Mám problém.,.. Kupili sme si wifi router D-link z T-mobile a ked ho chcem pripojiť cez sietovy kabel do notebooku vôbec to nejde ukazuje mi tam taky žltý štvorček čo znamená žiadny pristup na internet... neviete prečo?? nebude to niekde v nastaveniach notebooka?
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 15:52)
teda nie štvorček ale trojholník...
Prečo mi nejde wifi router aspon ako modem?
-
monika1212
Novice
Re: Prečo mi nejde wifi router aspon ako modem?
a blika dioda na routery ze ide internet? aj ten novy router niekto nastavoval?
Kúpa a nastavenie routra u T-com je v ich cene. Router sa zapája na modem T-com a z neho sa pripojuje PC 1-4.
-
monika1212
Novice
no oni nam povedali ak chceme zapojiť wifi tak to máme za 50 eur.. predtým sme mali ten isntý router a išiel v pohode aj na siteovy kabel.. ale išli sme ho reklamovať a dali nam novy.. a tento vobec nejde na sietovy kabel.. 
a cez wifi teda ide?
Nože nechápem, prečo ste reklamovali dobrý a nastavený router. Ale na druhej strane už chápem, prečo chcú za inštaláciu druhého aj platbu. 
treba ten novy iba spravne nastavit a bude to, musis tam zadat pouzivatelske meno a heslo a pojde to
- mas zapojeny kabel aj vo wan porte (teda ten, ktorym ti ide internet domov?) - mala by ti svietit wan dioda (alebo dsl)
- mas nastavene meno/heslo na pristup do internetu? kedze je iny ako ten povodny, mozno nemusi byt nastaveny
- za wifi urcite neplat. to si nastavis sam, urcite ti google podla nazvu routera vyhodi postup
- mas nastavene meno/heslo na pristup do internetu? kedze je iny ako ten povodny, mozno nemusi byt nastaveny
- za wifi urcite neplat. to si nastavis sam, urcite ti google podla nazvu routera vyhodi postup