Prečo chodíte na hojko.com?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prečo chodíte na hojko.com?

Príspevok od používateľa pinacolada »

cakam vase komplexne nazory preco chodite na hojko.co na fore hladate?preco tu travite cas?co sa vam tu paci?co naopak nie?kolko casu tu denne travite?ktora miestnost je podla vas najlepsia??dufam ze sa to tu rozbehne.

[toto je pokusna tema ktoru som avizoval ze zalozim v teme upadok(tam su aj blizzsie pravidla na prvej strane).veduci diskusie som ja takze na modov zabudnite.nebojte sa budem sa snazit byt nestranny.hovorim vam kludne si otvorte hubu.kludne sa pohadajte,menujte kto vam tu vadi.poprosim aby ste tu nekarmovali jak saleny :P ]
//schweek:o tom som nevedel.asi to bude uz riadne mrtva tema.ale ved nechajme tomu volny priebeh.uvidime kam to dospeje.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Keď mám problém, sem ho poviem a vždy mi istý ľudia vedia poradiť, niekedy nadobúdam pocit že by som si s niekým rozumel aj ako kamarát a tak- preto. A raz sa teším na to, keby mi niekto napísal že som mu práve JA pomohol svojou radou, na to čakám, vtedy budem spokojný :)
Ale tak všeobecne, málo ľudí sa dokáže tak otvoriť osobne ako tu, takže najlepšia miestnosť- láska a vzťahy.....
Ale táto téma nemá budúcnosť imho... za pár príspevkov sa to tu zvrtne na bohviečo...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pina , mám taký pocit , že takéto niečo sa tu už nachádza
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Síce som sa tu zaregistroval iba včera ale mám pocit že toto fórum má narozdiel od iných úroveň,celkovo sa mi to zapáčilo, zaujímavé témy a názory, moje obľúbené miestnosti zatiaľ sú zatiaľ: Voľná diskusia - Životný štýl,cestovanie, - Ostatné - Mobilné telefóny - Pomoc :)
Ale táto téma nemá budúcnosť imho... za pár príspevkov sa to tu zvrtne na bohviečo...
Ja viem načo...určite na karmu :lol: :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Už dlho som sa odhodlával založiť tému - Čo vám prinieslo hojko.com - no už netreba. Kto skôr príde ten skôr melie.
Ale k veci. Odpoveď bude viac - menej prozaická. Prihlásil osm sa sem už 25.06 tomu budú 2 roky. Za tú dobu snáď nebola chvíľa, kedy by osm bol zapochyboval, že by som urobil zle. Už prvý mesiac som nastavil hojko ako homepage a zostalo to tak až doteraz. Myslím, že sa tu vymodelovalo spoločenstvo ľudí, ktorí si majú čo povedať a pestrosť názorov vždy podnecuje k diskusii. Dá sa tu nezáväzne podiskutovať o najrozličnejších témach a pokiaľ dakomu poradíte v E&V tak z toho máte aj naviac dobrý pocit, že vaše skúsenosti môžete posúvať ďalej. Vo všeobecnosti je hojko veľmi dobrým prostriedkom na relax, diskusiu, pomoc iným/sebe, poradenie - sa, alebo iba tak na zabitie nudy. Keď kedysi aktívne žila aj politika, tak som aj tam rád prispieval, ale myslím, že tam sa úpadok prejavil najmarkantnejšie - bohužiaľ. No dobrým znakom je, že nám sem stále prúdia nový užívatelia s novými nápadmi a témami na diskusiu. /príklad Theking/ :wink:
toľko k téme, teraz k úpadku. Myslím že bol/je? spôsobený nedostatkom argumentov, proste oheň diskusie vyhorel a udržiava sa už iba v niektorých témach, prípadne nových. Je to imho nedostatočnou aktivitou nováčikov, ako aj mierne laxným prístupom starších užívateľov - česť výnimkám v oboch prípadoch. Riešenie? Prispievať, polemizovať, viesť výmeny názorov, konštruktívne argumentovať, proste robiť to, na čo je :aasmile24: určené!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zabijam tu cas... popri tom ako chatujem a stahujem :P

// P3Bo
hehe.. srandista jeden :lol: :wink:

