Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

V poslednom čase sa tu vrece roztrhlo s requestami na názvy filmov, takže odteraz všetky svoje požiadavky smerujte do tejto témy.
Neanalyzute prosím, či sa vám film páčil alebo nie, na to tu máme iné témy.

Snáď vám bude táto téma nápomocná :)
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Bol to fakt super film

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Neviem ci to bolo pred piatimi rokmi alebo viac, na STV 2 alebo CT 1 davali okolo desiatej pod nazvom KINOFILM alebo nieco take film, ktoreho bohuzial neviem nazov. POcitam s tym ze ho asi nebudete poznat, lebo je to neznamejsi film ale budem dufat ze sa najde osoba ktora mi pomoze najst nazov filmu.
Neviem ani dej bolo to davno, pamatam si len utrzky.

Boli dve alebo tri rodiny ktore vlastne boli kamaratmi. Raz sa vsetci stretli doma u jednej rodiny a zahrali sa taku zvlastnu hru - vyzliekli sa, zaviazali si oci a museli sponzat svoju drahu polovicku len pomocou dotykov. Nanestastie hra dopadla katastrofalne pretoze sa nedokazali spoznat pomocou nahych tiel a urcili sa svoju polovicku prave toho druheho. A potom nastala v ich zivote kriza, lebo predtym si boli isti, ze sa naplno poznaju. Teraz neviem ci sa pri hre aj nevyspali medzi sebou tie neprave pary, ale myslim ze vyspali. A preto potom ta velka kriza.

Prosim pomozte mi s nazvom toho filmu.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja by som sa tiez rad spytal alebo skor uistil: vo filme Ked nas nahnevate, budeme zli (Bud Spencer, Terrence Hill) je ta scena, kde spievaju v zbore a mieri na nich ten sniper? co tam na nich zmurka taka zenska :D dik
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

akurát to kukám.. a áno, je tam tá scéna.. ;)
amidamar
Novice
Novice

film

Príspevok od používateľa amidamar »

hladam jeden film neviem presne ako sa vola. je to film o dievcati ktore sa prezliekalo za chlapca aby mohla hrat v chlapcenskej kapele. uz to bezalo aj v tv. ak to nieto bude mat alebo aspon bude vedet presny nazov budem rad.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja by som tiez rad jeden
sturcny opis: pol hodiny ukazok prirody a nasledne pol hodiny ukazok mesta, neviem co to bolo ale bolo to na STV 2
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

axXis napísal:ja by som tiez rad jeden
sturcny opis: pol hodiny ukazok prirody a nasledne pol hodiny ukazok mesta, neviem co to bolo ale bolo to na STV 2
co si pozeral zivu panoramu? :hehe: ved nemas ani dej ani zapletku :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:co si pozeral zivu panoramu? :hehe: ved nemas ani dej ani zapletku :D
v poriadku? :roll:
nebol tam ziadny dej ani zapletka, co konkretne nechapes na tom, ze v tom filme najskor len ukazovali krasne veci z prirody a po tom kontrast s mestom? hovori Ti nieco pojem lyrika?
normalne mam chut Ti dat za ten idioticky prispevok K- len nemozem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

axXis napísal:v poriadku? :roll:
nebol tam ziadny dej ani zapletka, co konkretne nechapes na tom, ze v tom filme najskor len ukazovali krasne veci z prirody a po tom kontrast s mestom? hovori Ti nieco pojem lyrika?
A co cakas? Vies kolko filmov/dokumentov sedi na ten tvoj opis? Aspon napis ake mesto to bolo... :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nebol to dokument ani nic podobne (len hory v oblackoch, more...potom zase nic len mesto, pekve veci z mesta ale aj to co mesto spravilo). a ake mesto to bolo naozaj neviem, urcite nie len jedno. to je ako keby som Ti nal vyfotit nejaku rozbitu ulicku v Parizi a Ty budes hadat kde to je.
A ked ich je tak vela tak daj aspon jeden, aj podobne veci by potesili
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hmmm... Baraka?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:v poriadku? :roll:
nevies priblizne kedy to davali? tu je par fotos z tej Baraky, co spominal kinjeril
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Alebo si to hod do youtube (tytrubka) a budes mat jasno. ;)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Bol to fakt super film

Príspevok od používateľa Indigo »

marteenka.s napísal:Neviem ci to bolo pred piatimi rokmi alebo viac, na STV 2 alebo CT 1 davali okolo desiatej pod nazvom KINOFILM alebo nieco take film, ktoreho bohuzial neviem nazov. POcitam s tym ze ho asi nebudete poznat, lebo je to neznamejsi film ale budem dufat ze sa najde osoba ktora mi pomoze najst nazov filmu.
Neviem ani dej bolo to davno, pamatam si len utrzky.

