Hi all, hladam jednu uspavanku, ani neviem ci to ma meno ale hraju tam take zvonceky a pouziva to asi kazda mamicka.. ano viem ze je to trochu ale fakt to chcem Smile
Chlapci nemate neviete niekto ako sa vola taka hudba co ide teraz v reklmae VUB hraju tam na trubke a typek tam volaco rozprava a je tam chivlku vidiet taku velku bankomatnu kartu
Ja hladam jednu tusim ju spieva Enya lebo moc tak znie ale hrabat sa v jej milion pesnickach......
Tak trosku indicky znie a a viac hlasov je tam, tiez to zvyknu ju hravat v radiach len nepovedia nazov. Vie niekto?
/ Dakujem moc bola to ta Adiemus. Taka pekna pesnicka
Ja hladam jednu tusim ju spieva Enya lebo moc tak znie ale hrabat sa v jej milion pesnickach......
Tak trosku indicky znie a a viac hlasov je tam, tiez to zvyknu ju hravat v radiach len nepovedia nazov. Vie niekto?
No mozno
Only Time
Adiemus (to zremixoval aj Mauro Pic0tto)
Orinoco flow
Podla mna su to jej najznamejsie
//nemas za co
plls hladam hladam uz dllho no neviem na nic prijst...viete neviem ziadne slova presne ani interpreta...pocujem ju obcas na radiach..je to slovenska piesen...cela je pomala a smutna melodia...mne sa hlas podobal hrozne na Martina Husovského ale Komajota to nie je lebo ich album mam...keby mal niekto pocit ze tu pesnicku pozna alebo ma napiste pls co by to mohlo byt....diky moc
marianna napísal:plls hladam hladam uz dllho no neviem na nic prijst...viete neviem ziadne slova presne ani interpreta...pocujem ju obcas na radiach..je to slovenska piesen...cela je pomala a smutna melodia...mne sa hlas podobal hrozne na Martina Husovského ale Komajota to nie je lebo ich album mam...keby mal niekto pocit ze tu pesnicku pozna alebo ma napiste pls co by to mohlo byt....diky moc
Myslis "Vidime len cisla nie ludi, na kusok nehy sme skupi..." atd.? To je nieco od cmorika.
Gangy napísal:Myslis "Vidime len cisla nie ludi, na kusok nehy sme skupi..." atd.? To je nieco od cmorika.
nie ty myslis "Co to znamena" to nie je ono a nie je to ani Tlakova niz ved to znie uplne inak...a v oboch tychto pesnickach su pasaze kde to riadne graduje az rockove u cmorika...ja mam na mysli cisto baladu bez ziadnych bas alebo co...
No neviem ja ked som pocula Jarosa tam som si chvilu myslela ze to je Komajota az kym nepovedali ze to je vlastne Jaros. Ma este jednu pesnicku ze - Obycajny.
Potom Robo Grigorov ma nieco nove, IMT Smile by si snad spoznala, na funku hravaju Adama Duricu - Bez servitky.
Alofok napísal:No neviem ja ked som pocula Jarosa tam som si chvilu myslela ze to je Komajota az kym nepovedali ze to je vlastne Jaros. Ma este jednu pesnicku ze - Obycajny.
Potom Robo Grigorov ma nieco nove, IMT Smile by si snad spoznala, na funku hravaju Adama Duricu - Bez servitky.
nie ani jedno to bude asi nejaky neznamy interpret ktory toho vela nema..alebo solo od Husovskeho?? nenasiel som nic take...joooj ale skvela pesnicka....neviem ci to neni nieco stareee...ale pochybujem len teraz som to pocul prvy krat nedavno