Na dovolenke v jednom podniku v arabskom style (brusne tanecnice a pod) som pocul pesnicku, ktorej refren bol BUM BUM, asi 50 krat to tam zaznelo, pomedzi to hralo nieco vhodne na brusne tance. Nepozna to niekto? Dik
robbiee napísal:Na dovolenke v jednom podniku v arabskom style (brusne tanecnice a pod) som pocul pesnicku, ktorej refren bol BUM BUM, asi 50 krat to tam zaznelo, pomedzi to hralo nieco vhodne na brusne tance. Nepozna to niekto? Dik
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
ale pochybujem ze to je to co myslis
Hladma videoklip s priserkami. Nepoviem vam presne s akymi ale mozem to popisat, pamatate klip od sarah connor? one night stand? Alebo robieho williemsa radio? od tretej minutky tam chlapec zacne hadzat celkom pekne ksichty. Alebo film van hellsing? kde sa zobrazila skutocna tvar drakulu akoby v rentgene ked vonku praskol blesk a prave na nho pozeral pan doktor? no tak ja hladam videoklip s podobnymi priserami, videl som ho davno pradavno, moznoze to bude nieco znameho, ja len neviem ako to mam hladat. Pamatam si len ze v tom mojom videoklipe boli taketo potvory zeny (asi na diskoteke)a snazili sa zozrat? muza, ten nakoniec vybehol,sadol do auta, ony mu tri este vyskocili na to faro, a jedna mu svojim chvostikom rozbila sklo. Ne, nesnivalo sa mi to Ma niekto nejaky napad?