Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Sphinx
Addict
Caesars-Jerk it Out ??DanielDevil napísal:ja hľadám názov pesničky z reklamy na Renault, neviem presne aký typ, je tam také gitarové sólo na začiatku a potom niečo ako juchúúú...známe, určite niekto pozná, ďakujem
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Sphinx
Addict
Caesars-Jerk it Out ??tomaxx_199 napísal:hladam pesnicku z reklamy na renault ale tuto co bezi teraz na renault megane.
-
Vlado_nice
Light Expert
dobry den prosim vas hladam tiez jednu pesnicku nejake info o nej , nebude to lahke lebo moc o nej neviem: viem iba volny preklad z anglictiny spieva sa o tom ako nejaky rybar/moreplavec odhadza na more a luci sa so zenou bol to pop hit asi 5 rokov do zadu . ak pomozete budem rad ak nie dal som malo informacii.. dakujem pekne.
Nevie nikto?xanderhell napísal:Caute, potreboval by som nazov tejto pesnicky, ak by niekto vedel
-
tomaxx_199
Medium Professional
ty si zomna robis srandu alebo co. Ved to je ta ista. inac sry ja som sa zmylil chcel som na renault grand scenicSphinx napísal:Caesars-Jerk it Out ??
-
Sphinx
Addict
Reinhardt - Minor Swing tak sa najskor vykoktaj ktoru chces ..tomaxx_199 napísal:ty si zomna robis srandu alebo co. Ved to je ta ista. inac sry ja som sa zmylil chcel som na renault grand scenic
-
Vlado_nice
Light Expert
Gloria Gaynor - I Will SurviveBobr napísal:ja hladam pesniku, ktoru teraz hravaju dost casto v radiu, a pri konci je cast s piesne i will survive myslim...
-
DanielDevil
Addict
nie to neni ona, tú poznám....Sphinx napísal:Caesars-Jerk it Out ??
To je original a to je naspievane v jednej nove pesnicke pri konci ale iba kusok...Vlado_nice napísal:Gloria Gaynor - I Will Survive
-
Vlado_nice
Light Expert
myslis toto ?virus64 napísal:hladam nazov pesničky z filmu yes man
hrá to niekde pri konci(asi 1:30h), ked vychádza z nemocnice na tej motorke,
ak myslis to tak
seperate ways by journey
-
Vlado_nice
Light Expert
aha tak potom Pusicat dools hush hushBobr napísal:To je original a to je naspievane v jednej nove pesnicke pri konci ale iba kusok...
karmou nepohrdnem