Prax mimo skolu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Prax mimo skolu
zdravim , hladal som temu kde by som nasiel odpoved no nenasiel som .. tak zakladam a pytam sa ... chodim na SOS odbor Mechanik PC Sieti .. som prvak a prax mam normalne v skole .. nakolko je to tam o zivot prezit
z radsej neuvedenych pricin najradsej by som tam nebol .. preto by ma zaujmalo ci sa neda ist robit niekde do firmy .. ci mi neporadite ci ano .. ak ano kde asi .. do akych obchodov / firiem .. s akym zameranim ? ... alebo ci to ma kazda skola inak .. no proste vase nazory skusenosti a pod
najjednoduchsie by bolo asi sa spytat v skole vsak ? lenze tam je to divne .. ked sa spytam zastupca hovori nieco ine ako majster .. a riaditel zas nieco ine .. je to nanic .. dakujem 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som skoncil tento rok presne ten isty odbor co mas ty ,u nas to bolo v raci riesene tak ze prvaci druhaci museli byt povinne v skole na odbornom vycviku,v tretom rocniku zopar vyvolenych a tych co si to nejako vybavovali tak mohli praxovat , 4ty rocnik bol u nas povinny ako externa prax vo firmach cize tak
kam chodis na skolu ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
my sme mali prax 4 dni po sebe kazde dva tyzdneOpak napísal:my mame tyzdennu suvislu prax dva krat do roka..musime si vybaviť razitka od nejakej firmy inak pojdeme do školy..všetci to maju len tak po znamostiach..ja mam peciatku od oca
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe