Prečo muži potrebujú milenky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prečo muži potrebujú milenky?

Príspevok od používateľa jin »

1. Lebo hľadajú u iných žien to, čo nemajú doma a čo im ich partnerky / manželky nemôžu / nechcú poskytnúť.
2. Lebo hľadajú vytrhnutie zo stereotypu - nové dobrodružstvo .
3. Lebo im to doma neklape a už v tom nevidia zmysel, tak strácajú pud vernosti.
4. V prípade, že doma všetko klape, žena stíha v pohode aj manžela / partnera aj dieťa, tak je to čisto-čistá nechutná chlapská chlípnosť a neukojenosť. Ergo debilita a popustenie uzdy pudom.
5. Hladkanie si svojho ega. V tom prípade je jedno, akú má chlap doma ženu, ide mu o to, aby sa cítil ako skutočný kanec, lovec a čo ja viem čo ešte. Fuj.

Ak by sme sa zamerali čisto len na štvrtý bod vyplynulo by nám, že chlapi sú čisto pudové svine, ktorým ide len o rozširovanie svojho genofondu - áno, aj také prípady sú.
V reálnom svete však takýchto príkladov okolo seba však našťastie veľa nevidím. Osobne by som na neveru nikdy ani nepomyslel, našťastie patrím medzi tých šťastnejších, čo majú doma zlato :)

javatar: Veľmi dobré zhrnutie!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

jin napísal:Osobne by som na neveru nikdy ani nepomyslel, našťastie patrím medzi tých šťastnejších, čo majú doma zlato :)
Takto nejako by som to zhodnotil aj ja. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A preco si zeny hladaju milencov? Podla dakych prieskumov (comu sa samozrejme nemusi verit) ich je este viac ako muzov ;)
U oboch pohlavi je to rovnake. Niekedy je to aj z dovodu, ze clovek vidi, ze to uz neklape a coskoro bude koniec a tak si ide uzit inam. Zakazane ovocie chuti najlepsie :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Monogamia nie je cloveku prirodzena, vraj. Som akurat v nocnej citala clanok skoro na pol novin, kde sa tento problem podrobne rozobera a vacsina psychologov sa k tomu nazoru priklana.

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2011, 12:38)
qwerty-xyz napísal:nechcem byt hnusny, ale je to preto lebo niekde dostane to co doma nie. A niekedy aj banalna vec moze taketo nieco sposobit, vzhladom na to ze moja slecna vie o mojom nicku sa o tejto teme viac nebudem rozpisovat. :wink:
Po tom, co si tu uz vsetko popisal, mas zrazu nasrane v gatiach? :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja napriklad na neveru myslim vzdy :D ale to este neznamena ze ju dakedy aj zrealizujem.. jedine zeby to bolo legalne trojka alebo tak... :D :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

brainwirm napísal:ja napriklad na neveru myslim vzdy :D
Ale preco?

Mas priatelku, ktora ti dava vsetko? Preco na to vobec myslis?
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Žiaľ, je to už raz taká "choroba" :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ja myslim, ze je to otazka veku co vsetko prebehne muzovi hlavou ked uvidi pohladnu zenu. U mna osobne to boli v puberte nehorazne prasaciny a teraz si len oci potesim a o par sekund neviem ako vyzerala.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

D4vid, ta "choroba" ta raz prejde, ked budes s niekym na kom ti zalezi, a kvoli jednej noci, alebo 2-3 nociam, prides o niekoho komu na tebe zalezalo a naopak. Na druhu stranu, ked mi na niekom zalezi, tak nebudem robit nic take..

javatar, tak je jasne, ze kazdy sa otoci za peknou zenou/chlapom. Kto povie, ze nie, tak klame. A to je v poriadku. Ale cokolvek viac je nespravne.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pryja, nie nasrane v gatiach, ale zbytocne sa to bude riesit, na fore mi to neporiesi nikto a je to zbytocne, chapes, zbytocne zase bude ze co pisem a preco a co myslim ta a hentak.

