Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
Miky Forgget
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Ja hľadám jednu mp3 - viem že bola od američana alebo anglicky spievajúceho autora a spievalo sa tam že "Pizza burgers..." občas som ju počul v rádiu ale pamätám si len tento úryvok a kus melódie, ale chcel by som si ju dať do multimediálneho prehrávača.
Díky.
Díky.
potreboval by som nazov songu co obcas ide v narutovi... najlepsie ho pocut v tejto casti http://www.dignaruto.com/naruto-shippuden-episode-153/ to druhe videjko... cas 7:20 ...vtedy zacina...chlapy....bol by som veeelmi vdacny za nazov
Buzzcocks - Ever Fallen In Loveviper1993 napísal:Zdravim, zhanam pesnicku zo serialu Panelak zo dna 13.5.2010(nazov dielu PODLIAK), zacina hrat v 23. minute aj 14. sekunde a konci 24:25
Vopred dakujem.
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=WPG6Ak5FASkKendric - The Little Thingsmillo napísal:viete niekto ako sa vola pesnicka /nayov a interpret/ z reklamy na markize to bezi par dni, je to reklama na lidl a dej je ako chalanisko s gitarou stopuje a stopne autobus plny babiek v krojoch
dakovala dakovala
http://www.youtube.com/watch?v=_8vMDrlUBmYpeter15 nepodarilo sa mi najst nazov ale som ti nasiel aspon presne tu cast, takze mozes bud skusit pockat kym to tam niekto napise alebo dalej hladat a davat toto video, je to lepsie ako to z tej stranky lebo sa to neda ani hodit rovno na tu scenu kym to nenacita.
http://www.youtube.com/watch?v=3j3dgpQ_eG0Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
neoiron, dikes, K+
hmm takze nikto nic nepozná tcýh dalších zvyšnch pár trackov? okrem tej jedničky?
-
Miky Forgget
Amateur
A ešte okrem tejto aj tú od IMT Smile, viem že pracovný názov bol "Havaj", aj Tásler hrá na gitare čo si z Havaja priniesol a spievalo sa tam niečo ako "čo viem, nepoviem" alebo niečo ako "láska je to jediné, čo chcem".Miky Forgget napísal:Ja hľadám jednu mp3 - viem že bola od američana alebo anglicky spievajúceho autora a spievalo sa tam že "Pizza burgers..." občas som ju počul v rádiu ale pamätám si len tento úryvok a kus melódie, ale chcel by som si ju dať do multimediálneho prehrávača.
Díky.
Ešte raz díky
-
pryja
Darca
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 17:58)
Nie nahodou toto?Miky Forgget napísal:Ja hľadám jednu mp3 - viem že bola od američana alebo anglicky spievajúceho autora a spievalo sa tam že "Pizza burgers..." občas som ju počul v rádiu ale pamätám si len tento úryvok a kus melódie, ale chcel by som si ju dať do multimediálneho prehrávača.
Díky.
-
Miky Forgget
Amateur
neoiron - díky
P.S.: kde môžem poslať pozitívnu karmu? Neviem to nájsť. Alebo karmu môžem pridávať / uberať, až keď dosiahnem určitý (aký?) počet príspevkov? (odpoveď súkromnou správou, tu to nepatrí
).
pryja - dík za snahu, ale toto to nie je. Tá skladba znela tak rapovo a určite je od američana
.
Jo a ešte hľadám tu od Karla Gotta - tá čo hrala v seriály Profesionáli (TV JOJ), epizóda Koniec sveta, vysielaná dňa 11.05.2010, utorok o 22:15. Bolo tam že niečo s "rájem", "privedu te s rájem" či tak nejak
. Díky.
pryja - dík za snahu, ale toto to nie je. Tá skladba znela tak rapovo a určite je od američana
Jo a ešte hľadám tu od Karla Gotta - tá čo hrala v seriály Profesionáli (TV JOJ), epizóda Koniec sveta, vysielaná dňa 11.05.2010, utorok o 22:15. Bolo tam že niečo s "rájem", "privedu te s rájem" či tak nejak
miky: Karel Gott - Cesta rájem
-
Miky Forgget
Amateur
ccimo: díkyccimo napísal:miky: Karel Gott - Cesta rájem
A EŠTE PROSÍM TOTO:Takže môj zoznam hľadačiek:
Ja hľadám jednu mp3 - viem že bola od američana alebo anglicky spievajúceho autora a spievalo sa tam že "Pizza burgers..." občas som ju počul v rádiu ale pamätám si len tento úryvok a kus melódie, ale chcel by som si ju dať do multimediálneho prehrávača.