Boli dve alebo tri rodiny ktore vlastne boli kamaratmi. Raz sa vsetci stretli doma u jednej rodiny a zahrali sa taku zvlastnu hru - vyzliekli sa, zaviazali si oci a museli sponzat svoju drahu polovicku len pomocou dotykov. Nanestastie hra dopadla katastrofalne pretoze sa nedokazali spoznat pomocou nahych tiel a urcili sa svoju polovicku prave toho druheho. A potom nastala v ich zivote kriza, lebo predtym si boli isti, ze sa naplno poznaju. Teraz neviem ci sa pri hre aj nevyspali medzi sebou tie neprave pary, ale myslim ze vyspali. A preto potom ta velka kriza.

Prosim pomozte mi s nazvom toho filmu.
No vcera som videl na toto reklamu na nemeckom Pro7. Ak to zhliadnem este raz tak ti dam vediet (ak nezabudnem). Ale maju to vysielat teraz niekedy.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Hmmm... Baraka?
ee, toto urcite nieje ono, ale dakujem, isto pozriem :)
Kibo napísal:nevies priblizne kedy to davali? tu je par fotos z tej Baraky, co spominal kinjeril
no ved ja som to hladal neskor v televiznom programe ale nic :(
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:no ved ja som to hladal neskor v televiznom programe ale nic :(
ale ved skus napisat datum kedy to islo a priblizne cas :)
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

ahojte,hľadám jeden film,neviem presne už dej,ale išlo o niečo v tom zmysle,že jeden muž si všimol,že keď sa stane nehoda,tak má pocit,že sú pri tom nejaký ľudia,ktorý to len sledujú.postupne príde na to,že je to pravda a nie len jeho halucinácie a sú to ľudia s budúcnosti,ktorý sa chodia pozerať na katastrofy.a mám pocit,že sa to ku koncu týkalo jeho vlastného syna a tak to chcel zmeniť,ale tým som si zas nie tak istý.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Monči napísal:ahojte,hľadám jeden film,neviem presne už dej,ale išlo o niečo v tom zmysle,že jeden muž si všimol,že keď sa stane nehoda,tak má pocit,že sú pri tom nejaký ľudia,ktorý to len sledujú.postupne príde na to,že je to pravda a nie len jeho halucinácie a sú to ľudia s budúcnosti,ktorý sa chodia pozerať na katastrofy.a mám pocit,že sa to ku koncu týkalo jeho vlastného syna a tak to chcel zmeniť,ale tým som si zas nie tak istý.
je to film katastrofy, najdes ho tu http://www.csfd.cz/film/21283-katastrof ... fters-the/ a pri tej prilezitosti sa spytam:hovoris v muzskom rode a si zena? :D
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

to bol nejaký škriatok,nemala som okuliare a boleli ma oči,no čo už,v každom z nás je kus toho druhého,nie? :wink: :lol:ä

a ďakujem veeeeeeeľmi pekne
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

Ked som rozmyslal nad nejakou dobrou komediou tak som si spomenul na jednu co som videl uz par rokov dozadu, dej si nepamatam, ostal mi akurat pocit, ze to bola celkom sranda a scena, v ktorej jedna zenska prisla dat do cistiarne saty.
Chlapik (postarsi) co tam pracoval ju mimochodom poznal, roztiahol tie saty a zbadal biele flaky a zacal to pred nou oblizovat aby prisiel na to od coho tie flaky su :)
(to boli spermie od nejakeho chlapa co sa jej tam spravil asi nehodov)

Postavy: Myslim, ze skupina zien do/okolo tridsiatky - kamaratky.

To je tak asi vsetko co si pamatam. Je to dost malo ale ta scena sa mozno vybavi aj niekomu dalsiemu :))
Dik za pomoc.
Napísať odpoveď