P4ra, ---- nemas pravdu. Mas, ale nemas.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Cokolvek na temu zeny od teba je uplne nerelevantne, sorry.
qwerty-xyz

znova sa mylis, ale okej. :idea: Ja ti to neberiem. Stejne na to doplatis.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

S trochou irónie ako hovorí jeden môj známy - "Srdce mám len pre jednu, ale to ostatné (a nasleduje veľavravné mlčanie)...."
Pokiaľ je chlap normálny a má fungujúci vzťah, neexistuje dôvod na hľadanie si milenky.... Pokiaľ k tomu dochádza pri fungujúcom vzťahu, tak sa jedná o patologické správanie....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Samozrejme sa jedná aj o vekovú hranicu (i keď nieje to vždy pravidlo). Hlavne mladý sa potrebujú vybujačiť a počumujú po každom druhom zadku. Ja to tiež robím... Mám frajerku a keď som s ňou je mi dobre, ale keď som sám mám zvieracie myšlienky... Až niekedy uvažujem, či to je ozaj láska, keď ma takéto veci napádajú...
qwerty-xyz

Pinhead napísal:S trochou irónie ako hovorí jeden môj známy - "Srdce mám len pre jednu, ale to ostatné (a nasleduje veľavravné mlčanie)...."
Pokiaľ je chlap normálny a má fungujúci vzťah, neexistuje dôvod na hľadanie si milenky.... Pokiaľ k tomu dochádza pri fungujúcom vzťahu, tak sa jedná o patologické správanie....
hm, akurat ze KAZDY jeden definuje fungujuci vztah inak. :wink: a fungujuci neznamena ze si happy. Ja mozem mat favoritku v perfektnom stave a funkcnu ale ked raz chcem BMW tak chcem BMW, .... --- to bol cisto len priklad. Odvezies sa aj na favorite, len.............chapeme sa.

a niektori sa mozno vozia v BMW a chceli by favorit, ... alebo mercedes, alebo bugatti, alebo neviem co .... preco? no lebo.

vysvetlenie cisto pri pinheada, --- mas vzor 58, ale keby si mal moznost nezastrielas si z XM8 cky?
mas svoju pistol, ale sak si na strelnici, nevyskusas aj glocka? ved kto sa o tom dozvie.

Ja mam ASTON martin DBS , sedim si, vozim sa, a pozriem aj na AMG cko ked kolo mna prefci. Dokonca sem tam vidim aj BMW 7, alebo audi R8 .... chapes, sak preco si neposoferovat.....

kto to nepochopil nevadi.
Zjavne P4ra, ma bugatti V sport, .. a je cely happy ....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hm co Ti ja viem...ako chapem co chces povedat, ale nesuhlasim.

Skus do toho Tvojho pohladu zakomponovat, ze clovek je v tom vztahu, lebo v nom byt chce, nie preto, lebo tak nejak ma to co sa uslo, pricom niekde v kutiku duse chce BMW. On je v tom vztahu a ta jeho je tym BMW.

A preco si neposoferovat? No lebo auta narozdiel od zien nemaju city, ked si posoferujes ine auto je to v poho, ked si posoferujes inu zenu, zradis tym jej doveru a neprejavis jej vobec uctu. To sa neda s autom porovnavat, aj ked chapem co chces povedat.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz: napísal som ti to keď si porovnával ženy s počítačmi, a napíšem ti to aj teraz. Len už sa mi nechce rozpisovať tak ako predtým, tak iba v skratke: si debil. Alebo v tvojej reči, si trápna kalkulačka. Tieto tvoje prirovnania sú úplne hlúpe. Nemôžeš porovnávať človeka so strojom. V žiadnom ohľade, ani výzor, ani charakter (má stroj vôbec nejaký?) ani vlastnosti ani nič
qwerty-xyz

MOZES porovnavat cloveka so strojom . . .
aspon pre potreby toho co som chcel naznacit, ... :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no nie, nemôžem. Lebo vo svete ľudí je to nevera, kým v tvojom svete to je vyskúšanie
qwerty-xyz

ked o tom nikto nevie, je to vyskusanie. nevera to je ked o tom niekto vie. :wink: kebyze si pozicias auto v pozicovni je to vyskusanie, ked si ho pozicias sam je to kradez.
Napísať odpoveď