudovať, že takéto nálady prevládajú medzi ľudmi, ktorí sú nespokojný so zložením vlády.
Kým ja som dával „nestranných“ komentátorov na videu, ty tu 5-krát za deň postuješ úplne „objektívne“ noviny. Milujem, jak si tu každý postuje z čoho chce, dokonca komunistickú propagandu predsedu KSS , prípadne nenávistné weby typu ateizmus. sk, 20-krát za deň odkaz na SME, ale niekto tu dá raz za čas niečo z propu alebo inej opozičnej stránky a nastáva vzbura. Holt, manipulácia si nevyberá...
beardie
Redeemer
Redeemer

asi si si nevsimol, ze odkazy, co davam, su informacneho charakteru, cize nejde ani tak o obsah clanku ako o prinesenie informacie do diskusie
neviem o tom, ze by prop niekedy pisal denne spravodajstvo ako to robia smeti, takze v tomto je tvoja kritika bezpredmetna
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Keďže to patrí už k novej vláde, hodím to sem.

NR SR: Poslanci si preberajú notebooky a tlačiarne spolu za 1 222 eur

Cena jedného notebooku s príslušenstvom je 1130 eur, čo vďaka rokovaniam o cenách predstavuje úsporu viac ako 30,7 percenta oproti katalógovým cenám výrobcu v čase zostavovania ponuky.

Dnes v internetovom obchode ponúkajú stolové počítače rady T410 v rôznych variáciách od 1 069 po 2 320 eur. Za tlačiareň pre poslancov kancelária zaplatila 92 eur. Spolu tak každý zo zástupcov ľudu dostane výpočtovú techniku za 1 222 eur. Notebooky a tlačiarne po skončení volebného obdobia zostávajú bezodplatne vo vlastníctve zákonodarcov.

Okrem techniky majú zákonodarcovia nárok aj na asistenta, ktorému môžu dať plat 1 600 eur a poslaneckú kanceláriu v regióne za 900 eur mesačne.

Sú to nejaké špeciálne prototypy, ktoré za nich budú pracovať? Môže mi niekto povedať, k čomu sú im také drahé notebooky? Tieto NB už asi boli schválené pred novou vládou, čiže sa to zrušiť nedalo, ale ak hej a chceli šetriť, mohli začať tu :D

Btw. 150 poslancov * 1222 Eur = 183 300 Eur, pekná suma a pritom myslím, že by kvalitu zohnali aj za polovicu.
beardie
Redeemer
Redeemer

notas za liter nie je az taky drahy, v minulosti dostavali notasy za 60 000+ SKK, teraz je to polovica
Napísať odpoveď