Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Filip123: niečo zo série Sim City alebo Tycoon City: New York?
Zdarec cez googla som nasiel tuto temu a tak som sa regol v nadeji ze mi pomozete.
Hladam hru podobnu arkadovim hram ako napriklad Zerowing . Je to tiez vesmirna stihacka ktora ma tusim aj nejaky dej a pri strielani ziskavate body. Po prestrielani levelu si dokupujete rozne casti stihacky _ trebars zadne motory , lepsie zbranove systemy , bomby, ochranny stit atd.
Ak ste si spomenuli na Raptora tak ten nemyslim pretoze sa hral z dolnej casti nahor a tu hru som hraval z lava do prava.
Pametam si ze som to hraval niekedy okolo roku 1998 - 2000 a bolo to na PC 486DX 100Mhz
Napadne niekoho nazov?
Hladam hru podobnu arkadovim hram ako napriklad Zerowing . Je to tiez vesmirna stihacka ktora ma tusim aj nejaky dej a pri strielani ziskavate body. Po prestrielani levelu si dokupujete rozne casti stihacky _ trebars zadne motory , lepsie zbranove systemy , bomby, ochranny stit atd.
Ak ste si spomenuli na Raptora tak ten nemyslim pretoze sa hral z dolnej casti nahor a tu hru som hraval z lava do prava.
Pametam si ze som to hraval niekedy okolo roku 1998 - 2000 a bolo to na PC 486DX 100Mhz
Napadne niekoho nazov?
Takze hladam hru je podobna counter striku 1.6 menu a sposob nacitavania je rovnaky ako cs ale ma ine pozadie dalej ta hra by mala pracovat half life 1 enginu je asi z roku 2008-2009 asi modifikacia neviem presne ale malo singlplayer mozno aj multiplayer a hralo sa za jednotku sas bola tam moznost pouzivat nasadzovat plynovu masku je to od valve alebo to ma take menu nwm ta hra bola na lamkach asi tristvrteroka dozadu bolo to aj na abcgames ta hra sa odohrava sucastnosti trochu lepsia grafika ako cs v prvom leveli som sa ocitol na hlavno vycvikovom stredisku viac nwm
Nebolo to SAS: Secure Tomorrow alebo SAS: Anti-Terror Force ?? 
nie sas to nemoze byt musi to byt take menu ako ma counter strike 1.6 alebo coundition zero ale s inaksim pozadim je to od valve aj zvuky su tam take iste ako ma cs no ale nie vsetky
myslis toto
Kód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=8482Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
nieje to ono ale screene od abcgames hned prvy alebo druhy s prvej osoby a pouziva masku asi plynovu aj horsie sa cez nu pozera ((( zdoraznujem ze menu v tej hre je take iste ako ma counter strike ale inacsi obrazok \\ strochu lepsou grafikouSteveGO napísal:myslis totoKód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=8482
-
IamMartinQo
Star
Zdravím, hľadám názov jednej staršej gamesy, bola o takom kocúrovi v modrom, čo prechádzal naormálne levely, mal taký pištoľ, šabľu...
Dakujem
Dakujem
IamMartinQo: určite myslíš Captain Claw. Nepodarilo sa mi nájsť nejakú poriadnu oficiálnu stránku, keďže je to už dosť stará hra, ale skús mrknúť obrázky cez google.
-
IamMartinQo
Star
ano, je to ono
dakujem 
Caute, hladam nejaku hru podobnu tejto : . Proste na styl ze vystrelim nejaky predmet a musim znicit nejaku pevnost alebo nieco postavene atd. Malo by to byt na PC . Kludne aj nejaka flashovka online. Viem ze napriklad existovalo nieco podobne ale v takom starovekom style (myslim ze z kanona sa striela alebo tak). Ale kludne aj ine. Dik....
Zdravim chcel by som sa opytat ci nieje naka hra co je ako realny zivot... nie ako sims ale nieco z prveho pohladu (nieco jak GTAcko ale aby sa tam dalo normalne pracovat a tak) nudia ma tie hry tipu cs kde iba strielas alebo nhl...proste nieco co by sa dalo hrat furt
)) dalo by sa tam vselico robit alo vo FABLE a pod. hrach
secondlife?
to ma napadlo ako prvé. nikdy som to neskúšal, ale podľa popisu by to sedelo
2dEv2 skus Entropia Universe, myslim si ze je to viac hra ako "virtualna realita" typu second life a podobnych hier tohoto typu, navyse to ma celkom peknu grafiku a planuju prejst na Crysis engine(ak uz nepresli).
co je prosim vas toto za hru?
prostredie vyzera ako crysis, ale taka zbran tam nie je .. nechytam sa v novych hrach
netusim, co to moze byt
diky
prostredie vyzera ako crysis, ale taka zbran tam nie je .. nechytam sa v novych hrach
diky
podla ukazovatela najskor Battlefield: Bad Company 2
http://www.videogamesblogger.com/2010/0 ... so-far.htm
http://www.videogamesblogger.com/2010/0 ... so-far.htm
vyzera to ako ono, diks
-
Corn Flake
Guru wannabe
Spomenul som si na jednu hru, ktorú by som si chcel po dlhom čase zahrať. No na názov si nespomeniem. Je to staršia 2D hra, kde som ovládal (asi) trola (alebo také niečo) kde som musel brániť nejakú dedinu pred drakom chrliacim ohnivé gule a musel som ich odrážať na hrad a ničiť ho. Hral som to asi pred 5 rokmi, možno aj neskôr.
//pridaný obrázok robený v skicári (prosím nesmejte sa) toto hore je drak chrliaci oheň, pod ním je hrad, pod hradom toto čudo je to, čo ovládam (no ten
) (šipky znázorňujú pohyb) a dole je dedina ktorú ochraňujem
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2010 21:36)
No zistil som že sa to volá Troll
//pridaný obrázok robený v skicári (prosím nesmejte sa) toto hore je drak chrliaci oheň, pod ním je hrad, pod hradom toto čudo je to, čo ovládam (no ten
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2010 21:36)
No zistil som že sa to volá Troll
-
Foose19
Medium Expert
Mozte mi niekto poradit nejaku strategicku hru zo starovekeho sveta z obdobia rimanov , germanov a tak ? (Nieco ako travian len nie browserku hej ) 
-
mirak2
Hardcore addict
rome total war