Fu, akurat som sa dozvedel ,ze vam asi nepojde link z dovodu inej krajiny....a to sa da obijst iba cez proxy, malo by vas to potom pustiti, tak prosim, uzasny song to je K+ ista.
nieviete nahodou niekto ako sa vola pesnicka co je v tej novej axe reklame, kde povedzme latinoamerican uteka pre neviem kym, ide asi o nejaky mexicky nu-metal diky za vase odpovede
Ďakujem veľmi pekne. Ešte keby mi niekto poradil s tou prvou a hlavne s tým songom z YouTube, ktorý som sem dal už asi 4-krát a stále nič .
Ešte raz díky.
Caute, neviete ako sa vola hudba k filmu Wanted presne v okamihu, ked Wesley zabijal takeho typka v limuzine? Chcem len tu piesen v tom okamihu filmu. Diky
Murder_Inc napísal:Caute, neviete ako sa vola hudba k filmu Wanted presne v okamihu, ked Wesley zabijal takeho typka v limuzine? Chcem len tu piesen v tom okamihu filmu. Diky
Čaute potreboval by som vedieť názov pesničky z filmu Nick and Norah Infinite Playlist (Rande na jednu noc) viem že tento film je plný hudby ale ja mám na mysli pesničku čo hrala keď tá jeho ex robila striptýz na jeho aute nemôžem tú pesničku nájsť medzi sountrackmi takže za pomoct Ďakujem
Jackie napísal:Čaute potreboval by som vedieť názov pesničky z filmu Nick and Norah Infinite Playlist (Rande na jednu noc) viem že tento film je plný hudby ale ja mám na mysli pesničku čo hrala keď tá jeho ex robila striptýz na jeho aute nemôžem tú pesničku nájsť medzi sountrackmi takže za pomoct Ďakujem
Niečo tam spievajú a za tým na konci je stále "crazy" a stále sa to opakuje (na na na na crazy) a potom niečo že "zue zue zue" a po španielsky niečo tam melú.
Klingonka napísal:Ahoj. Hľadám názov jednej RAP pesničky.
Niečo tam spievajú a za tým na konci je stále "crazy" a stále sa to opakuje (na na na na crazy) a potom niečo že "zue zue zue" a po španielsky niečo tam melú.
Jednu pesničku by som fest chcel ale netuším kto to spievaa ani ako sa volá a ani slová vlastne poriadne viem len kúsok a myslím si že to bude orišiok celkom ale môžem sa mýliť a ste frajeri a hned ma date dole a poviete co to je.
Myslim ze to spieva nejaký slovák prípadne čech.
Slová nemusia byť presné ale spieva sa tam niečo takéto:
A mi taký nástroj máme do lavóra kastról dáme ....
Vodu tri krát prečistíme a pálenku vypálime ...
Tu druhu vetu ta uz je mozno aj s polovice vymyslená ale ta prvá nieje úplne zlá je mozne ze nejak tak to v tej pesničke.
Ktosi mi vravel ze to spieval nejaký už nebohý spevák meno som zabudol ale fest by som bol rád keby ma niekto v tejto veci uviedol do obrazu.
Klingonka napísal:Ahoj. Hľadám názov jednej RAP pesničky.