Prazdniny :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Kto je bez caje?

ja nemam holku
197
72%
ja mam holku
76
28%

Celkom hlasov: 273

asasik
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asasik »

Preco hovorite babam cajeee???
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asasik napísal:Preco hovorite babam cajeee???
lebo niekde, tusim na Vychode sa im tak hovori. a tusim aj tmavsi spolubcania im dako podbne nadavaju :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tak takto to tu je.... tebe to moze byt cudne....mne bolo zase cudne ked som prisiel do presova a pocul som ze pirana.... no nastal vybuch.. :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

napr. mne sa to vobec nepaci, znie to tak blbo :(
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

lebo....aaa hovor k teme ak nieco chces :wink:

mirak2 : u mna to je presne tak isto s prazdninami..muuka nuda nic...kazdy na mna kasle...sem tam v ecer niekde chodim alee ta to je nic..ani peniaze ani brigada hlaven ani ziadna holka :( mno co uz..
inacu z je nas 62 ludi bez holiek,alebo baaab,alebo cajii...neviem ako to mam povedat aby to kazdemu vyhovovalo :)
asasik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mauec napísal:lebo....aaa hovor k teme ak nieco chces :wink:

mirak2 : u mna to je presne tak isto s prazdninami..muuka nuda nic...kazdy na mna kasle...sem tam v ecer niekde chodim alee ta to je nic..ani peniaze ani brigada hlaven ani ziadna holka :( mno co uz..
inacu z je nas 62 ludi bez holiek,alebo baaab,alebo cajii...neviem ako to mam povedat aby to kazdemu vyhovovalo :)

nebudem hadam vytvarat temu len tak pre nic za nic a v tejto teme je caja zahrnuta preto som to napisala tu... :P

a inak co sa tyka prazdnin a partnerov tak nemusi byt partner na to aby si clovek prazdniny uzil ale tak je to krajsie:)
asasik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Tak takto to tu je.... tebe to moze byt cudne....mne bolo zase cudne ked som prisiel do presova a pocul som ze pirana.... no nastal vybuch.. :lol:

:D tak to uz hej...nedavno v show billa cosbyho bolo ze hamburgery sme :? musime pre chlapov nieco vymysliet:P
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

asasik napísal:nebudem hadam vytvarat temu len tak pre nic za nic a v tejto teme je caja zahrnuta preto som to napisala tu... :P

a inak co sa tyka prazdnin a partnerov tak nemusi byt partner na to aby si clovek prazdniny uzil ale tak je to krajsie:)
oki ja sa nehadam:D...a hej prazniny mozu byt aj bez caje fajn..alee aj tak to neni ona..ona ti ich spriijemni...a mne chyba uz aj to ze niekto by na mna daval pozor ze kde som bol a skym som bol a take :) a hlavne nocne bozky pri hviezdach :smt057
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

asasik napísal::D tak to uz hej...nedavno v show billa cosbyho bolo ze hamburgery sme :? musime pre chlapov nieco vymysliet:P
My sme len sraci.... nic viacej...nic ine k nam nesedi... na rozdiel...

A xcel by som dopovedat ze ako to skoncilo... dnes som bol u nej vsetko jej mama tam... na obed som bol pozvany :D a potom flip sme isli vonku zacala trepat ze aky je miste Roman Lisivka (kosicka sk8 scena) chytil som nervy z nej... a tak to skoncilo ze uz ani chut sa s nou bavit nemam.... No ale dnes iden na sukromnu party... tak dufam ze si to nejak vynahradim.... :twisted:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

asasik napísal::D tak to uz hej...nedavno v show billa cosbyho bolo ze hamburgery sme :? musime pre chlapov nieco vymysliet:P
podla mna pomenovanie "caja" vacsinou pouzivaju vychodniari. Tymto nechcem urazit vychod je to len mala technicka poznamka ktoru som postrehol.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

MystiQ napísal:napr. mne sa to vobec nepaci, znie to tak blbo :(
zdielam tvoj názor, ja tak baby nevolám
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

audiotrack napísal:zdielam tvoj názor, ja tak baby nevolám
ani ja tieš sa pripajam mam taky pocit že je to s ciganske slovo aspon som tak počul a nepači sa mi to
asasik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:My sme len sraci.... nic viacej...nic ine k nam nesedi... na rozdiel...

A xcel by som dopovedat ze ako to skoncilo... dnes som bol u nej vsetko jej mama tam... na obed som bol pozvany :D a potom flip sme isli vonku zacala trepat ze aky je miste Roman Lisivka (kosicka sk8 scena) chytil som nervy z nej... a tak to skoncilo ze uz ani chut sa s nou bavit nemam.... No ale dnes iden na sukromnu party... tak dufam ze si to nejak vynahradim.... :twisted:
drzim palce ;) ale neprezen to :P
a sraci nie ste..najdu sa taki to je pravda ale este stale verim na dobrych typkov:)a myslim ze ich je vela...
a niekde som pocula ze ste domace zvieratka :oops: ale nastastie to pravda nie je:)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

prosex napísal:podla mna pomenovanie "caja" vacsinou pouzivaju vychodniari. Tymto nechcem urazit vychod je to len mala technicka poznamka ktoru som postrehol.

tak unas v Ke hovria seci bud caja alebo holka potom este j*backa alebo cicka :lol:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ako tak na to pozeram nie som sam bez baby, ale mozem si aspon uzivat cele leto :D
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

spiro napísal:tak unas v Ke hovria seci bud caja alebo holka potom este j*backa alebo cicka :lol:
anoo to je pravda :) ale ja ich vola iba caje...alebo popripade HOLKY...az tak ich nevolam ze cicky abo tak...to je uz trapne a onicom :roll:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

mauec napísal:anoo to je pravda :) ale ja ich vola iba caje...alebo popripade HOLKY...az tak ich nevolam ze cicky abo tak...to je uz trapne a onicom :roll:
to iba kamos on tak vola kazdeho ci caju ci chalana :D a j*backa iba ak je fuckt ta holka dobra :smt009
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

ja som mal len na jeden deň, len problém bol že bola z Česka a na druhý deň odišla. Inak nemám žiadne štastie na baby. Už my dokonca je** stoho :?
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

spiro napísal:to iba kamos on tak vola kazdeho ci caju ci chalana :D a j*bačka iba ak je fuckt ta holka dobra :smt009
j*bačka to tuším tak volajú pekné baby v Bratislave a v okolí. Ja to slovo tiež používam odkedy som to počul a u nás na juhu vo VK som už dosť veľa ľudí to naučil. Je to také nezvyčajné slovo pre nás na juhu. Ak baby sú j*bačky tak potom chalani sú čo? j*báci ? "hej pozri aký j*bák" :lol:
Goalkeeper
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Goalkeeper »

ja som mal a teraz chcem dalsiu :)
Napísať odpoveď