hladam pesnicku, poznam len klip ktory som niekedy zazrel na MTV alebo kde..
vsetci su tam nahy, a vytvaraju z tych ciernych cenzurovanych obdlznikov rozne obrazce a napisy a tak
dakujem
Steju napísal:hladam pesnicku, poznam len klip ktory som niekedy zazrel na MTV alebo kde..
vsetci su tam nahy, a vytvaraju z tych ciernych cenzurovanych obdlznikov rozne obrazce a napisy a tak
dakujem
Jussi napísal:cafte,
Určite všetci poznáte reláciu STV Ryby Rybky Rybičky. A tak sa vás pýtam, kto pozná názov tej pesničky úplne na začiatku /úvodná pieseň/.
ďakujem
neviete nahodou nazov a interpreta pesnicky z tohto videa - http://www.tuning.sk/motormagazin/?issue=24&season=2009, zacne hrat v case presne 12 minuty. a skonci v 13 min a 45 sek. Bohuzial neda sa tato minutaz zrejme len tak navolit jednym klikom, treba pockat kym sa to video nacita do pamate Vdaka za pripadnu ochotu...
edit: uff, nevzdal som to a predsa som to vygooglil podla slov (Foreigner - I Want to Know What Love Is)
Steju napísal:hladam pesnicku, poznam len klip ktory som niekedy zazrel na MTV alebo kde..
dakujem
Najcenzurovanejsi videoklip aky bol kedy natoceny. Napis si do youtube.com Toe Jam. Original nie je ziaden feat. (tusim).
Iceman888 napísal:dnes som pocul v radiu taku dobru staru pesnicku, spieval to chlap, je to celkom znama pesnicka...z refrénu som zachytil tuesday, wednesday...say
teraz ide Modré z neba na markíze, a v nej ako boli v sixtínskej kaplnke šla taká pekná talianska pesnička, spievala ju zena, nevie niekto ako sa tá pesnička volá?