Díky.
Je toto oficiálne naspievaná Česká hymna? Text poznám, len neviem, či je táto nahrávka zároveň oficiálnou nahrávkou českej hymny.
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~kalata/ ... Anthem.mp3
A ešte - v ktorej pesniče sa spieva že "Čakajú na amnestiu.." , "kým bude slušnosť v móde... čakám, čakám..." myslím že bola od IMT Smile a text bol o amnestii ale názov neviem
hladam pesnicku ktora je v reklame na Dextera....uz viac tyzdnov tam je rovnaka...taka tuuduu tuuud
)....
-
Ryan Giggs
VIP
Tych uputavok je viac, ktoru konkretne maš na mysli?
Zdravim, hladam nazov pesnicky z reklamy (holenie noh, ale neviem si spomenut konkretnu znacku reklamy), reklamu vysielaju teraz v tychto dnoch na Markize a asi aj na Jojke.
-
Miky Forgget
Amateur
Takže môj zoznam hľadačiek:
Díky.
Hľadám ešte zvučky z rozprávok Arabela (čo naspievala, myslím, Marika Gombitová - je tam že "to nie je mrak, to je Rumburak") a z Dívka na koštěti ("Saxáno..."). Viem, oboje sa dajú nájsť na Youtube.com, ale ja chcem len hudbu vo formáte mp3 a v čo najvyššej kvalite, minimálne 128 Kbps a vo videách v Youtube.com je hudba v kvalite 64 Kbps, prípadne menej a to sa nedá počúvať.A EŠTE PROSÍM TOTO:
Je toto oficiálne naspievaná Česká hymna? Text poznám, len neviem, či je táto nahrávka zároveň oficiálnou nahrávkou českej hymny.
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~kalata/ ... Anthem.mp3
Ďalej hľadám Everyday - tá kde sa spieva "Every day, she is getting closer, she is faster then a roller coaster" (prosím priamy link a nie z Youtube.com, dôvody som popísal vyššie) a pesničku z Orange reklamy z minulosti - When I´am standing on my head, you are crazy smiling" (opäť prosím priamy link a nie z Youtube.com, dôvody som popísal vyššie) a pesničku "Na mačacom fláme" od Mariky Gombitovej - pls priamy link - ozaj ju neviem nájsť ako mp3 v aspoň 128 Kbps, len ako video na Yutube.com a už hádam nemusím znova písať prečo nechcem z tade
oneiron: díky zasa
EDIT: ešte neviete ako sa volá táto pesnička? Mám ju pod iným názvom, upol som ju na upnito.sk:
http://www.upnito.sk/subor/635a6e822dbcb022a930c8cd985de214.html-
pryja
Darca
Miky, ty si nejaky nenarocny
Ta piesen zo serialu Arabela sa vola tiez Arabela a naspievala to Darinka Rolincova, dnes znama skor ako Dara Rolins
Tak si to hod do googlu a pekne si to najdi
Ta piesen zo serialu Arabela sa vola tiez Arabela a naspievala to Darinka Rolincova, dnes znama skor ako Dara Rolins
Tak si to hod do googlu a pekne si to najdi
-
Miky Forgget
Amateur
pryja: pošli mi priamy link a dám ti 5 dolárových centov na alertpay
(vážne, ako vďaka
, teda pokiaľ sa mi podarí obnoviť môj stratený PIN kód, lebo vyžadujú zadanie dátumu narodenia a ja si nepamätám aký dátum som zadal, tak dúfam. Takéto akcie budem ešte robiť, ak získam PIN kód, nikto nebude ukrátený kto mi viackrát pomôže ako oneiron, pryja - dúfam, že som nikoho nezabudol).
Ryan Giggs:
od 0:22 s
od 0:13 s
od 0:22 s
od 0:13 s
-
Ryan Giggs
VIP
gulko200:
Cely čas to maš pod nosom. Pri tom prvom videu maš na pravo na vyber ďalšie a u jedneho z nich (štvrte zhora) je aj nazov pesničky.
Jon Licht - Die this Way
Cely čas to maš pod nosom. Pri tom prvom videu maš na pravo na vyber ďalšie a u jedneho z nich (štvrte zhora) je aj nazov pesničky.
Jon Licht - Die this Way