potrebujem vedieť ako sa volá pesnička s týmto textom:
Dnes budem zase vypečený
a na všetko namotaný
deň budem mať rozhaluzený
z bongáča nasýtený
Dnes budem zase vypečený (óóó vypečený)
a na všetko namotaný (jou jou)
deň budem mať rozhaluzený (riadne vydymený)
z bongáča nasýtený
Idem si von za mojim dobrým kamošom
vo vrecku sa pohrávam zatlačeným formáčom
jedna polka dvojka flaška plus voda je bongáč
k tomu sitko a plynový zapaľovač
vytiahnem formáč a naplním sitko
stiahnem bongáć a zrazu vidím plytko
dáám si druhé hop tu dekelt
teraz som zmiešaný jak kurací perkelt
kámo dal takisto evidentne nezvláda
hlavná vec že je tu veľmi dobrá nálada
vitamíni THC sa s nami riadne pohrávajú
suchoty a pantávku na nás posielajú
ľudia hovoria že jak mátohy chodíme
no my sa na nich len stále bavíme
máme riadne stavy a je nám hej
tak sa pridaj k nám a s nami sa smej
Hladam nazov pesnicky je to remix Eamon - Fuck it(i dont want you back) Je to taky techno remix, mam to na kazete, ale rad by som to mal v kompe. Netusim, kto ten remix robil, teda neviem nazov... Diki moc vsetkym.
hladam nazov tej klasickej hudby co zacina pri COOLIOvom "I'll C U When U Get There". Nie som si isty ci to je Vivaldi takze ak niekto moze poradit, budem velmi happy
na prime chodi uputavka na film "noci s nepritelem" a tam ide taka jedna pesnicka.. vie niekto? je to aktualne len do zajtra 22.00 potom davaju ten film.. a uputavka uz asi nepojde dakujeeem
tereza napísal:na prime chodi uputavka na film "noci s nepritelem" a tam ide taka jedna pesnicka.. vie niekto? je to aktualne len do zajtra 22.00 potom davaju ten film.. a uputavka uz asi nepojde dakujeeem
tereza napísal:netusim kto to spieva a ako sa to vola, ale ma to taky klip, kde sa baba a chalan bozkavaju. a tusim, ze pocas celeho klipu je tam detail na usta.. vie niekto?
Demon vs Heartbreaker - You Are My High-skus toto.
som pocul nedavno v telke...pesnicku....sa tam spievalo ze papapapa..atd..a neco ze scatman..atd.....je to dost strucny opis pesnicky, ale som nejak vic nezachytil...ak nahodou nekto vie,nech povie plllls
belo15 napísal:som pocul nedavno v telke...pesnicku....sa tam spievalo ze papapapa..atd..a neco ze scatman..atd.....je to dost strucny opis pesnicky, ale som nejak vic nezachytil...ak nahodou nekto vie,nech povie plllls