// aha.. ece tie miestnosti.. no nechodim do miestnosti politika... erotika, hladam, ostatne, navody, linux, Pripomienky a návrhy, zivot styl a cestovanie... a najradsej mam miestnost POMOC :P
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Šu-Do napísal:zabijam tu cas...
a bavi ma pisat posty atd....
Hmm toto je viacslovny prispevok ? Tak zacnem (toto je ako zraz anonymnych alkoholikov :D ) Chodim sem naucit sa nove veci a zrychlovat svoje reakcie ked chcem obhajovat nejaky svoj nazor. Som tu cez pol roka ale prispevky pisem iba velmi kratku dobu. Bolo to z casti aj preto ze som mal strach ze moje prispevky nejako nebudu vazene ale nelutujem to pretoze som pozoroval co sa na fore dialo a vela som sa naucil aj pri tom. Myslim ze to je/bol efektivne straveny cas a mam taky dojem ze hojko bude moje srdcove forum na ktore sa budem vzdy rad vracat a viest plamenne diskusie (dufam ze nie iba o karme :D )

//polityka ?ja mam taky dojem ze politika :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Tak ja som tu už dosť dlho. Trávim tu veľa volného času. Zozačiatku to bolo iba hladanie warezu, neskôr hladanie informácii a nakoniec sa stalo súčasťou môjho bežného dňa. K tým témam: asi je jednoduchšie vymenovať ktoré nenavštevujem ako tie čo navštevujem. Chodím do každej okrem koša a polityky (erotiku len sem tam pozrem). A čo mi toto forum dáva? More skúsenosti. Keď čítam niekoho problém tak sa snažím pomôcť čo ma núti aj trochu hladať na googli alebo iných zdrojoch. A tiež je to veľmi dobrý relax. Veľmi vela ľudí z fora poznám aj cez icq tak to tu berem ako takú veľkú rodinu a každý sa dobré cíti v blízkosti svojích známich :wink:

//edit: koľko hodín denne netuším, tak ale pohybuje sa to medzi 5-12 podľa dňa
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

neviem preco som tu zacal chodit ale viem preco tu chodim momentalne.myslim ze su tu dobry ludia,je tu zabava(no uz pomenej :P ) a hlavne a mozem tu v klude pokecat o mojich zaujmoch a o temach o ktorych proste v reali nemam s kym pokecat.rodicia su zaujaty a rovesnikov netrapi nejaka politika alebo kultura.tych trapi iba chlast a ja sa snazim tomu vymanit aspon prostrednictvom fora a tiez sa tu da dozvediet vela zaujmavych veci.velke plus je ze odkedy tu chodim tak som nadobudol nejaky ten vseobecny rozhlad a zlepsila sa mi schopnost vyjadrovat sa.bez hojko fora by bol moj zivot ako chleba so smalcom bez cibule :lol: neviem ci to bol dobry priklad.

inac zabudlo sa tu na dolezitu podotazku.kolik hodin denne ste online na fore?
Thek_SVK
Professional
Professional

.občas pozriem nové príspevky, daco napisem .. :D

fuha ved ono je to už utorok... :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No jo už je utorok :P
Na hojku trávim všetko čas keď som na nete, aj keď iba v minimalizovanom okne a potom ho refreshnem. Keď to zrátam, tak okolo 5-6 hodiek, niekedy aj viac :shock:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jin napísal:No jo už je utorok :P
Na hojku trávim všetko čas keď som na nete, aj keď iba v minimalizovanom okne a potom ho refreshnem. Keď to zrátam, tak okolo 5-6 hodiek, niekedy aj viac :shock:
ja som tu uz 9 hodin :lol: proste zavislost :D
Thek_SVK
Professional
Professional

zratam to..takze...14 hodin vcera dneska prave 24 minut :lol: :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ani neviem preco som chodim, ale zapacilo sa mi tu :P O dva mesiace to budu uz tri roky co forum funguje a za ten cas sa tu udialo vselico. Neviem si ani predstavit, ze by som presiel na ine forum, kde by som postupne zacinal, zvyknut si na design, na rozlozenie tlacitok :) , na nove nicky a nove avatary, podla ktorych sa orientujem.

Najoblubenejsia miestnost je Pomoc, po nej Internet & siete, Poradna pri kupe a Kultura. Nie nadarmo mam v casti pomoc najviac prispevkov, na opacnu stranu su casti, kde chodim len obcas a aj to len citam (politika, erotika, hladam...). Casti si ale ani tak nevyberam, pretoze si davam zobrazovat nove prispevky a idem do temy kde ma uputa nadpis, takze to je hlavne. Ked je nudny nadpis, tak do temy nepridem. Najlepsie temy su ale tie, kde mystique tvrdi opak ako ja :P

