Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, neviete nahodou nazov tejto pesnicky? Je to na konci tituliek v slovensko ma talent.
Dakujem
Dakujem
- Prílohy
-
- Wave_MP3 2008-10-19 21-41-6.mp3
- (259.37 KiB) 830 stiahnutí
-
Grim
Darca
co je toto? Je to nejaky soundtrack k filmu? Ako sa to vola...ak to vobec nazov ma...a kde by sa dala zohnat cela verzia...ak toto neni cele.
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.sk/stahni/43917/17x13_Na_pranyri.mp3_25.92KB.html-
Tempus7
Star
No je to asi Star Wars- The Imperial March
A stiahnuť to v dnešnej dobe nieje problém
, prípadne http://vixy.net/ 
A stiahnuť to v dnešnej dobe nieje problém
Hľadám tieto skladby...
Ahojte..mohol..no..som tu prvý krát a testujem....ale ak by sa vám naozaj podarilo nájsť mi názvy tých piesní, budem veľmi šťastný, lebo to pre mňa veľa znamená..ďakujem..no ja vám tu dám linkyz videí a v pozadí hrá pieseň..ak by ste vedeli, tak napíšte..vďaka...
1.
2.
3. http://pokec.azet.sk/akdalv1?i9=8e24129 ... Video=8505
Pri 3. prosím kliknite na video druhé..jeho názov je "sutaz v senici" nie ten prvý, ten druhý..ďakujem...
1.
2.
3. http://pokec.azet.sk/akdalv1?i9=8e24129 ... Video=8505
Pri 3. prosím kliknite na video druhé..jeho názov je "sutaz v senici" nie ten prvý, ten druhý..ďakujem...
-
Vigor
King
Toto bude nas Vas asi moc tazke ale skusim...
Minule som zachytil asi 15 sekund jednej pesnickya hrozne ma zaujala,a ale viem o nej tolko, ze to spieva zena, ma neskutocne prijemny hlas z spievala daco v zmysle.." la la lala la la la la lala la la la la la la la..." mozno to bol refren
...asi je to blbost ale tak...taka ohromne optimisticka melodia to bola:).
Asi to je daco novsie, lebo som mal pocit akoby som to uz dakedy predtym pocul... nejako radiu alebo tak...
Minule som zachytil asi 15 sekund jednej pesnickya hrozne ma zaujala,a ale viem o nej tolko, ze to spieva zena, ma neskutocne prijemny hlas z spievala daco v zmysle.." la la lala la la la la lala la la la la la la la..." mozno to bol refren
Asi to je daco novsie, lebo som mal pocit akoby som to uz dakedy predtym pocul... nejako radiu alebo tak...
-
hojko
Site Admin
Vigor: Jedine co ma napada je: Armand van Helden - My My My Funktuary, sice tam je My, my, my..., ale niekedy mam pocit, ze to je prave la la la...
No neviem, vsak skus a ked nie, tak mozno sa ti aj tato zapaci
Mno alebo este soundtrack z filmu Coffee Prince 
-
Tempus7
Star
Možno Yael Naim - New Soul a bolo to aj v reklame na syr apetitoVigor napísal:Toto bude nas Vas asi moc tazke ale skusim...
Minule som zachytil asi 15 sekund jednej pesnickya hrozne ma zaujala,a ale viem o nej tolko, ze to spieva zena, ma neskutocne prijemny hlas z spievala daco v zmysle.." la la lala la la la la lala la la la la la la la..." mozno to bol refren...asi je to blbost ale tak...taka ohromne optimisticka melodia to bola:).
lolhojko napísal:Vigor: Jedine co ma napada je: Armand van Helden - My My My Funktuary, sice tam je My, my, my..., ale niekedy mam pocit, ze to je prave la la la...![]()
To je Norah Jones - One Flight Downdeblasco napísal:ako sa vola pesnicka spievana cigankou v Slovensko ma talent z dna 19.10.2008 uplne na konci...?
thnx vopred
-
Tempus7
Star
Gipsy Kings-Baila MeMP4-23 napísal:mozno to tu uz bolo neviem ale uz dlhsie hladam TOTO ospravedlnujem sa za kvalitu lepsie som nenasiel
//
neznie ta veta trocha čudne?weisko1 napísal:ja hladam zo slovensko ma talent ten regeton??