Moj avatar je vlastne logo mojej prezivky. Ak sa dobre pozriete, najdete tam okrem pismena B aj pismeno C - preto BzuCo (povodne Bzu Co. - ako skratka Bzu Company)
Ja mam vsade iny, tu mam z Roseonline. ani neviem preco som si ho dal, proste som sa hral z photoshopom a bolo...Ale skor by som privytal keby tu bola moznost signature. To uz o cloveku nieco povie aj o jeho sikovnosti...toto su len zmensene, zvacsene obrazky niecoho, co sa nam paci...kazdy z vas si mysli ze je cool..ale len ja som
ee, myslis C3PO... ja viem co to je, ale neviem si kua spomenut. tusim to bol taky... skaredy clovek, co nosil masku, tusim mal nieco s nacistami... nesvietili mu tak na modro oci? ... v tom filme tusim hral aj Roden, nie? ako sa to volalo? ... Daredevil?
kinjeril napísal:ee, myslis C3PO... ja viem co to je, ale neviem si kua spomenut. tusim to bol taky... skaredy clovek, co nosil masku, tusim mal nieco s nacistami... nesvietili mu tak na modro oci? ... v tom filme tusim hral aj Roden, nie? ako sa to volalo? ... Daredevil?
presne taqk v Daredevil-e tam bol nejaky typek podobny tomuto,ale iba podobny
kinjeril napísal:ee, myslis C3PO... ja viem co to je, ale neviem si kua spomenut. tusim to bol taky... skaredy clovek, co nosil masku, tusim mal nieco s nacistami... nesvietili mu tak na modro oci? ... v tom filme tusim hral aj Roden, nie? ako sa to volalo? ... Daredevil?
KROENEN a bol vo filme HELLBOY bol masichista a preto mal taky dodrbany xicht a nosil masku oci m ale nesvietili nijako