Kolko travim na fore neviem, ale vela nie, mozno tak dve hodinky denne, niekedy taku hodinku viac a niekedy menej. Zalezi najma od nalady a od poctu zaujimavych tem.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No pinacolada - interesantná téma! Tak konečne zistíme, kto má aké pohnútky :P :P
Ja sem chodím asi pol roka. Potrebovala som poradiť, našla som tu pomoc a tak som postupne začala pátrať ďalej, čo fórum ponúka. Je to také príjemné spestrenie a celkom dobré odreagovanie sa po dlhom dni. A najmä je tu dosť veľká koncentrácia ľudí, a tak ak potrebujem poradiť, relatívne rýchlo sa nájde pomoc alebo názor niekoho nezainteresovaného. Navštevujem najmä Voľnú diskusiu, Životný štýl, Erotiku, Kultúru, Pomoc.... Jednoducho, ak ma nejaká téma zaujme, tak nakuknem a pridám vlastný názor. Ak dokážem niekoho povzbudiť alebo mu v niečom pomôcť, celkom ma to poteší :) Chodievam sem väčšinou každý deň tak na max 1 hoďku.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Zacalo to reklamou na skle Azetu Hojko.sk - hry,hudba....09 Jún 2005, 13:23 som sa zaregistroval( skopcene z profilu). Potom som par mesiacov,mozno pol roka stahoval hudbu odtialto a pripadal som si ako velky king :lol: .Ako prisli lamky.net a odisiel z hojka warez som sa zaprisahal ze tu uz nikdy nepridem ( vydrzalo mi to tyzden ). Z odstupom casu to hodnotim, ako to najlepsie co ste mohli urobit, aspon sme sa zbavili takych warezhonicov ako som bol ja.Preco chodim na hojko? Na hojku mi poradia s hocicim , mozem ostatnych presvedcit o svojom nazore, alebo prezentovat svoj nazor bez aby mi fotrovci dali zakaz compu na tyzden :D . Myslim ze drviva vatsina ak nie vsetky moje vedomosti v oblasti vypoctovej techniky pochadza z hojka. Nie ze by ich bolo neako vela ale vdaka aj za tu trochu
P.S premenujte temu na ZDRUZENIE ANONYMNYCH HOJKOHOLIKOV :P
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

su tu niektori rozumni useri, chodim sem kvoli diskusii s nimi a citaniu ich nazorov. rovnako si myslim, ze admini/modi sa o forum staraju a vidiet, ze ho maju radi a nie je im na haku. to si cenim, vidim za forom tie tisice hodin prace a budovania komunity.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ja som na fóre kratučko, asi 5 mesiacov... o fóre som sa dozvedela od priateľa za čo som mu vdačná.
najoblúbenejšia miestnosť je asi voľná diskusia.... a chodím sem preto, lebo sa mi hojko páči... a nepáči sa len mne... ale ako vidím aj ostatným prispievajúcim.... :P rada čítam príspevky ktoré zaujmú a poprípade si z nich zoberiem aj nejaké to poučenie a tak dále... :)

a nakoniec chcem zaželať hojku ešte dlho rokov existencie...a samé dobré príspevky... :aasmile29:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mno na forum som sa prihlasil este za cias ked tu bol warez ... nieco som stiahol a po tyzdni prisli lamky ... na hojka som vobec nechodil az do takeho pol roka dozadu .. (prvy prispevok: 11 Júl 2006, 15:49)... to bola najvacsia chyba aku som urobil ... nezazil som ani lesa ani lammera ... co ma mrzi :(
chodim sem viac menej aby som ziskaval informacie alebo vyvracal bludy niektorych userov na co som aj par krat doplatil :P mno je tu sranda, zistil som ze dost vela ludi ma podobne zmyslanie ako ja, podobne zaujmy a ked som si niekedy v realnom zivote pripadal ako vynimka (napr. klasicka hudba :D ) zistil som ze az taka vynimka niesom ... neviem ci nezadriem ale vytvoril som si svoju tvar :oops: .. dost vela som sa tu dozvedel.. rozsiril prehlad informacii a aaj nazorov ... mno travim tu tak +-3 hodiny a niekedy sa pristihnem ze len refrešujem :D je to nieco ine ... je tu rodinna atmosfera ... mam to tu rad :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vzdy som chcel vediet skade kamos bere taku dobru a novu hudbu az som raz zistil ze to je hojko.. warez ma sem prilakal, no asi po 3 dnoch stadeto aj zmizol a ovela viac casu som travil na lamkach, raz za cas napisal nieco do sportu a to bolo tak vsetko, az v poslednom case som sa hojku zacal venovat trosku viac... co ma tu bavi? vzdy sa tu najdu zaujimave nazory, potom nazory s ktorymi sa chcem podelit ja, poucit sa z niekoho skusenosti a tak... oblubene miestnosti? idem vzdy vpodstate zaradom a vynechavam iba vtipy,politiku,hladam a veci ktorym sa velmi nerozumiem => linux,pretaktovanie a programovanie :P

hojko je inak velmi dobre forum a ja som rad ze som sucast komunity...
Napísať odpoveď